![]() |
Re: Zonă de discuţii libere - Cafenea
Caut sa inchiriez o platforma auto pt maxim 2 zile sau o remorca auto sau un diesel cu carlig. :lol:
|
mi-a dat o blonda in masina de mi-a julit-o rau...
prin lista asiguratorului se ragasesc Labell / Top Auto / Autostart / Sicaro / Pipos si Kratos sau Iatsa ce imi recomandati :cry: |
blonda avea un hiunday i10 sau ceva in genu ?
|
nu nu un simplu logan
deci nici o recomandare nimic :(? |
kratos
|
la label mi-au placut baietii...am fost la un control de rutina care e gratis si nu si-au batut joc (pt faptul ca 'oricum nu plateste, da-l incolo'). in schimb, nu recomand sicaro. si sunt multi patiti la sicaro.
eu as merge la label (ca e singurul care il cunosc din toti ceilalti (in afara de sicaro)). |
eu unu nu recomand top auto..am avut o lucrare la ei anu trecut si si-au cam batut joc.
|
Quote:
|
stiti pe cineva in BV care imbraca volane in piele ?
|
Quote:
|
In racadu mai gasesti,langa carambol bar sau langa casa ungureasca,s-a deschis un magazin de pus folii auto si iti imbraca si in piele orice,proprietarul are audi ala a4 break imbracat in folie de carbon tot
|
Quote:
Am intrebat. Volan 200 RON P.S. De k.k.t. faza ca nu pot da un link care poate fi util pentru oricare dintre noi. |
Stie cineva vreun electrician in Brasov? Este vorba de un defect la climatizare.
|
roby suna l pe TUNER te pune in legatura cu CLAUDELU lui adi
|
|
Quote:
apropo azi am vazut in brasovul tau ca lau prins pe unu care conducea fara permis de 14 ani///si a zis ca nu vrea sa isi dea de carnet pt ca nu stie legislatia....si astia vor sa creasca viteza:)))))glumesc .. ar fi bine sa dea avertisment la depasirea cu 20 la ora dar sa se aplice sanctiunea asta in functie de tronsonul pe care te aflii(sper sa ma fi exprimat corect) |
Foarte tare propunerea, sper sa se si aprobe, 80 km/h in oras nu e mult deloc ;)
|
sa se aproble si 120 :))
am un prieten ce merge numai cu 100 :???: pentru a s-a obisnuit asa zice el,nu pentru ca vrea sa incalce legea |
Quote:
|
Poate conduce prudent și nu lovește pe nimeni :)
|
Quote:
Quote:
|
Nu prea inteleg cum de a facut remorca balans acolo.... Oricum asta care filma(cred ca e militian) a avut un mare mare mare noroc.
|
Nu remorca a facut balans. A fugit capul tractor de cur la franare violenta. Iar cel care a filmat nu e neaparat sa fie militian. Sunt destui prin trafic si la noi care si-au montat camere pe masini,
|
Quote:
crezi ca nu ii spun ca nu e ok ? dar oricum rad de situatii pentru ca m-am saturat sa ma stresez atat cand vine vorba de orice tine de soferii nesimtiti. |
Frate, dar dacă merge cu 100 la oră nu īnseamnă că e nesimțit sau că e măgărie la volan....
|
Quote:
|
Atāta timp cāt nu īncurcă pe alții, nu face accidente, nu lovește lumea chiar nu văd care ar fi problema. Eu vorbesc de condus cu 100 la oră cānd sunt și condiții pentru așa ceva, nu pe vremea de acuma.
|
Quote:
nu e problema de incurcat pe altii, problema e ca, atunci cand esti pe drum in oras, sunt foarte multi factori care nu sunt sub controlul tau (gropile, rotile, celalalte masini, pietonii si alt nebuni) iar pericolul ca s-o comiti rau de tot implicandu-i si pe altii, e imens. stiu ca toti ii dam cat putem de tare uneori, dar trebuie sa ai o limitare/conditionare psihologica la 50-60 la ora (deci mers cu 70) ca sa ii protejeze pe ceilalti de situatiile in care apare o "greseala". una e sa eviti un caine sau o baba la 50-60 la ora si una e sa nu poti s-o faci la 100 :) |
Salut.
As vrea sa`mi schimb luminile din bord... https://img585.imageshack.us/img585/3058/61738059.jpg https://img580.imageshack.us/img580/2592/69140445.jpg asta`i modelul ceasurilor. cat de complicat e? |
revenind ... sa ii mai lase pe astia cu avertisment la 80 :shock:
https://www.youtube.com/watch?v=5l1sh...eature=related cat despre iluminare : https://forum.4tuning.ro/215-zona-com...nd-tuning.html https://forum.4tuning.ro/215-zona-com...nare-bord.html |
Mersi de informatii Alex.
|
Parca ati fi de la rutiera lolz ce constienti sunteti aici si in trafic...eu am lucrat un an pe interventii rapide si tot timpul mergeam prin oras cu 100-150 km/h asta ce inseamna ca sunt inconstient?!...sau cum? Cu masina personala merg la fel,putina lume are curajul sa se urce cu mine.n masina si aia cand coboara fac carcei...A,era sa uit, am permis de aproape 6 ani(cam putin da noh) si pana in prezent nu am luat nici macar o amenda si nu am facut sau am fost implicat intr.un accident...
|
mai nou e la moda sa te lauzi pe forumuri ca mergi cu 100 prin oras ?
|
Ti se pare ca m.am laudat?...?
|
Quote:
|
Mda...din pacate nu ma cunosti...chiar crezi ca eu ma laud cu 100 km/h ?!...ma faci sa rad...pt tine o fi ceva viteza asta, pt mine...lolz
|
Quote:
iar daca , cu masina personala mergi la fel..sincer?esti inconstient.cum zicea cineva mai sus , sunt N factori care nu depind de tine si sunt 1000+ de lucruri care se pot intampla fara ca tu sa ai vreo putere de decizie si cat ai clipii lucrurile pot deveni extrem de urate. |
depasiti momentul baieti :-)
|
Quote:
Quote:
nu vreau sa fac morala nimanui, mai ales ca stiu foarte bine ca unele limite sunt puse complet aiurea si masinile tin (si iarta) mai mult de atat, dar e bine sa te gandesti cum sa faci ca viteza aia sa ramana "lolz" pentru tine, fara sa pui in pericol si pe altii :cool: |
Bine ca circulatzi voi regulamentar si nu depasitzi 60km/h si nu taiatzi benzile in giratoriu, nu intoarcetzi pe dubla continua, nu porcatzi pe interzis si etc etc ca sunt multe altele, bravo voua de constienti ce suntetzi :twisted::twisted::twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:05. |
- Copyright 2026 4Tuning