![]() |
Re: My Seicento - NT O5 YRJ
Quote:
sunt multi care se intreaba si acum ce masina e, daratunci cand va iesi... |
Quote:
P.S. Bogdanel au venit azi 2 masini din LoganClub Bucuresti...loganu ala albastru RallyStyle...imi scapa numele de oboseala...si cel rosu...cel rosu nu lam vazut in ring dar cel albastru a cam dezamagit...nu stiu ce poate masina dar tipu nu prea avea skill'z...a atins toate conurile... Nu stiu voi ce faceti...dar eu dupa 8 ore de stat in frig is rupt...ne auzim prieteni! Multumesc de incurajari! |
deci " coa3 " la urmatorul eveniment ne adunam vreo 10 insi si o facem pe`a prostii, atunci chiar ca o sa creada ca e nava spatiala :lol:
Si in legatura cu chestia cu frigul.. incearca un pahar de vin de tara.. si sa vezi cum te incalzesti, zici ca ai AC :D testat, merge ! si dupa asta te poti odihni mai mult decat linistit plus ca e si sanatos :D |
Quote:
|
Quote:
Probabil era Dan(Logan albastru CUP, si Catalin, Logan rosu FOF) pai cum mah sa nu te incurajam cand te vedem asa de entuziast, si vedem masina, care arata asa de bine...??? |
Quote:
ps: am o propunere, tuneaza-te si pe tine :)) asa o sa fii in trend cu masina :D |
Quote:
Quote:
Lateredit: eu zic sa incetati cu misto' ca is prea obosit ca sa tin la el :))...si la offtopic...hai, vam salutat cu respect!!! |
Quote:
|
6 Attachment(s)
Salve Bro! uite cateva poze cu buburuza ta la event.. am promis ca le pun si aici.. si le gasesti si pe topicul cu poze de la Tuning Show 8)
Succes cu Proiectul New Era !8) |
frumoasa buburuza :D felicitari pt premii..la mai multe ;)
|
Morph, ce s-a intamplat la aripa spate stanga? E din cauza rotilor?
|
Quote:
Va multumesc pentru vorbele frumoase! |
Poate gresesc si eu...sincer nu stiu exact...dar pentru schimbarea numarului se face reinmatriculare sau se poate face cerere de schimbare nr. cum zice scturoag???
Oricum nu conteaza....va fi clar CBF :D :D :D & BTW: MASINA ESTE PE 1 PAGINA 4tuning!!! SI VA STA ACOLO TOATA SAPTAMANA LA MASINA MEMBRILOR 4TUNING!!! |
felicitari
|
congrats bro ! >:D< meritai asta ! :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:55. |
- Copyright 2026 4Tuning