![]() |
Re: Discutii diverse intre userii din Craiova! ;)
Quote:
|
Cu prima ocazie cānd ne vedem, tre' să găsim o soluţie să-l reducem pe nebunu' ăsta la tăcere, că deja o iau pe urma lu' Dune !
|
hahahahah lasati`l ma ... e distractiv .
|
andu Andu: bah
Cataaa E30: dea andu Andu: ba andu Andu: mergem andu Andu: pe jos andu Andu: pe aeroprot? andu Andu: aeroport? Cataaa E30: ))) Cataaa E30: ba vere , nu merg pe jos [pe aeroport ) andu Andu: de ce ba andu Andu: facem miscare Cataaa E30: hahahah Cataaa E30: e frig andu Andu: si ne imbracam gros Cataaa E30: ia`l pe micnea ca are si el cateva sute de kile de dat jos ))) andu Andu: ala cand auzii de alergat andu Andu: nu mai raspunde andu Andu: Cataaa E30: ))) Cataaa E30: propune`i sa ia pisica Cataaa E30: andu Andu: i-am mai zis odata , si a zis ca daca ia cheile din casa , da tas-o cu el de nu se vede andu Andu is typing a message. andu Andu: |
speachless
|
Re: Īntālnirile comunităţii 4TuningRO Craiova, duminica, la ora 17:00 @ aeroport
Quote:
|
Re: Īntālnirile comunităţii 4TuningRO Craiova, duminica, la ora 17:00 @ aeroport
Nu, nu ! Drogurile n-au nicio legatura, dar dragostea... DA ! :lol:
|
:))) laure numai la asta se gandeste :)))) ntz ntz ntz mai baiete
|
am fost vere si eu si savage rupti de somn , weekend`ul asta a fost foarte solicitant :))))) Am rupt mesele pe acolo pe la asta ... cum ii zice , baru asta ... aa Caffe Central creca :D
|
eu am ajuns pe la 5 si ceva k m-am trezit cam tarziu...
Cata weekendu viitor acelasi loc aceeasi ora :lol: |
weekendul viitor dau de beut :)) , DACA fac rost de bani :P ma ajuta si hanni
|
:lol::lol:in cazul asta Imi si aduc rudele :lol::lol:
|
hahahahahhaa sugativa esti ba stefanita :)) ce`ti mai place berea
|
Quote:
|
:)) hahahahhaha Asa e ca nici tu nu suporti Votka ? :lol::lol::lol:
Am facut-o cam lata sambata-seara :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 11:10. |
- Copyright 2026 4Tuning