![]() |
Re: masinile modificate din bacau
exact, doar ca are alta melodie
|
f tare ase ceva mai rar pe masina de serie.
|
super misto cum a facut-o
kiar e frumoasa, pe bune :) |
Saptamana asta am mai facut ceva update-uri la masina, am pus deja pozele pe topicul meu, asa ca aici pun doar link-ul:
https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford/13049-1987-ford-thunderbird-lx-v8-302-a/page-3.html |
bravo stefan, am vazut topicul, meriti toate laudele :) ;)
|
8 Attachment(s)
Urmeaza un elaborat proces ... din care a rezultat .... vedeti voi :lol:\
demontare .... spalare .... montare .... greu .... :shock: :lol: :lol: :lol: |
Quote:
|
Deci ce-a mai tare masina moficata din tot BC..VSA...Am auzit aseara muzica si vreau sa spun ca nu stiu daca mai exista in Moldova un tampit asa de mare ca VSA..Se aude super...Felicitari..Abaia astept sa ma joc pe Playstation..
|
Quote:
Apropo cristi (ma rog, nu e apropo .. .dar) am vazut "cars" Ne pregatim toti pe suceava ... pt 25 ... eu deja ma simt mai aerodinamic ... si ... nici nu mananc nimic pana duminica ... sa fac tuning la greutate :lol: |
Weeed man! Ce se intampla frate? Vine vara, vine tuning? :D
|
Quote:
|
Quote:
sa faceti multe poze ,sa vada si cei care nu o sa ajunga pe acolo,ce au pierdut. succes la dieta!!!!!! |
Deci .... pot sa spun ca ..... :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes:
Atat am avut sa spun despre sistemul audio a lui vali .... |
sistemul audio a lui vali e cel mai tare din moldova, si spun asta fara nicio rezerva...
doar ca suma pe care a bagat-o e colosala... tot respectul pentru el.. sper sa n lase sa facem ceva poze ( moca ) :D si stiti ce e mai misto la ea? e faptul k arata cuminte de tot(numai sa nu ridici capota sa vezi cele 10 baterii sau portbagajul si sa vezi .... shhhttt ) si cand te astepti sa auzi un sistem oarecare... se declanseaza nebunia, si simti k tot ce stiai despre sistemele car audio sunt doar simple incercari nereusite.... |
1 Attachment(s)
Sper sa nu se supere vali ca pun asta aici ... :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:13. |
- Copyright 2026 4Tuning