Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   SOLO sau COMBINAT/COMBINATA ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/5290-solo-combinat-combinata.html)

aleks 11-03-07 02:35

Re: SOLO sau COMBINAT/COMBINATA ?

nu-s eu superficialA, n-am cum sa vad frumusetea interioara... e mascata de o rulota de shunca, de aia :D:D:D

bluey 12-03-07 17:03

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 788919)
uuuu... mai exista asa oameni?? :)) tu unul o vezi, mr bluey?? :-?

Aaaaa eu??????
Nu mai am rabdare... Sunt prea batran:(
Punctez si trec mai departe.Bineinteles intre anumite limite.

Magos 13-03-07 02:34

....adica??? chiar nu te mai uiti in interior....??? chiar asa doar ambalajul conteaza...??? Ma dezamagesti.............

bluey 13-03-07 08:43

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 795211)
....adica??? chiar nu te mai uiti in interior....??? chiar asa doar ambalajul conteaza...??? Ma dezamagesti.............

Nu conteaza doar ambalajul.Dar trebuie sa stii cum sa-ti expui marfa...
Daca mie imi e sila sa ma uit la o femeie ca e neingrijita poate sa fie ea painea lui Dumnezeu ca nu i-o trag nici mort.Sau beat dar asta e alta poveste:D

Trixi 13-03-07 17:59

...hai numa' la discutii si ia povesteste!!!!:D :D :D sigur ar fi o poveste interesanta!!!;)

bluey 13-03-07 18:25

Pai de curiozitate am incercat si cu urata nah... Nu prea imi sta in fire sa refuz femei decat daca sunt "mult" prea ocupat.
Sau asa era pana la urata.De atunci nu se mai uita nici dracu la frumusetea interioara daca nueste "ambalata" cat de cat corespunzator.

MnemonyK 30-03-07 10:10

noh bine baieti atunci ia hai, cine-l intrece pe Tziriac la numarul de femei f****e ia marele premiu :)

aleks 01-04-07 13:35

si inca e solo, deci... :)

Magos 01-04-07 15:28

...pai e barbat destept si tine la banii lui... !!! ;) so... don'soara Marin a stat,a incercat, a renuntat si s-a reorientat... :D

bluey 01-04-07 21:03

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 827850)
...pai e barbat destept si tine la banii lui... !!! ;) so... don'soara Marin a stat,a incercat, a renuntat si s-a reorientat... :D

A renuntat???
Cred ca a fost pusa pe "liber" ca nu mai corespundea cerintelor :twisted:
Apropo LMA Magos pentru 21 ca nu am putut sa dau de tine pe nicaieri:evil:

Magos 03-04-07 21:53

...acuma o sa poti!!! :D

Mustang 04-04-07 16:32

Stick ontopic please ...
Nu e bine nici combinat, nici singur ...
1. Combinat - la un moment dat o sa te frece la mentosan si nu mai scapi de el/ea, devenind situatia plictisitoare
2. Singur - o sa te trezesti in scurt/lung timp ca esti singurel, nu ai pe nimeni care sa tina la tine in afara de tovarasii adevarati, o sa simti ca innebunesti daca nu iti gasesti o persoana pe care sa o ai tot timpul langa tine ... la bine si la rau ...

Se pastreaza PESTE TOT un balans ...
Alb/negru
Bine/rau
Frumos/urat
Ying/Yang

Oricum e...nu e bine !

bodyspeed 04-04-07 20:53

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 833379)
...
1. Combinat - la un moment dat o sa te frece la mentosan si nu mai scapi de el/ea, devenind situatia plictisitoare

pai .. frate daca esti combinat cu persoana.. cu care vrei sa iti petreci tot restul .vieti [ce frumos suna :oops: ] \
nu devine deloc plictisitoare klar iti spun si klar nici nu vrei sa scapi de ea.. si nici ea de tine :D
mai greu de gasit asemenea personaj.. dar uni au gasit.. si sti ce mi-au zis.. cand gasesti.. orice ai face... nu scapa..o data ti-se intampla in viata ;)

bluey 04-04-07 23:48

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 833862)
pai .. frate daca esti combinat cu persoana.. cu care vrei sa iti petreci tot restul .vieti [ce frumos suna :oops: ] \
nu devine deloc plictisitoare klar iti spun si klar nici nu vrei sa scapi de ea.. si nici ea de tine :D
mai greu de gasit asemenea personaj.. dar uni au gasit.. si sti ce mi-au zis.. cand gasesti.. orice ai face... nu scapa..o data ti-se intampla in viata ;)

Tu de pe ce planeta vii???Am uitat :rolleyes2

bodyspeed 05-04-07 08:23

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 834267)
Tu de pe ce planeta vii???Am uitat :rolleyes2

planeta .se cheama. terra ..daca mai tin eu minte de la geografie : A treia planeta de la soare este,:D .... nu puteam veni de pe alta planeta..deoarece Terra are o constitutie particulara in sistemul solar .... are si multa iubire fata de celelalte . pe celelate nu exista asa ceva :D
si desi cateodata sunt cu capul in nori :D lumea imi zi zice .ca totusi sunt cu picioarele pe pamant

All times are GMT +2. The time now is 08:28.

- Copyright 2026 4Tuning