Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Fiat (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat.html)
-   -   Seicento - NT O5 YRJ (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat/49376-seicento-nt-o5-yrj.html)

RyaN- 09-11-09 21:46

Re: My Seicento - NT O5 YRJ

sa-l pui pe aleks sa faca poze din timpul lucrarilor:oops:

bogddanel 09-11-09 22:17

F E L I C I T A R I !!!
Chiar meritai asta , pt k e multa munca(am mai spus-o de cateva ori), si mai important, foarte multa pasiune si bani
Mult respect bro';)

denver 09-11-09 23:22

Mosule cand iese nu uita sa ma anunti :D , stiu cum e sa astepti la o buburuza

sir_sanjei 13-11-09 18:17

schimba oglinzile, nu prea potrivesc cu stilul masini. in rest la cat mai multe upgrade-uri

morpheusmaster 13-11-09 21:08

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by sir_sanjei (Post 2804866)
schimba oglinzile, nu prea potrivesc cu stilul masini. in rest la cat mai multe upgrade-uri

Odata cu noul bodykit o sa vina si 1 nou set de oglinzi! Asta CLAR!!! Fk Race Look!

Avem primele fotografii oficiale de la locul dezastrului!!! Pentru ce'i care nu'l stiu pe subiectul din poze, e prietenul Sageata. Eu ma uit si tot nu inteleg la ce i'o trebuit lui 3 ciocane :))...

sir_sanjei 13-11-09 21:12

ma uitat si nu am vazut dar ai cumva vreo poza cu body cel nou care o sa vina pe masina sau e ceva custom?
sau.. o sa arate cam ca la semnatura?

morpheusmaster 13-11-09 21:57

Quote:

Originally Posted by sir_sanjei (Post 2805320)
ma uitat si nu am vazut dar ai cumva vreo poza cu body cel nou care o sa vina pe masina sau e ceva custom?
sau.. o sa arate cam ca la semnatura?

https://forum.4tuning.ro/118-masina-m...ml#post2771358

aleks 14-11-09 02:17

Pentru că Bogdan a cerut-o, am şters toate posturile care nu aveau legatură cu topicul, īl las pe el să decidă ce postează aici şi ce nu din imaginile pe care le are.

morpheusmaster 14-11-09 02:45

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by aleks (Post 2805897)
Pentru că Bogdan a cerut-o, am şters toate posturile care nu aveau legatură cu topicul, īl las pe el să decidă ce postează aici şi ce nu din imaginile pe care le are.

Multumesc frumos Aleks. Cei care doresc sa vada evolutia IN DETALIU sunt invitati cu cea mai mare placere AICI. Ce am sa postez pe 4tuning o sa vina sub forma de teasere...cate o poza semnificativa now & then...etape majore...chestii de genu...asa cred eu ca este cel mai bine si astfel la final masina o sa fie oarecum o noutate. Altfel daca aratam totul din prima :) unde mai e satisfactia finala? NU? Deci mai intai o sa fie poze cu ea gata si dupa am sa torn si sutele de poze facute pe parcurs. Parerile pro si contra masinii mele leam acceptat intotdeauna indiferent din partea cui au venit. Am multumit celor care au apreciat si am multumit si celor care miau aratat un alt punct de vedere, uneori obiectiv si corect! Nu am cerut niciodata sa se stearga astfel de lucruri si nici nu am sa o cer. Dar conversatii de mess putem purta pe mess sau aici dar am sa cer sa fie sterse, asta ca sa stiti din start. Sper ca nu gresesc in cele scrise mai sus.

Va salut cu respect si sper ca nu am suparat pe nimeni. O noapte buna si un weekend placut.

Un nou inceput, poze din prima zi de lucru la masina

scturoag 14-11-09 03:41

Ochioasa asta mica :D
Sa inteleg ca ai renuntat la ideea cu badboy look sau cum ?

sir_sanjei 14-11-09 11:09

moph daca iese asa ca in schitele alea doua, sau pe aproape va fi dementiala. cred ca va fi printre cele mai simpatice seicento pe care la-m vazut. ciuss si numai bine

aleks 14-11-09 14:30

Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 2805926)
Ochioasa asta mica :D
Sa inteleg ca ai renuntat la ideea cu badboy look sau cum ?

Este badboy acum, doar alta croială. e trasă peste faruri, pe mijloc, cam 5-6 cm faţă de linia iniţială. Eu sunt adeptul modificărilor discrete, acelea care să te facă să te uiţi la maşină, să fie evident că e modificată, să vezi că e mult mai frumoasă ca una stock, dar să nu stii care-s acele modificări care o īnfrumuseţează.
Oricum, pānă ajunge ca īn schiţe mai e mult, mult de tot de muncă.
p.s.: poză cu faruri stock, cu figura aia de căţel speriat, ca să se vadă diferenţa :lol:
http://www.mytown.ie/images/classifi...66330196_1.jpg

scturoag 14-11-09 15:28

Acum are figura de caprioara... cu ochii aia negri si mari :D
La "aerisirile" alea 2 de sub faruri... ce faceti cu ele ?!? le astupati ?!?

aleks 14-11-09 18:23

Nu dau detalii despre niciun aspect, urmează pozele pe care o să le pună la timpul ăla Bogdan, şi cam atāt :)

scturoag 14-11-09 18:37

:( asta e, asteptarea e grea, dar ce sa facem...
Spor la treaba :D
Asteptam rezultatele....

All times are GMT +2. The time now is 08:58.

- Copyright 2026 4Tuning