![]() |
Re: SOLO sau COMBINAT/COMBINATA ?
draq refuza :))) e misto asa ...dar e nasol cand toate vor sa te vada =))) si nu stii cum draq sa te imparti
ps: toti sunt tarfe dar nu toti recunosc :) |
Quote:
Fii mai atent in jurul tau si vei vedea ca se poate... 2 reguli de baza : nu te indragostesti si esti foarte discret... Asta daca vrei sa o iei pe drumul asta... |
Quote:
da' acu' "fuge" femeile de mine ... m-am stricat :) |
Quote:
N-ai fost suficient de discret sau nu le-ai respectat cand a trebuit :P Succes in continuare...Esti la varsta la care merita sa-ti traiesti viata. |
:shock: ...au mooama..ce se skimba lumea cu noi intr-un an!kiar imi aduc aminte d vremurile amintite d tine,bluey....:D :D :D
|
Quote:
Forumul asta m-a ajutat mult in vremuri grele...;) |
...eu zic,k forumul asta ne-a ajutat p noi toti...k nu numai tu ai avut d infrunat vremuri grele in tot anul asta...;) ...si k ne-a dat cadoul cel mai d pret d p lumea asta,si anume:PRIETENI!!!:-)
..asa k baga mare...k orice tre sa infrunti,nu mai tre s-o faci singur ;) |
Quote:
La prima grasa de 200kg pe care o am de infruntat chem baietii!:rolleyes2 Aloo!!! unde ati fugit ma??? |
:D :D :D ..stai linistit ,nu m-am speriat d d-soara ta....
oricum....cred k vor sa fie martori mai multi la faza asta...:D :D :D |
Eu ziceam sa dea o "ceva" de ajutor akolo, un picior , o mana...
|
:D :D :D ...mai,io zic k asta tre sa discuti cu baietii...dar cum sunt ei amatori d senzatii tari,nu cred k nu te vor ajuta...iar eu ma bag in echipa d suporteri,daca iti convine asa ...
|
una de 200 de kile? cred k ai raspunsul la intrebare in cazul asta: SOOOLOOOO 4 ever :)):))
|
alooooo,si spiritul d echipa unde ramine???iti lasi prietenul singur la nevoie???:shock: :D :D :D
|
Quote:
Nu stii sa vezi frumusetea interioara :P |
uuuu... mai exista asa oameni?? :)) tu unul o vezi, mr bluey?? :-?
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:45. |
- Copyright 2026 4Tuning