![]() |
Re: Ce vor barbatii?
Quote:
libertatea kre vrei tu......nu o s`o ai intr`o relatie stabila de ani de zile....pt k din moment ce nu te intereseaza de pers respective si nici ceea ce face....nu mai este o relatie....este trragere de timp;) |
:lol:
Apropo de ce-si doresc barbatii stiti care e cea mai grea operatie la o femeie:?: Sasha_z, Magos astept raspuns de la voi:!: |
Quote:
Te aprob complet. |
Quote:
|
Quote:
clar alabastru e mai albastru decat este la ele. |
Sebastian, crede-ma ca asta este parerea mea ... mincinoasa ...
Dar daca femeile vor sa aibe dreptate, au dreptate ... Doar ... ele stiu mai bine ce vrem noi nu ? |
se ascund in spatele unei obsesii
|
Vad ca este o mare divergenta, o neconcordanta a propriilor opinii...
Sasha.. Hai sa nu ne mai bagam noi in subiectul acesta, pentru ca dupa cum prea bine stii, nici macar noi nu stim ce vrem, deci concluzia care reiese este... Ca sunt mai nehotarati ca noi... Si daca noi credem ca vor alb, cand ei de fapt si de drept vor negru... Atunci in capul nostru se sparg toate oalele... Asa ca eu ma retrag... |
Astept un raspuns de la tine.
|
Quote:
De unde stii tu ca barbatii sunt mai nehotarati ca femeile ? Noi vrem sa fwtem o femeie ... O fwtem ... Nu ma razgandesc cu 5 minute inainte sa ma pun pe treaba sa ii zic ca inca nu sunt pregatit. Spunem ca vrem sa facem luam ceva ca avem banul in mana il luam ca stim sigur - voi ... ah ... ca ... parca e mai misto ailalta ... dar nu am banii pt ea ... mai astept ... |
Referitor la...???
Nu am primit intrebarea... :( |
asta e dar nu ai citit
Quote:
|
Hai nu zau...
Mai intreaba-ma odata de unde stiu cat de nehotarati sunteti, si ma jur ca iti dau cu TASTATURA IN CAP!!!!!! :raving::raving::raving::raving::chainsaw::raving: :mad::| |
Ahmmmm...
Remniscentele faptului ca am fost candva blonda... Fii mai explicit... :)) |
Quote:
stai iubita mea calma ca nimeni nu a vrut sa te jigneasca...eu nu am inteles nici acum subtilitatea sincer...dar ma voi prinde daca o voi digera bine... |
| All times are GMT +2. The time now is 01:52. |
- Copyright 2026 4Tuning