Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Maşinile modificate din Bacău (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/4138-masinile-modificate-bacau.html)

Rhadoo_YUS 28-01-10 10:02

Re: Maşinile modificate din Bacău

4 Attachment(s)
Salut...am si eu o rugaminte la voi dak vreti sa imi mai dati cate o idee la ce as mai putea sa ii fac masinii mele...mersi mult!!!

cristi_407 28-01-10 10:18

Jante, si coborata din suspensie :)

smn_simionica 28-01-10 19:39

Quote:

Originally Posted by Boasa (Post 3023331)
O conducea Platini parca acu 2 ani, ia legatura cu el poate stie el
Sa nu confund :)

pe vremea aia era a lu Clim, anu asta a dato, cu motoru desfacut...paote stie cineva cu.i i.a dato

aleks 29-01-10 09:40

Quote:

Originally Posted by cristi_407 (Post 3023528)
Jante, si coborata din suspensie :)

Sustin ideea, până nu faci asta nu te atinge de nimic altceva...

-ZZ- 29-01-10 12:33

si bullbar neaparat

kobra_bc 29-01-10 13:15

da la tine nu ar merge un bullbar?

@Rhadoo_YUS- punei niste praguri ca sa completeze linia masinii ca asa se vede urat, ceva finut care sa mearga cu prelungirile tale.dar in primul rand jante si coborata din suspensie ;)

madalyn 31-01-10 08:50

praguri ;)....stopuri fumurii :)

KisS_a4_b5 13-02-10 21:29

Maşinile modificate din Bacău

Salut!!! Un Audi A4 B5 1.8 .. Daca Se Poate...Cateva Cuvinte Si Pentru "Fata lu Tata" ? O Sa Pun Deocamdata Cateva Poze...o sa mai adaug cat de curand..!!! Urmeaza Sai Bag BodyKit...

https://img168.imageshack.us/img168/678/48427564.th.jpg
https://img697.imageshack.us/img697/8928/img8263.jpg
https://img521.imageshack.us/img521/1594/28340962.jpg
https://img148.imageshack.us/img148/633/aiurea2.jpg

Multumesc...

KisS_a4_b5 13-02-10 22:12

Quote:

Originally Posted by aleyx_oltcit (Post 2710318)
:)am o curiozitate ...dc se aude ciudat seat'ul asta

si ..nuj ce am auzit niste vorbe tipul asa a cumparato nu e facuta cu mintea lui....nuj daca asa o fi da sincer asa am auzit..

micut_zu 13-02-10 22:43

Numai vorbi prostii,frumos Audi-ul tau !

cristi_407 13-02-10 22:46

Se aude ciudat pt ca are modificari destule si peste 350 cp..Masia asa a fost luat in mare parte modificata dar a facut si le destule modificari..La exterior el a facut tot si la motor a umblat si pe acolo..
Ps: La audi, jante, suspensie si folie..Numai bine.

KisS_a4_b5 14-02-10 13:52

...Jante am ... dar nu le pot baga pe timpul asta..am ceva pe 17.. ... cat despre foliat m,ar bate gandul... da mii sa nu fac vreo greseala ca abia a fost vopsita... mai bine ii bag o vopsea neagra matta.. un negru ...perlat...!!! suspensii sport are... cand am cumparato avea doar spete..acum i-am bagat si pe fatza..dar ceva mai medium inspre hard.. pentru ca nu vreau sai coboare garda la sol... ms :D

KisS_a4_b5 14-02-10 13:55

Quote:

Originally Posted by micut_zu (Post 3083261)
Numai vorbi prostii,frumos Audi-ul tau !

ms ms ;)

D0ryN 14-02-10 14:56

Quote:

Originally Posted by KisS_a4_b5 (Post 3084885)
...Jante am ... dar nu le pot baga pe timpul asta..am ceva pe 17.. ... cat despre foliat m,ar bate gandul... da mii sa nu fac vreo greseala ca abia a fost vopsita... mai bine ii bag o vopsea neagra matta.. un negru ...perlat...!!! suspensii sport are... cand am cumparato avea doar spete..acum i-am bagat si pe fatza..dar ceva mai medium inspre hard.. pentru ca nu vreau sai coboare garda la sol... ms :D

Se referea la folie pe geamuri, nu sa schimbi culoarea masinii

cristi_407 14-02-10 15:57

Mi se pare cam ridicata..mai ales pe fata :)

KisS_a4_b5 14-02-10 17:44

Quote:

Originally Posted by D0ryN (Post 3085092)
Se referea la folie pe geamuri, nu sa schimbi culoarea masinii

Are Folie doar spatele (lateralele spate si luneta) pe fatza nu pun pentru ca nu am geamuri electrice... ca sa fiu sincer..!!! si ca sa faci o parcare cu spatele noaptea cu geamuri fumurii e cam greu!!!

KisS_a4_b5 14-02-10 17:46

Quote:

Originally Posted by cristi_407 (Post 3085297)
Mi se pare cam ridicata..mai ales pe fata :)

e ridicata putin... acum e iarna am pus jantele originale dar vara are jante pe 17.....no sa se mai observe atat + ca am mai zis ca vreau sai bag un BodyKit ...si nusi are rostul sa ma apuc sai fac modificari sa o cobor..

idmobb 14-02-10 18:59

Quote:

Originally Posted by KisS_a4_b5 (Post 3085654)
Are Folie doar spatele (lateralele spate si luneta) pe fatza nu pun pentru ca nu am geamuri electrice... ca sa fiu sincer..!!! si ca sa faci o parcare cu spatele noaptea cu geamuri fumurii e cam greu!!!

La inceput e greu , sau cauti un loc de parcare mai lejer :). Frumoasa masina , poti cauta pe net niste modele asemanatoare modificate si s`o modifici dupa placul tau nu dupa parerile altora ;) asa as face in locul tau.

MON-u 14-02-10 21:54

Quote:

Originally Posted by KisS_a4_b5 (Post 3085654)

inseamna ca esti sofer bun:lol::oops:
ar fi mai bine sa o lasi jos pentru ca ar da mult mai bine, cristi_407 are dreptate ca e cam ridicata de bot...cand te apuci de exterior ar trebui sa fii atent sa nu dai in extrema cealalta..kitsch..ca e pacat de masina arata ok

markizu 15-02-10 11:09

misto audi-ul

fa-l cat mai clean look ..

KisS_a4_b5 15-02-10 14:56

Quote:

Originally Posted by idmobb (Post 3085894)
La inceput e greu , sau cauti un loc de parcare mai lejer :). Frumoasa masina , poti cauta pe net niste modele asemanatoare modificate si s`o modifici dupa placul tau nu dupa parerile altora ;) asa as face in locul tau.

normal ca asta si fac chiar mi'am aruncat ochii pe net... sa vad ce modificari au adus baietii... si am gasit cateva idei chear misto.. dar mie imi place sa fiu original sa nu ma iau dupa altii... .. o sa vad ce pot face.. ms

KisS_a4_b5 15-02-10 15:00

Quote:

Originally Posted by BMW RECHIN_66 MON (Post 3086514)
inseamna ca esti sofer bun:lol::oops:
ar fi mai bine sa o lasi jos pentru ca ar da mult mai bine, cristi_407 are dreptate ca e cam ridicata de bot...cand te apuci de exterior ar trebui sa fii atent sa nu dai in extrema cealalta..kitsch..ca e pacat de masina arata ok

da aici nu intra "soferia" la parcarea cu spatele daca ai geamuri fumurii... ityi spun eu ca oricarui sofer cu geamuri fumurii nu ii e usor sa faca o astfel de manevra mai ales cand ai so hardughia de masina... (cand zic gemuri fumurii ma refer la acealea cu adevarat fumurii nu vrajelile de la au taximetristii pe gemuri)

o sai bag BodyKit.. si no sa se mai observe garda la sol chiar asa.... :)) nam sa trec pe la Kitsch :)) credema

D0ryN 15-02-10 15:31

Quote:

Originally Posted by KisS_a4_b5 (Post 3088546)
o sai bag BodyKit.. si no sa se mai observe garda la sol chiar asa.... :)) nam sa trec pe la Kitsch :)) credema

Bodykitul cere de la sine garda la sol coborata in cazul in care vrei sa se integreze cu masina...
Si o poti cobora chiar daca nu ai acel bodikit pentru ca oricum va arata mai bine (asta cand se duce zapada)

aleks 15-02-10 20:55

Mai întâi îi iei jante şi suspensii coborâte, apoi te apuci să-i pui spoilere, dacă vrei o maşină frumoasă. Am făxcut şi eu greşeala ta şi nu mi-a plăcut ce a ieşit...

KisS_a4_b5 16-02-10 00:39

Quote:

Originally Posted by D0ryN (Post 3088653)
Bodykitul cere de la sine garda la sol coborata in cazul in care vrei sa se integreze cu masina...
Si o poti cobora chiar daca nu ai acel bodikit pentru ca oricum va arata mai bine (asta cand se duce zapada)

ai dreptate dar sa ii pot cobor garda ar insemna sa ii schimb suspensiile.... si actualele suspensii sunt noi... ar trebui sa achizitionez altele... si e prea prea ...

KisS_a4_b5 16-02-10 00:43

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 3090001)
Mai întâi îi iei jante şi suspensii coborâte, apoi te apuci să-i pui spoilere, dacă vrei o maşină frumoasă. Am făxcut şi eu greşeala ta şi nu mi-a plăcut ce a ieşit...

... jantele le am... ceva pe 17... dar aceeasi chestie .... imi trebuie alte suspensii... trebuie sa imi cumpar altele... si astea de le am acuma is noi.. nu'mi permit sa arunc banii asa...aiurea... cand le'am pus (suspensiile) nu aveam in gand sai bag bodykit!!! acum chiar nu stiu ce sa mai fac... app ce masina ai?

markizu 16-02-10 08:25

inainte de orice modificare badlook si alte dracii.. investeste putin bani in mecanica ( brate, pivoti ,bucse ) consumabile , adica tot ce tine ca masina sa mearga in siguranta si in parametrii
..dupa vin si modificarile care sunt mancatoare de nervi bani si ..benzina

KisS_a4_b5 16-02-10 15:58

Quote:

Originally Posted by markizu (Post 3091004)
inainte de orice modificare badlook si alte dracii.. investeste putin bani in mecanica ( brate, pivoti ,bucse ) consumabile , adica tot ce tine ca masina sa mearga in siguranta si in parametrii
..dupa vin si modificarile care sunt mancatoare de nervi bani si ..benzina

la motor nu am umblat.. dar tot ce tine de bucsaraie pivoti,brate,suspensii,,etc etc toate sunt noi... !!!

D0ryN 20-02-10 14:13

Am vazut si eu A4ul astazi in tache...sub pod la narcisa.
Nu e atat de inalta pe cat pare si...parea curata :)

KisS_a4_b5 20-02-10 22:02

curata era daca te referi la murdarie... imi pare bine.. saud asta... ...ms ;)

D0ryN 26-02-10 18:50

Noutati in oras... Ferrari 599 (B 101 RUS) si un Nissan GT-R alb
Superbe amandoua !

Bmw_Rulllzzz 26-02-10 18:59

pai baga ceva poze !!!

D0ryN 26-02-10 19:03

N'avem. Nici una din ele nu era parcata cand am vazut'o...si timp de "panning cu telefonul" nu am avut.
Poate se mai invart prin oras zilele astea...

f0cs 26-02-10 21:09

gtr alb cu numere de bacau?
si, ce modificari aveau, topicul se numeste masinile modificate...

KisS_a4_b5 26-02-10 23:47

Quote:

Originally Posted by D0ryN (Post 3126341)
Noutati in oras... Ferrari 599 (B 101 RUS) si un Nissan GT-R alb
Superbe amandoua !

Deci de nissan nu stiu nimic nici ma car nu stiu cum arata da ferrari'ul ala e de anul trecut din vara in oras e a lu ala cu RusTrans... si mai are unu...

cristi_407 27-02-10 00:01

Nu e a lui Rustrans si nu mai are nici unul..E alt Rusu..

D0ryN 27-02-10 00:34

Ferrari'ul l'am vazut eu live la tic-tac iar despre GTR mi'a spus acelasi prieten cu care eram cand am vazut 599le, dar dupa vreo 2 ore.

Am pomenit aici ca ele ca mi s'a parut mai potrivit decat la cafenea...cred

KisS_a4_b5 27-02-10 11:55

Quote:

Originally Posted by cristi_407 (Post 3127304)
Nu e a lui Rustrans si nu mai are nici unul..E alt Rusu..

asta nu mai stiu

cristi_407 27-02-10 11:58

E cel cu General Construc parca.. In fine..nu conteaza a cui e..e frumoasa masina..

f0cs 27-02-10 14:15

spunei prietenului tau sa`si faca o verificare la ochi, in proportie de 90% sunt sigur ca defapt masina alba care a vazuto el era un seat leon alb cu numere de bucuresti, care l`am vazut si eu astazi...

All times are GMT +2. The time now is 18:26.

- Copyright 2026 4Tuning