![]() |
Re: Zonă de discuţii libere - Cafenea
Quote:
|
Quote:
aici nu era vorba de taiat benzile in giratoriu' , intors pe linie continua si chestii de genu.era vb de viteze de 100+km/h in oras in mod constant.si poti sa zici tu ce vrei , dar una e sa se intample ceva si sa poti pune frana de la viteza de 60 , si alta e la 100+. |
Quote:
|
Schimbati ba poza de la avatar :P
|
Stie cineva mai exact ce spray sa iau pt masina ,si cam cat costa si de unde , pt chedere , balamale , incuietori etc acu iarna?sa n-am surpriza mai incolo ca mi se lipesc chederele , ca azi s-a scurs apa pe-o balama de la usa si a inghetat si am stat 5minute cu feonu pe ea sa se dezghete ca sa inchid usa fara sa-mie frica :D
|
Mergi la farmacie, ceri 150 g de glicerina lichida si dai pe chedere e destul de vascoasa, atentie se repeta procedeul din cand in cand fiindca e solubila in apa
|
Quote:
pt balamale ai vreo sugestie?am citit acum pe Sf. Google si zicea lumea de o solutie WD-40.unii zic ca e destul de buna altii zic ca nici pt balamale nu e atat de buna nefiind un lubrifiant foarte bun.cand am adus masina din Germania avea pe toate balamalele data o solutie asemanatoare cu vaselina dar era alba parca putin mai vascoasa si la nici nu incepea sa se prelinga la caldura mare.paca ca in timp de la multe spalari si ploi si etc a inceput sa cam dispara. |
LE: oroare.
|
Eu am folosit ulei de motor. Cu seringa. Wd 40 e bun dar nu rezista asa mult.... Nici uleiul nu e vesnic...
|
Quote:
|
Cand organizam si noi un boicot pe la benzinarii? Celelalte orase au inceput sa miste putin...
Trebuie sa fim uniti si poate rezolvam ceva! https://forum.4tuning.ro/25-eveniment...i/page-34.html https://forum.4tuning.ro/25-eveniment...a-miorita.html |
eu ma bag. ca e 5 lei litru :(...si sa vezi de la 1.01 ce o sa fie. eu n-am idee cum am putea boicota noi :-?
|
6 Attachment(s)
E bine. :) Macar sa fim 20 de masini ca sa blocam o benzinarie. Daca suntem mai multi cu atat mai bine, deoarece putem sa le blocam simultan.
Topicul din Brasov: https://forum.4tuning.ro/50-brasov/22...enzinarie.html |
6 Attachment(s)
Stiti daca exista in Bv. o firma care se ocupa cu tuning-ul si este relativ ieftina?:D
As dori sa modific polo-ul... Daca vreau suspensie sport trebuie sa cumpar si arcuri sport, nu-i asa? |
eu n-as umbla la capota. nu-mi place cum arata :))
|
:lol: E un mic virtual tuning...sper ca baietii sa o modifice mai frumos.
In 2-3 luni o sa am un buget de 600E si ma gandeam de acum ce modificari o sa ii fac. :D |
vb cu frectie
|
Nu inteleg ce ai vrut sa zici...
|
frectie e un baiat de acilea din brasov care te paote ajuta,asta a vrut sa zica
|
Acum am inteles. :)
Eu sunt cam nou pe forum si nu cunosc prea multi membri din Brasov, de aceea n-am stiut cine este user-ul frectie. O sa il contactez dupa sarbatori. Multumesc! |
450yfz e frectie.
|
Mersi Robert! :)
|
poate 'iasa' ceva.
|
Sper...:)
Spre surprinderea mea am primit oferte si din alte orase... Quote:
Chiar...dupa modificari trebuie sa ma duc cu masina la RAR? |
Adrian pt ce vrei tu sa faci nu trebuie, mergi la R.A.R. pt un body kit complet,jante mai mari,etc...eu sunt patit cu chestia asta ca nu am nimic omologat pe masina si a trebuit sa.mi modific barile si sa schimb jantele ca sa iau ITP.ul... Nu ma intelege gresit,eu nu sunt proprietar in acte ca altfel o omologam...cred, ca din cate am auzit e cam greu cu omologarile...
|
Quote:
|
Nu am rezolvat inca. Imi mai trebuie 2 jante si sper sa term, a, si vezi ca am pus.o de vanzare dupa seara aia :)) cu vectra aia sa rezolvat, trebuiau codurile alea, cica sunt anti furt dar se poate decoda, adica sa nu mai ceara daca scoti bateria. LoLz trebuie decodata masina ce aiurea suna...bafta.
|
Quote:
edit: da-mi un link pe PM unde ai pus-o la vanzare! |
fast_n_wild, am inteles. Mersi! :)
|
PS:
Vreau sa imi pun si un kit xenon pe masina. :D Asta ar fi una din prioritati, deoarece farurile actuale nu prea ma satisfac noaptea. Daca imi pun xenon, trebuie sa schimb farurile sau sa fac vreo modificare? Sau doar cumpar kit-ul si ma duc la cineva sa mi-l monteze... L-am gasit pe user-ul acesta de pe forum si are o oferta buna https://forum.4tuning.ro/532-firme-xe...ml#post3945297 PS2: si intrebarea legata de omologare banuiesc ca nu isi are rostul, nu-i asa? :D Imi cer scuze pentru double post. |
Monteaza-le in Brasov. Avem si noi destui care au kit-uri si chiar iti pot recomanda pe cineva. E naspa dupa aia cu garantia in caz ca tre sa-ti schimb ceva, sa le demontezi sa le trimiti, ramai fara bec etc etc. Si nu trebuie sa schimbi farurile.
|
Chiar te rog sa imi dai un PM daca cunosti persoane serioase care se ocupa si cu treaba aceasta. :)
|
auzi, da' la atatea idei marete, niste bani care te incurca n-ai? http://rds-zone.ro/pic/smilies/and.gif.
|
Quote:
|
Ii trebuie h4 nu h7. E mai scump h4.
|
Robert, am primit PM-ul. Multumesc! :)
Hehehe...toate ideile "marete" vreau sa mi le indeplinesc pe parcursul a 3-4 luni. Buget: 600E. |
inseamna ca ai surse zdravene. am aflat tarziu, ca puteam sa merg cu colindu' la becali ca a dat 1400 euro la colindatori http://rds-zone.ro/pic/smilies/lool.gif.
|
Am prins niste proiecte <freelancer> + revelionul si inca cateva rezervari pentru chefuri in perioada urmatoare. :D
Am niste boxe destul de pretentioase si le inchiriez. :) |
sir adrian,unde le tot inchiriezi ca eu nu gasesc...si am si eu niste boxe destul de pretentiose...si nu numai boxe
|
Mai multe la chefuri (majorate, zile de nastere) in Bran...
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:30. |
- Copyright 2026 4Tuning