![]() |
Re: My Seicento - NT O5 YRJ
sa-l pui pe aleks sa faca poze din timpul lucrarilor:oops:
|
F E L I C I T A R I !!!
Chiar meritai asta , pt k e multa munca(am mai spus-o de cateva ori), si mai important, foarte multa pasiune si bani Mult respect bro';) |
Mosule cand iese nu uita sa ma anunti :D , stiu cum e sa astepti la o buburuza
|
schimba oglinzile, nu prea potrivesc cu stilul masini. in rest la cat mai multe upgrade-uri
|
3 Attachment(s)
Quote:
Avem primele fotografii oficiale de la locul dezastrului!!! Pentru ce'i care nu'l stiu pe subiectul din poze, e prietenul Sageata. Eu ma uit si tot nu inteleg la ce i'o trebuit lui 3 ciocane :))... |
ma uitat si nu am vazut dar ai cumva vreo poza cu body cel nou care o sa vina pe masina sau e ceva custom?
sau.. o sa arate cam ca la semnatura? |
Quote:
|
Pentru că Bogdan a cerut-o, am şters toate posturile care nu aveau legatură cu topicul, īl las pe el să decidă ce postează aici şi ce nu din imaginile pe care le are.
|
3 Attachment(s)
Quote:
Va salut cu respect si sper ca nu am suparat pe nimeni. O noapte buna si un weekend placut. Un nou inceput, poze din prima zi de lucru la masina |
Ochioasa asta mica :D
Sa inteleg ca ai renuntat la ideea cu badboy look sau cum ? |
moph daca iese asa ca in schitele alea doua, sau pe aproape va fi dementiala. cred ca va fi printre cele mai simpatice seicento pe care la-m vazut. ciuss si numai bine
|
Quote:
Oricum, pānă ajunge ca īn schiţe mai e mult, mult de tot de muncă. p.s.: poză cu faruri stock, cu figura aia de căţel speriat, ca să se vadă diferenţa :lol: http://www.mytown.ie/images/classifi...66330196_1.jpg |
Acum are figura de caprioara... cu ochii aia negri si mari :D
La "aerisirile" alea 2 de sub faruri... ce faceti cu ele ?!? le astupati ?!? |
Nu dau detalii despre niciun aspect, urmează pozele pe care o să le pună la timpul ăla Bogdan, şi cam atāt :)
|
:( asta e, asteptarea e grea, dar ce sa facem...
Spor la treaba :D Asteptam rezultatele.... |
| All times are GMT +2. The time now is 08:58. |
- Copyright 2026 4Tuning