![]() |
Re: Chat....
vrei sa iti pui la cheia de la bmw? :)) am glumit
dinastea mai slabute gasesti pe la comerciantii astia de chinezarii, la 10 lei, sau tot asa chiar in unele magazine de piese; daca vrei ceva mai deosebit vezi la reprezentanta... numai ca au preturi "frumoase" aia pe net poti si AICI cu preturi la fel |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mersi ;) |
Nu am somn...!
1 Attachment(s)
Da...revin iara cu un coment cam tarziu dar nu s-ar putea face un thread nou cu parcari aiurea,soferi de ghips masini ciudate etc..etc..? si NU IN ULTIMU RAND daca ne prinde cineva de pe 4tuning sa posteze poza/filmul cu noi fara suparare ca nu stim sa parcam/conducem ?! (ca altfel rugineste forumu asta incet incet)
PS. Asta tre` sa va o arat si voua ca dimineata cand m-am trezit si am iesit afara am crezut ca il vad pe Isus cu masina pe strada de oboseala ce aveam... :) |
mdea :)) imd imi vad masina, ca am parcato super urat ieri :oops::lol::lol:
|
Stress sa iti parchezi tu masina aiurea fai o poza si o pui pe forum :)) devii subiect de discutie..
|
am facuto deja, ca naveam loc si mam pus pe trotuar shi am coborat cat a intrat.....si dimineatza cnd o plecat lumea cu masinile arata d zici cas retardat:))
https://img152.imageshack.us/img152/5...0121326.th.jpg |
nu cumva de la masina aia albastra te-ai inspirat da tu nu ai reusit sa o parchezi cu amandoua roti pe trotuar ? :)
|
a ieshit mai exotic asha:))
|
Stresss u stai tare prost cu parcarile =))) si la interex ce stramba ai puso
|
=)) era stilat ma =)) totzi am puso stramb acolo, da nici 1 nu era la fel:))
|
Acuma scoate-te :))
Vectra de hr cos unde era? :)) ai impinso mai jos? |
am puso in pOrtbagaj:))
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:20. |
- Copyright 2026 4Tuning