![]() |
Re: AG 88 PVA
La Multi Ani Alex ! scuze de intarziere.
|
Quote:
Multumesc de urari baieti! |
La Multi Ani cu sanatate, noroc, piese bune si la indemana, benzina fara apa si drumuri fara gropi. :woowoo::peace:
|
iti urez tot ce ti-au urat si cei de pana acu la un loc! :D
|
Frumoasa dacia, presupun ca e o placere sa o conduci, mai ales cu ce ai prin ea... bv man. Nu poti sa o cobori mai jos? freaca la viraje sau dc, pentru ca nu pot sa ma gandesc ca nu teai gandtit si tu la asta.
|
1 Attachment(s)
O posa d e azi:>
frumoasa masinutza:P |
Quote:
|
6 Attachment(s)
Mandeologu stai calm ca m-am gandit la treaba cu garda la sol si lamurirea a dat-o YGS-u.
3mi_wrc multumesc de poza!:D chiar daca a stat in parcare si PVA-u a fost admirat de ceva lume lucru care nu ma face dacat sa fiu multumit!o sa pun si eu ceva poze mai tarziu! pozele de sambata.... |
Super maşina!!!
Se vede frumos din spate cu gumele astea! Bravo! |
ai fost la expo ploiesti?sau pitesti unde a fost?
cand vi in bucuresti? |
Expo-ul a fost la Pitesti,dar PVA-ul nu a paticipat,a fost acolo cu alte scopuri....
La Bucuresti vin peste 2 saptamani cand incepe facultatea. |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
nu mai poate omul sa probeze linistit o janta ca gata e si pozat!
in alta ordine de idei acea janta nici pana acum nu a ajuns sa fie rezerva,in portbagaj fiind tot cea de nova care merge doar pe fata!:) de...unii intai isi cumpara aliaje dupaia table.:)))) si azi am lucrat putin la masinuta si cu asta am cam incheiat cu articulatiile si cam tot ce tine de roti..... |
mama ce tiranti avem, ma-am chinuit 2 zile sa ii fac:lol: sa ii uzezi sanatos...
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:32. |
- Copyright 2026 4Tuning