![]() |
Re: AG 88 PVA
mama frate ce belea e masina ta moare lumea cand treci cu ea pe strada,,,,,,,
|
frumoasa masina.succes
|
discurile alea ventilate de ce sunt ca vreau si eu sa-mi pun?
|
Quote:
|
ajutati-l pe om si spunet-i de de pe ce masina sunt ca nu il intereseaza pe om daca sunt de fonta fier sau alte materiale poate vrea si omu sa isi puna pe masina lui
|
Quote:
|
si eu vroiam sa imi pun de mult 4 prezoane si ca sa aflu,nu mi-a dat nimeni nimica mura in gura.a trebuit sa ma tavalesc pe sub masinile altora care aveau,sa dau cu banu la fel si fel de meseriasi pentru una si alta cand le-am facut....
|
Quote:
|
bolidu forumul este pentru socializare sau a oferi un sfat o parere nu ca sa ne da-m mari ca eu stiu mai multe si tu nu. daca vrei sa ajuti ok daca nu poti sa iti inchizi threadul sau doar sa pui poze si atata tot
|
Bolidu', aşa e acum la modă, să uităm de unde am plecat?!...
Adu-ţi aminte de tine cum erai la început şi ia pagină, cu pagină de la thread-ul tău şi să vezi că şi pe tine te-au ajutat foarte mulţi oameni!... Dacă toţi te tratau cu indiferenţă şi te luau la mişto şi la caterincă, nu-ţi convenea, aşa că nu uita de unde ai plecat!... Ciuss!... |
pentru cine are habar catusi de cat pozele care sunt puse pe thread sunt mai mult decat concludente.
si nu uit de unde am plecat.....imi sustin punctul de vedere spus mai sus! |
Discuri ventilate nova, etrieri si port etrieri nova, fuzeta dizel porfuzeta ma mai gandesc:lol:
|
multumesc pentru raspuns baieti;)
|
Fuzeta din pacate nu e de diesel,am mers pe alta varianta!detalii se gasesc in Cartea Batranilor Vol.1....
|
4 Attachment(s)
new look....:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:41. |
- Copyright 2026 4Tuning