![]() |
Re: Accidente in RM. VALCEA
pe la ora aia am trecut eu pe acolo si tot facea disperat un politist semn sa ocolim....inseamna ca doar ce se intamplase :))
|
si eu cand am trecut era un radar pus de-a latul si ii trimitea pe toti inapoi
|
stie cineva ceva detalii in legatura cu accidentul de aseara de la catedrala de acolo? era o masina oprita chiar pe trecere....multi sticleti pe margine si foarte multe p***e plangand, iar la capatul celalalt al podului gonea ambulanta?
|
aseara accident pe la owm nord, doua BMW-uri 525 din cate am vazut.. mai stie cineva?
|
Cinciaru` a pocnit in cur treiaru`. Avea ceva viteza baiatu cu cinciaru` ca i-au sarit si aribagurile. Nu cred ca a facut nimeni poze. :rolleyes2
|
toata lumea stie de tamponarea de aseara:))
|
Cine nu a fost la al doilea boicot nu stie de acel accident... :rolleyes2
|
scuzati sunt nou..
|
nu e nici o problema:D
|
Azi pe la 14:10 accident la Raureni, langa politia rutiera, pe linie dreapta.
Un Logan oprit regulamentar, dorind sa intoarca pe linie discontinua ( e un drum adiacent, in dreptul caruia e linie discontinua), a fost lovit de un Ford Fiesta de la firma Allianz-Tiriac, fiind intors in mijlocul strazii. Fordul, a rupt un capat de pod si s`a oprit intr`un sant. Dauna Loganului e de aproximativ 80 % din spusele politiei, iar a Fordului de 60 %. Oricum nu au fost victime. Poze nu am putut face, k nu am avut telefonul la mine. Cei care au trecut pe acolo, pot confirma daunele masiniilor. |
1. Pe pod la Kaufland 2 masini .....era smurd etc
2. pe strada cu spalatoriile la intersectia cu semaforul...2 taxiuri grav ...polo si hiunday i10 |
Quote:
|
nu...camera de la Iphone myx1-2 trio meu nu mai merge :))
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
am trecut si eu pe la kaufland si am vazut, adevarul e ca destul de des se intampla accidente la noi in oras, asta e daca s-au cumparat permise la pitesti, toti nebunii si-au luat plasticu cu poza
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:11. |
- Copyright 2026 4Tuning