![]() |
Re: Portul Constanta !
Quote:
tu semeni mai mult cu aia din partea lui vadim tudor...dar fie ca tine...apropo...a inceput iarasi jandarmeria cu turele prin port???..ca azi era duba parcata in zona.bft |
tu vb ma comunistule :)) ai grija sa nu intri la legea 64 :D
|
Quote:
acuma nu stiu ce sa credem... |
Mortii cu mortii, vii cu vii!!!!
|
va zic io...ca are un preten reportajul intreg de la antena 1...in primul rand scrie imagini amator in susul imaginii....in al doilea rand se vede ca a filmat el din amshina...se vede o oglinda alba cu 2 dungi negre pe ea ....apoi arata amshina din fatza shi se vad acele dungi .....deci e clar ca el nea filmat shi apoi nea turnat ;)
|
atunci nu stiu de ce cielo alb vbiti ca DNI`u de care zic eu nu are dungi e alb simplu si fara folii , 23 DNI are , poate ziceti de altu
|
poate e doar o coincidenta..;)
bre' mai inviem portu ? buahha |
care il stie pe unu` cu o dacie visinie hvb??? ce are ala ma sub capota ca mam facut acum 2 seri cu el si mia dato urat el cica nu are nimik schimbat da` e imposibil:?: :?:
|
depinde unde te-ai dat cu el...daca in port..e normal...toata lumea si-o ia de la el.....dar daca il tine...zi sa te duci cu el in mamaia sau altundeva...unde e mai mare distanta..nu 100 m cat in port..;)
|
Quote:
|
nu nu...are ct 43 dni daca imia duc bn aminte...
|
ba nush
eu cand il vad o sai notez numaru... nu a filmat respectivu a filmat un preten cu o camera profesionala si cand iam intrebat au zis ca filmeaza ptr ei... si apoi am observat ca pe camera scria A1 antena1... deci nu mai are rost adica ala filma si el ne tinea de vorba si ala imi filma numaru de la masina... PUNCT!!! nush cine ce si cum... zyf nui mai lua apararea atat nu mai faptu ca ia luat apararea lu ala si e un LAKE cu pedale... |
ai inzeles greshit....yzf vorbea de alt dni.....nu de ala care ena filmat
|
io zic sa le dam la nas :D "Presa e cu noi "
|
oky ma leo ca tu kiar stii la ce lake ma refer la care dni la rahiticu ala maroo ca ai zis ca erai in port cand mam dat shi shau avea parcata masina la 2masini distanta de AMG si eu eram in botu lu amg parcat in seara aia...
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:31. |
- Copyright 2026 4Tuning