Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Zonă de discuţii libere - Cafenea (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/2679-zona-discutii-libere-cafenea.html)

apache 01-01-11 23:05

Re: Zonă de discuţii libere - Cafenea

eu de 2 luni de zile nu mai gasesc nimic, dar NIMIC ! ...esti tu foarte cunoscut probabil :lol:

ps.asa mi-am cumarat o toyota supra azi :shock:

sirAdrian 02-01-11 00:03

Oarecum am avut noroc, deoarece la ultimul eveniment mai erau 6 membri care la randul lor trebuie sa isi serbeze ziua de nastere in urmatoarele luni. Si au zis ca ma vor contacta. :D

Eu cer 250 lei / eveniment (o seara...de ex. de la ora 18 pana la ora 10-11 a doua zi). Daca doreste cineva si lasere mai scoate din buzunar 50-75 lei. Si majoritatea asa fac...:)

PS: Nice. :shock:

Later edit: apache, iti dau un pont. Ofera si tu 50-100 lei persoanelor care iti aduc clienti. Eu asa am procedat.
E adevarat ca mai sunt perioade in care stau cu boxele degeaba, dar asta se intampla mai mult vara...

apache 02-01-11 00:21

ahh..pai ai un tarif corect. ma rog , 250 e putin pt un eveniment ..dar tinand cont ca e vorba de majorate ..si etc ...nu poti cere unui copil mai mult de atat.

oricum ,spor la ce faci :D si ai grija sa nu ai probleme cu controalele..

ps. supra aia mi-am luat-o in need for speed ( ..am stat in casa azi sa ma refac dupa ieri ) :lol::lol::lol::lol::lol:

sirAdrian 02-01-11 00:29

Asa este. Mai mult nu pot sa cer in cazurile acestea.
Spor si tie! :)

PS: Faina Supra. :D

costinbv 02-01-11 14:25

Quote:

Originally Posted by apache (Post 3945934)

ps. supra aia mi-am luat-o in need for speed ( ..am stat in casa azi sa ma refac dupa ieri ) :lol::lol::lol::lol::lol:

pfoa si eu care credeam ca o sa vad intro zi o adevarata supra in bv....too good to be true ;)

sirAdrian 04-01-11 00:19

Stiti ceva de suspensiile TA Technix?
Cred ca v-am zis ca vreau sa imi cumpar suspensie sport si sunt intr-o mare cercetare si cautare. :D

Revenim...am gasit suspensie sport fixa de la aceasta firma la pretul de 700 lei, dar unii useri mi-au spus ca nu ar fi calitativa...il citez pe elspa

Quote:

Originally Posted by elspa (Post 3949927)
TA Technix ca cea din link iti pot aduce la 650 ron dar NU ITI RECOMAND !
Noi am adus intrun timp si am renuntam, sunt spectaculos de nefiabile si 8 din 10 troncaneau din prima.

Acum nu stiu daca chiar ceea ce spune el este adevarat sau incearca sa ma convinga sa fiu un potential cumparator, deoarece el imi oferea altele de la SS Supersport: reglabila - 350 euro, iar fixa 250 euro .

PS: Care sunt avantejele suspensiei sport reglabile? Ca eu ma gandesc doar ca o pot ridica iarna ca sa nu am probleme...

Robert Coca 04-01-11 07:25

Avantajul la reglabila e ca o poti ridica si o cobori cand vrei. Fixa e fixa. Am auzit si eu ca nu sunt foarte fiabile ta-technix... Daca ai bani ia-ti o suspensie klumea sa nu ai surprize.

Alex _Ice 04-01-11 14:50

eu am tot reglabila de la TA si inca sunt f multumit de ea (e foarte rigida :( )
nu am cumparat-o de nouo si impreuna cred ca a rulat app un an de zile (jumate in germania)
daca intradevar vrei ceva bun care sa te tina iti recomand setul de pe GTI care e si el fix :-P
H&R si celelalte de fite te costa cat inca un polo :lol:

Robert Coca 04-01-11 15:00

H&R de fite... Mi-a placut asta. Si KW pt cocalari? :)

Alex _Ice 04-01-11 15:31

:lol: :lol: :lol: buna asta
cam asa e dar din fericire suspensiile si sigla lor nu sunt la vedere spre deosebire de hainele cocalarilor :)
calitatea se plateste scump :(

sirAdrian 04-01-11 15:32

Ok...
M-am tot gandit si o sa strang bani pentru suspensia sport reglabila de la SS Supersport...diferenta e doar de 100E si am inteles ca merita. :D

Bigu 04-01-11 19:20

90%din cazuri pretul este direct proportional cu calitatea

apache 07-01-11 16:31

cine face taxi cu masina proprie ? am cateva intrebari :)

Flow 07-01-11 18:49

Am avut firma taxi si Pfa (persoana fizica autorizata), ce vrei sa stii?

Chocol4te 09-01-11 22:15

Dragii mei atotstiutori...pentru neacordare de prioritate,pt ca timp se ia carnet? Si se poate da un examen ca sa-l iei mai rpd ? Sau asta stabileste politistu'..? Lamuriti-ma si p mine :-??

Cipri10 09-01-11 22:19

Pentru neacordare de prioritate parca era 3 luni suspendare, si parca se putea da examen ca sa il iei cu o luna mai repede, dar nu garantez ca e asa :)

Chocol4te 09-01-11 22:21

Si alea 3 luni sunt batute in cuie ? Nu poate sa dea si 2 de exemplu ?

costinbv 09-01-11 22:26

Quote:

Originally Posted by Chocol4te (Post 3970120)
Si alea 3 luni sunt batute in cuie ? Nu poate sa dea si 2 de exemplu ?

se dau 3 luni suspendare si cu posibilitatea sa dai examen sa il iei cu 1 luna mai repede dar sunt niste conditii:
sa nu fii incepator
si sa nu mai fi dat acest examen in ultimii 2 ani

suspendarea se poate anula doar printro hotarare judecatoreasca definitiva :D

si da se dau 3 luni fix...daca ai mai si depasit viteza cu 50km/h din cate stiu se mai adauga inca trei luni > 6 luni pieton sau calator RAT :))

Chocol4te 09-01-11 22:29

Aha. :| Lucs..

eNorel 09-01-11 23:22

Daca ai permis de peste 1 an, poti face o cerere pentru reducerea suspendarii la 1 luna. Trebuie sa nu mai fi avut alte incidente pana acum, si mi se pare ca examenul il poti da oricand in perioada suspendarii, doar sa te programezi

Chocol4te 09-01-11 23:24

Bun asa... si examenu' e la fel ca atunci cand am dat de carnet ?

eNorel 09-01-11 23:27

Nu chiar, teoretic e mai simplu, desi a fost o perioada cand se trecea greu. Erau niste intrebari tampite dar s-a schimbat intre timp. Cand l-am dat eu (tot pt neacordare de prioritate) trebuia sa raspunzi corect la 13/15 intrebari parca.

Chocol4te 09-01-11 23:28

Si intra toate alea? Gen mecanica,conducere preventiva,sanctiuni..etc? :|:|

eNorel 09-01-11 23:30

Nu cred, legislatie parca e grosul. Ar putea sa confirme cineva care l-a dat mai de curand sau cunoaste procedura. Eu l-am dat exact cand s-a introdus

Chocol4te 09-01-11 23:32

Asta imi lipsea,sa ma apuc iar sa invat toate alea... :| Uff..

Robert Coca 10-01-11 09:06

Cu victime sau fara.

B 83 RMJ 10-01-11 10:08

am o ruda care a lovit un pieton (de fapt l-a atins) pe trecere ca pietonu' a stat si a asteptat la trecere si cand a ajuns asta in dreptul lui ala s-a aruncat in fata masinii. omul incetinise, nu l-a luat in plin, doar l-a atins (sters cu aripa). i-a luat permisu 3 luni, dar a dat examenul (fara sa deschida o carte de legislatie macar) si l-a luat din prima. i-a dat permisul dupa 2 luni. sunt 13 din 15 si sunt numai reguli de circulatie ca sa zic asa, lui nu ii picase nimic de mecanica.

p.s. ruda asta are vreo 45 de ani, si permisul luat la 18. de atunci nu a mai deschis nici o carte de legislatie, nici macar pentru poze.

@Chocol4te: tu erai cu astra alb care a ramas fara permis vineri seara?

p.s.2: daca nu ai 1 an de cand ai permisul sa nu te duci la sala ca te trimite acasa. pierzi timpul degeaba. a patit-o un amic care a lovit un autobuz pe lunga.

Cipri10 10-01-11 12:48

Are un polo negru :D

B 83 RMJ 10-01-11 14:13

si o cheama beatrice? :D

Chocol4te 10-01-11 14:19

Da,o cheama Beatrice.
Am auzit ca dau examenu' ala si pot face si nush ce cerere si sa se reduca la o luna...de asta stiti ceva?

Cipri10 10-01-11 14:24

Da nu e mai bine sa mergi la sectie si sa intrebi direct acolo ? Sigur ei sunt mai informati ca noi si nu cred ca se supara careva daca intrebi.

Chocol4te 10-01-11 14:26

Mdah :)

Cipri10 10-01-11 14:29

Dupa parerea mea ei stiu exact ce spoate si cum se face ;;)

apache 10-01-11 14:32

lasa mai fata in pace. Ea vine sa vorbeasca cu noi si noi o trimitem la politie ? :lol:

B 83 RMJ 10-01-11 14:33

eu zic ca mai bine deschide cartea la capitolul de sanctiuni si contraventii. stiu ca acolo se specifica ce se face in cazuri dintr'astea :). militienii sunt ca la loto. poti sa dai peste un plictisit care s-a trezit cu fata in perna de dimineata si iti zice ca nu ai ce face. eu m-am certat cu politaii in trafic ca ma opresc fara motive si cum stramba din nas ii deschid cartea si ii arat. se face verde-albastru la fata, si lasa gradele mai jos.

daca nu ma insel, imi aduc aminte ca acea cerere de reducere cu 1 luna se poate face doar daca nu ai mai savarsit o astfel de 'fapta' in ultimul an.

Chocol4te 10-01-11 14:34

Nu mi se ia carnetu' in fiecare an,deci n-am mai facut nimic. O sa merg sa ma interesez...

B 83 RMJ 10-01-11 14:46

incerc si eu cu un telefon, dar nu promit nimic. nu stiu daca ma poate ajuta acea persoana ca nu lucreaza la permise, ci in alta parte.

Cipri10 10-01-11 14:52

Quote:

Originally Posted by apache (Post 3971696)
lasa mai fata in pace. Ea vine sa vorbeasca cu noi si noi o trimitem la politie ? :lol:

Pai n-am nimic cu ea, dar si toti sa zicem da da se poate da examen, si se duce la politie, sta 3 ore la coada, si cand sa dea examenul poc nu se poate :)) nici asa nu e calumea.

eNorel 10-01-11 15:04

Quote:

Originally Posted by Chocol4te (Post 3971633)
Da,o cheama Beatrice.
Am auzit ca dau examenu' ala si pot face si nush ce cerere si sa se reduca la o luna...de asta stiti ceva?

Quote:

Originally Posted by eNorel (Post 3970325)
Daca ai permis de peste 1 an, poti face o cerere pentru reducerea suspendarii la 1 luna. Trebuie sa nu mai fi avut alte incidente pana acum, si mi se pare ca examenul il poti da oricand in perioada suspendarii, doar sa te programezi

Mi se pare ca cererea e adresata comandantului sectiei la care este permisul tau. Du-te direct acolo, intereseaza-te de formalitati, fa cererea si inscrie-te sa dai examenul.

Chocol4te 10-01-11 15:05

Ar fi foarte frumos sa stau o luna doar.

All times are GMT +2. The time now is 14:22.

- Copyright 2026 4Tuning