![]() |
re: Ajutor între ieşeni: întrebări şi răspunsuri de orice fel.
La nici o spalatorie din iasi nu ies geamurile curate:x
Nici nu are cum, sterge cu aceeasi carpa toate masinile dintr-o zi. |
Quote:
|
Quote:
Chiar m-a intrebat cine fumeaza in masina si ce-s cu urmele alea de pe geam =)) |
De spalatoria Nemo dp B-dul Poitiers , ce parere aveti ? Eu acolo o spal si e ok , nu am stat sa verific...cm cu cm .
|
Quote:
Nici eu nu stau sa o studiez cm cu cm mai ales ca nu are cum sa fie perfecta, insa niste geamuri zoioase le vezi de la maaaaaare distanta :)) |
Buna seara vin si eu cu urmatoarele intrebari :
1.Unde scrie sau pot sa vad daca masina mea are filtru de particule ? 2.Ce ulei imi recomandati sa bag ? Masina la ultimul schimb a primit Mobil 1 .Cine-va mi-a recomandat Castrol Edge Turbo Diesel , masina are 58.ooo km . 3. Legat de ulei , am auzit ca mai peste tot gasesti ulei contrafacut , la ce magazin gasesc si eu ulei original de la mama lui , sau aduce cine-va in Iasi ulei din Nemtia?:D * Masina este : Opel Astra H 1.7 cdTi 74kw |
daca are filtru de particule acesta este mentionat in cartea de identitate a vehicolului. ulei contrafacut nu exista , mobil 1 si castrol magnatec is clasa low cost , daca vrei unul mai bun ia castrol edge sau ceva la pret mai mediu !!! daca vrei , dami datele masinii si iti fac un pret bun pe ulei si filtre !! stima
|
Salut baieti,
Am o problema destul de delicata cu antifurtul, mai exact acel adaptor dintre cheia normala si prezon. S-a tocit si scapa pe prezon, nu il mai pot desface. Stiti cumva vreun loc prin Iasi unde m-as putea duce cu piesa originala si sa mi se poata face o copie? Antifurtul nu e de marca deci e exclusa reprezentanta. Multumesc anticipat. |
Quote:
|
Quote:
ps: sudezi tarod pe antifurtul ala..il desfaci...si aplici ideea lui george. |
Quote:
|
Quote:
|
spuneti-mi va rog unde se poate monta o inchidere centralizata la o astra f ! ms.
|
Stiti de unde pot cumpara fibra de sticla si rasina , in Iasi ?
|
Quote:
Suna-l si intreaba-l daca mai monteaza, se pricepe, i-am fost un an ucenic, omul face din rahat bici. :D |
| All times are GMT +2. The time now is 17:06. |
- Copyright 2026 4Tuning