Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Accidente in RM. VALCEA (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/34460-accidente-rm-valcea.html)

PrietenCuTine 16-01-11 20:56

Re: Accidente in RM. VALCEA

1 Attachment(s)
Pozele de la IONUT-GBP sunt de la accidentul din intersectia Bulevardul Nicolae Balcescu cu strada Ferdinand, iar celalalt a fost la interzectia Bulevardul Tineretului cu strada de pe care se iese de la kaufland.

trafy-vr6 16-01-11 20:58

Hello navi

IONUT-GBP 16-01-11 21:07

1 Attachment(s)
............ :?:

trafy-vr6 16-01-11 21:09

Unul din ei a trecut pe rosu sau in caz ca nu mergeau semafoarele, cel rosu nu a acordat prioritate.

Ala albastru cred ca vroia sa intre pe strada de pe care venea ala rosu

dud.vl 19-01-11 15:52

Accident azi 12:50 intre fast food "oops" si curba pana in enigma ..
Masina mea, eu la volan :rolleyes2 .. mi-a explodat cauciucul de pe partea dreapta apoi am derapat dreapta urcand pe bordura si m-am oprit in stalp. Aveam in jur de 35-40 km/h.. eu sunt ok.. port mereu centura si asta e.. acum momentan pieton..
Avarii dupa constatare:

-bara protectie fata
-faruri stanga, dreapta
-placuta nr + suport
-grila masca fata
-capota motor

VL-31-BOG 19-01-11 16:18

Quote:

Originally Posted by dud.vl (Post 4001294)
Masina mea, eu la volan :rolleyes2 .. mi-a explodat cauciucul de pe partea dreapta apoi am derapat dreapta urcand pe bordura si m-am oprit in stalp. Aveam in jur de 35-40 km/h.. eu sunt ok.. port mereu centura si asta e.. acum momentan pieton..
Avarii dupa constatare:

-bara protectie fata
-faruri stanga, dreapta
-placuta nr + suport
-grila masca fata
-capota motor

Pff.. naspa nene.. o sa te cam coste ceva, maruntisurile astea.. + vopsit etc etc.. bine k nu ai nik.. oricum nu aveai viteza.. dar `na.. macar bine k nu ai intrat in altcineva.. k faceai 2 masini..asa o faci pe a ta, si asa poate aveai de gand sa`ti iei faruri cu angel eyes :lol:

dud.vl 19-01-11 16:21

de gti mi se par mai frumoase am gasit la 250 ron setul

lupalb 19-01-11 16:27

grila fara semn, bara fata gti, capota cu bad boy , etc....

dud.vl 19-01-11 16:30

piesele originale ma costa 650 ron fix. daca e sa pun piesele de gti.. ma costa cam 300ron in plus .. maxim:-)

lupalb 19-01-11 16:33

eu sper sa ti o faci exact asa cum vrei tu...si sa te incadrezi in exact cati bani vrei tu.
Bafta la reparat/modificat.

CaDDy 19-01-11 17:19

Quote:

Originally Posted by dud.vl (Post 4001294)
Avarii dupa constatare:

-bara protectie fata
-faruri stanga, dreapta
-placuta nr + suport
-grila masca fata
-capota motor

daca vrei ... am eu grila de la masca ( golf 3 ) numai ca partea de metal este rosie .. iar plasticu are un colt rupt ( dar merge pus , a fost pe masina mea si era ok ) si nu am sigla cu VW . ti le donez :)

numarul .. e rupt ? daca nu e rupt da„l dracu , indreaptal frumos cu un ciocan si gata , nu mai da banii pe altu nou de la politie. Suport nu iti trebuie , lipeste numarul direct pe bara ( banda dubla adeziva Bison - 8 lei )

cu rrestu .. poate te ajut eu * Nu promit nimic* ... acum la 8 ma duc la intalnire de VWforum si intreb baietii daca au ce`ti trebuie si la ce pret.

Spor , bine ca esti ok si nu`i nimic , fieru se indreapta !

dud.vl 19-01-11 18:20

mersi frumos ! m-am gandit sa indrept capota si sa o prelungesc.. oare merge? .. in plus trebuie si vopsita alta noua.. mersi pentru idei caddy:oops:

Dj. Kameleon 19-01-11 19:53

Quote:

Originally Posted by dud.vl (Post 4001805)
mersi frumos ! m-am gandit sa indrept capota si sa o prelungesc.. oare merge? .. in plus trebuie si vopsita alta noua.. mersi pentru idei caddy:oops:

nasol eveniment frate...mai ales pe criza asta!am avut si eu unul asemanator cu al tau (anul trecut) numai k eu am intrat intr-unu oprit in coloana....bafta si fa-o asa cum vrei tu:)

CaDDy 19-01-11 21:07

Quote:

Originally Posted by dud.vl (Post 4001805)

cum zici ... eu la inceputullui februarie ajung acasa la valcea si iti pot da grila fata a mea, numai s-o vopsesti.

bafta !

Dj. Kameleon 20-01-11 08:19

1 Attachment(s)
@ dud : o grila de golf originala am si eu ,daca vrei si nu gasesti la pret rezonabil;e albastra si are cateva cleme rupte din cate imi aduc aminte dar merge pusa pe masina.

All times are GMT +2. The time now is 00:27.

- Copyright 2026 4Tuning