![]() |
Re: Ce vor barbatii?
Bine ... scuza-ma ... atunci de ce generalizezi si spui ca toti sunt nehotarati cand eu nu sunt in grupa aia ?
|
Quote:
|
:ashamed:Las-o asa cum a picat...
|
Quote:
:rolleyes2 |
Astept si cealalta protagonista sa se exprime ca poate stie.
Dar pana atunci vad ca si femeile au dorinte. Doua femei asteapta la usa paradisului Doua femei asteapta la usa paradisului dupa moartea lor.Prima o intreaba pe cealalta: -Cum ai murit ? -Inghetata zice cea de-a doua. -Ah, oribil, spune te rog cum este sa mori inghetata ? -Tremuri, degetele te dor, dar dupa un timp devi calma ca si cum ai adormi.... -Si tu... cum ai murit ? -Eu am facut stop cardiac.Credeam ca barbatul ma inseala si m-am decis sa termin odata cu minciunile. Am intrat in casa in plina ziua si l-am gasit la televizor. Am cautat peste tot dar nu era nimeni, la subsol, in dormitor, in viteza dar totul era curat. Am urcat la etaj dar nici acolo nimic...In final am urcat in pod dar nu reusisem decit citeva scari sa urc si am facut stop cardiac. Femeia cealalta zice: -Nenorocire si Durere ! Daca ai fi verificat in congelator, azi eram amandoua in viata ! |
Quote:
|
Femeia are nevoie de un singur barbat care sa ii indeplineasca toate dorintele. Barbatul are nevoie de toate femeile sa indeplineasca singura dorinta...
|
Quote:
imi pare rau sa recunosc dar ma jur ca asta e adevarul adevarat! :lol: sa vedem acum cine recunoaste :lol: |
Quote:
Care sunt acele dorinte ale femeii ? Ps-recunosc ! |
Gigel ii spune mamei : - Mama, ieri dupa ce-ai plecat de-acasa, a venit o tanti blonda si frumoasa si s-a dus cu tata in camera si... Mama-sa il intrerupe : - Stii ce, sa repeti asta cand vine taica-tau acasa ! Ajunge acasa tatal, mama ii face semn copilului, iar acesta reia: - Si cum iti spuneam, mama, ieri cand tu n-ai fost acasa, a venit o tanti blonda si s-a dus cu tata in camera si... - Si ? Siiiii ??? - intreaba mama nerabdatoare. - Si tata a tavalit-o-n pat exact asa cum te tavaleste pe tine de obicei postasul !
|
Quote:
|
Bineinteles ...
Parerile femeilor conteaza. |
Quote:
Un barbat care nu stie sa zica exact ce isi doreste... Si ce iubeste... Este un barbat nefericit... Pentru ca nimeni, niciodata nu v-a stii sa ii ofere ce isi doreste din tot sufletul.. Si cine v-a fi fericit in aceasta ecuatie...?? Va spun eu... Nimeni!:cry: |
Quote:
Da nu poti fi indiferent;) |
Cum pot eu sa il fac fericit pe cel de langa mine, atata timp cat el nu imi spune ce isi doreste si ce nu ??? Cum??? Chiar medium nu sunt sa ghicesc dorintele... Desi uneori mi-as dorii sa fiu..
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:30. |
- Copyright 2026 4Tuning