Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea: Opel Kadett GSI in curs de modificare (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/34225-masina-mea-opel-kadett-gsi-curs-modificare.html)

bobby_gsi2 28-10-10 11:45

Re: Masina mea: Opel Kadett GSI in curs de modificare

Quote:

Originally Posted by Skma (Post 3763698)
vedem masina la Ploiesti?

Mi-as fi dorit intr-un fel sa o aduc insa nici spectator nu o sa fiu. E concurenta mare, grupa grea si desi renuntasem la linii presimt ca o sa iasa misto la Ploiesti. Masinile au evoluat in timp...a mea a ramas la fel, au aparut unele uzuri si nu cred ca mai trage cum tragea in tinerete. Nici macar pompa si distributia nu am schimbat-o.....era programata saptamana asta dar tre sa echipez un seat si nu am timp de gsi. O sa ii vina si ei randul
Poate la anul sa o duc la o cronometrare ca sunt si eu curios.....dar macar sa schimb evacuarea si ambreajul ca o ard stock :)

tigermotorsport 28-10-10 17:12

incredibil, dar abia acuma am ajuns la threadul tau:) o intrebare scurta... cate kg-e are kadett-u tau in acte?

Gabi 28-10-10 18:03

Quote:

Originally Posted by sco211 (Post 3763605)
deci cand e bucovatul si cand e 'aeroportul' ?

Bucovăţul e duminică, pe 31 octombrie.

corraptor_evo 28-10-10 21:48

Quote:

Originally Posted by bobby_gsi2 (Post 3661515)
Asta nu se mai satura....sau cred ca opel-ul meu se duce noaptea si fwte coupe-uri si de asta a iesit un kadett in doua usi :)

Bobby, da' ai fratioare niiiiste pooozeeeee....!!!

bobby_gsi2 29-10-10 14:05

Quote:

Originally Posted by tigermotorsport (Post 3765071)
incredibil, dar abia acuma am ajuns la threadul tau:) o intrebare scurta... cate kg-e are kadett-u tau in acte?

970 din cate imi amintesc. realitatea e mai cruda :)

bobby_gsi2 29-10-10 14:40

6 Attachment(s)
Si ca sa mai reinviem topicu`...poze cu cotiga..proaspete proaspete....facute la minut :). Se observa culoarea deosebita care a capatat-o, curatenia motorului :) - e cam scump la vedere- in vad f f rar, mansonul de la schimbator de "pele" cu cusatura rosie (tuning adevarat nu prostii).....si cam atat. Aseara am incurat-o putin....se simte in largul ei, i-am uitat reactiile pe viraje...si era sa ma sui pe niste semne :))

Radu_print 29-10-10 16:20

frumoasa foc admisia aia :)

tigermotorsport 29-10-10 16:35

Quote:

Originally Posted by Radu_print (Post 3767741)
frumoasa foc admisia aia :)

bine zici, radule... culoarea masinii e belea, crek surprinzi lumea cand o calci... in sensu ca ce naiba, masina aia de femei (no offence, asa imi explica un coleg cum gasesc kadettu in care era) ma depaseste? p.s. intrebam de greutate sa fac o comparatie cu ascona.

bobby_gsi2 30-10-10 18:48

Nu e asa naspa realitatea...a mai deformat-o si aparatul foto. Se obseva asta si din culoarea admisiei, chiar siia pare roz...plm....totusi e un aparat performant....poate nu stiu eu sa il manuiesc.
Masina surprinde,am uitat sa spun ca dupa montarea "tevii" aia pe admisie s-a schimbat si sunetul, parca accentueaza si mai mult sunetul de la filtru.

matiu13 30-10-10 18:56

in continuare frumoasa bobby si motorul are cateva chestii tentante ptr mine care sunt la vedere p'acolo:P

tigermotorsport 30-10-10 20:40

Quote:

Originally Posted by bobby_gsi2 (Post 3770410)
Nu e asa naspa realitatea...a mai deformat-o si aparatul foto. Se obseva asta si din culoarea admisiei, chiar siia pare roz...plm....totusi e un aparat performant....poate nu stiu eu sa il manuiesc.
Masina surprinde,am uitat sa spun ca dupa montarea "tevii" aia pe admisie s-a schimbat si sunetul, parca accentueaza si mai mult sunetul de la filtru.

Apropo admisie, am gasit la o firma din anglia o admisie pt sfi care ar da aproape 50 de cai... pretul era aproape 2000 de lire. oricum, au niste chestii frumoase in catalog, si preturi pe masura.

sco211 01-11-10 19:59

2mii nu e mult pt 50 de cai, dar e f posibil ca acei cai sa fie admisia in cominatie cu retul pieselor oferite de ei...ceea ce duce la alte bugete =))

ia pune un link, ca sunt si eu curios...

Sultanu 01-11-10 20:23

cred ca e vorba de SBD...si nici macar nu se ajunge la 2000 iar kitu include admisia electronica si aprinderea avad posibilitatea de upgrade de soft pt fiecare stage....si daca chiar e vorba de SBD mentionez ca firma respectiva nu vinde "tuning" vinde "racing" calitatea fiind foarte superioara

bobby_gsi2 01-11-10 20:30

Fratilor...mai ganditi si voi logic....numai o admisie sa dea 50 de cai la un motor stockcu 150? Sa fim reaisti...astea sunt vise....sau poate sunt itb-uri...dar chiar si alea singure nu dau 50 de cai. Dupa cum spun astia mai sus...pote o e inlantuire intreaga de piese care sa aunga la un castig de 50 de cai. Da-idreq ca nu ii aunci pe pasune si se hranesc ei...totusi.
Sultane...vezi c pe 13 sunt linii aici....locatie p|zda si ma dau o tura cu letu` :)

tigermotorsport 01-11-10 20:53

Quote:

Originally Posted by Sultanu (Post 3776490)
cred ca e vorba de SBD...si nici macar nu se ajunge la 2000 iar kitu include admisia electronica si aprinderea avad posibilitatea de upgrade de soft pt fiecare stage....si daca chiar e vorba de SBD mentionez ca firma respectiva nu vinde "tuning" vinde "racing" calitatea fiind foarte superioara

ai dreptate, de ei e vorba si e exact cum ai scris tu, imi scapa numele cand am postat...

All times are GMT +2. The time now is 05:25.

- Copyright 2026 4Tuning