![]() |
Re: Masina mea: Opel Kadett GSI in curs de modificare
Quote:
Poate la anul sa o duc la o cronometrare ca sunt si eu curios.....dar macar sa schimb evacuarea si ambreajul ca o ard stock :) |
incredibil, dar abia acuma am ajuns la threadul tau:) o intrebare scurta... cate kg-e are kadett-u tau in acte?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Si ca sa mai reinviem topicu`...poze cu cotiga..proaspete proaspete....facute la minut :). Se observa culoarea deosebita care a capatat-o, curatenia motorului :) - e cam scump la vedere- in vad f f rar, mansonul de la schimbator de "pele" cu cusatura rosie (tuning adevarat nu prostii).....si cam atat. Aseara am incurat-o putin....se simte in largul ei, i-am uitat reactiile pe viraje...si era sa ma sui pe niste semne :))
|
frumoasa foc admisia aia :)
|
Quote:
|
Nu e asa naspa realitatea...a mai deformat-o si aparatul foto. Se obseva asta si din culoarea admisiei, chiar siia pare roz...plm....totusi e un aparat performant....poate nu stiu eu sa il manuiesc.
Masina surprinde,am uitat sa spun ca dupa montarea "tevii" aia pe admisie s-a schimbat si sunetul, parca accentueaza si mai mult sunetul de la filtru. |
in continuare frumoasa bobby si motorul are cateva chestii tentante ptr mine care sunt la vedere p'acolo:P
|
Quote:
|
2mii nu e mult pt 50 de cai, dar e f posibil ca acei cai sa fie admisia in cominatie cu retul pieselor oferite de ei...ceea ce duce la alte bugete =))
ia pune un link, ca sunt si eu curios... |
cred ca e vorba de SBD...si nici macar nu se ajunge la 2000 iar kitu include admisia electronica si aprinderea avad posibilitatea de upgrade de soft pt fiecare stage....si daca chiar e vorba de SBD mentionez ca firma respectiva nu vinde "tuning" vinde "racing" calitatea fiind foarte superioara
|
Fratilor...mai ganditi si voi logic....numai o admisie sa dea 50 de cai la un motor stockcu 150? Sa fim reaisti...astea sunt vise....sau poate sunt itb-uri...dar chiar si alea singure nu dau 50 de cai. Dupa cum spun astia mai sus...pote o e inlantuire intreaga de piese care sa aunga la un castig de 50 de cai. Da-idreq ca nu ii aunci pe pasune si se hranesc ei...totusi.
Sultane...vezi c pe 13 sunt linii aici....locatie p|zda si ma dau o tura cu letu` :) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:25. |
- Copyright 2026 4Tuning