![]() |
Re: Maşinile modificate din Bacău
4 Attachment(s)
Salut...am si eu o rugaminte la voi dak vreti sa imi mai dati cate o idee la ce as mai putea sa ii fac masinii mele...mersi mult!!!
|
Jante, si coborata din suspensie :)
|
Quote:
|
Quote:
|
si bullbar neaparat
|
da la tine nu ar merge un bullbar?
@Rhadoo_YUS- punei niste praguri ca sa completeze linia masinii ca asa se vede urat, ceva finut care sa mearga cu prelungirile tale.dar in primul rand jante si coborata din suspensie ;) |
praguri ;)....stopuri fumurii :)
|
Maşinile modificate din Bacău
Salut!!! Un Audi A4 B5 1.8 .. Daca Se Poate...Cateva Cuvinte Si Pentru "Fata lu Tata" ? O Sa Pun Deocamdata Cateva Poze...o sa mai adaug cat de curand..!!! Urmeaza Sai Bag BodyKit...
https://img168.imageshack.us/img168/678/48427564.th.jpg https://img697.imageshack.us/img697/8928/img8263.jpg https://img521.imageshack.us/img521/1594/28340962.jpg https://img148.imageshack.us/img148/633/aiurea2.jpg Multumesc... |
Quote:
|
Numai vorbi prostii,frumos Audi-ul tau !
|
Se aude ciudat pt ca are modificari destule si peste 350 cp..Masia asa a fost luat in mare parte modificata dar a facut si le destule modificari..La exterior el a facut tot si la motor a umblat si pe acolo..
Ps: La audi, jante, suspensie si folie..Numai bine. |
...Jante am ... dar nu le pot baga pe timpul asta..am ceva pe 17.. ... cat despre foliat m,ar bate gandul... da mii sa nu fac vreo greseala ca abia a fost vopsita... mai bine ii bag o vopsea neagra matta.. un negru ...perlat...!!! suspensii sport are... cand am cumparato avea doar spete..acum i-am bagat si pe fatza..dar ceva mai medium inspre hard.. pentru ca nu vreau sai coboare garda la sol... ms :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Mi se pare cam ridicata..mai ales pe fata :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ar fi mai bine sa o lasi jos pentru ca ar da mult mai bine, cristi_407 are dreptate ca e cam ridicata de bot...cand te apuci de exterior ar trebui sa fii atent sa nu dai in extrema cealalta..kitsch..ca e pacat de masina arata ok |
misto audi-ul
fa-l cat mai clean look .. |
Quote:
|
Quote:
o sai bag BodyKit.. si no sa se mai observe garda la sol chiar asa.... :)) nam sa trec pe la Kitsch :)) credema |
Quote:
Si o poti cobora chiar daca nu ai acel bodikit pentru ca oricum va arata mai bine (asta cand se duce zapada) |
Mai întâi îi iei jante şi suspensii coborâte, apoi te apuci să-i pui spoilere, dacă vrei o maşină frumoasă. Am făxcut şi eu greşeala ta şi nu mi-a plăcut ce a ieşit...
|
Quote:
|
Quote:
|
inainte de orice modificare badlook si alte dracii.. investeste putin bani in mecanica ( brate, pivoti ,bucse ) consumabile , adica tot ce tine ca masina sa mearga in siguranta si in parametrii
..dupa vin si modificarile care sunt mancatoare de nervi bani si ..benzina |
Quote:
|
Am vazut si eu A4ul astazi in tache...sub pod la narcisa.
Nu e atat de inalta pe cat pare si...parea curata :) |
curata era daca te referi la murdarie... imi pare bine.. saud asta... ...ms ;)
|
Noutati in oras... Ferrari 599 (B 101 RUS) si un Nissan GT-R alb
Superbe amandoua ! |
pai baga ceva poze !!!
|
N'avem. Nici una din ele nu era parcata cand am vazut'o...si timp de "panning cu telefonul" nu am avut.
Poate se mai invart prin oras zilele astea... |
gtr alb cu numere de bacau?
si, ce modificari aveau, topicul se numeste masinile modificate... |
Quote:
|
Nu e a lui Rustrans si nu mai are nici unul..E alt Rusu..
|
Ferrari'ul l'am vazut eu live la tic-tac iar despre GTR mi'a spus acelasi prieten cu care eram cand am vazut 599le, dar dupa vreo 2 ore.
Am pomenit aici ca ele ca mi s'a parut mai potrivit decat la cafenea...cred |
Quote:
|
E cel cu General Construc parca.. In fine..nu conteaza a cui e..e frumoasa masina..
|
spunei prietenului tau sa`si faca o verificare la ochi, in proportie de 90% sunt sigur ca defapt masina alba care a vazuto el era un seat leon alb cu numere de bucuresti, care l`am vazut si eu astazi...
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:26. |
- Copyright 2026 4Tuning