![]() |
Re: ---==Intalniri saptamanale==---
Savinesti sau in parcare la petrodava! Dar ar mai fi o solutie si la punte la strand!
|
....nu o sa ne intalnim la stadion si de acolo vom merge toti la sediul televiziunii sa ducem ajutoarele dupa care vom gasi un loc unde sa stam in cazul in care parcarea de la stadion va fi ocupata....
Am anuntat deja foarte multa lume ...ca ne vom vedea la stadion si asa ramane! |
Scuze dac intervin intr-un mod incorect,poate postez gresit dar sunt nou pe forum :D ,care sunt criteriile de participare la aceste intalniri ? As vrea sa vin si io de vinerea viitoare, am vazut ceva poze si niste masini superbe ... chiar mi-ar place sa vin. Salutari
|
nu e nici un criteriu , stai linistit ..vino la intalnire , alin o sa te ajute sa te integrezi in comunitate , poate o sa fie persoane pe care le stii ...vino si cred ca o sa fie bine
app Alin , azi la 7 sau la 8 la stadion ? |
La 19:00 ...sper sa fie loc ...si sper sa pot ajunge si eu ...am niste probleme de rezolvat ...daca termin ajung si eu;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Vineri pe 08.08.2008 intalnirea se va tine tot la Stadion incepand cu ora 19:00 si vor fi prezente mai multe masini decat de obicei avand in vedere ca e august :) si cei care mai sunt plecati prin Italia s-au intors acasa...asa ca Vineri ar trebui sa fie interesant;)
Va astept in numar cat mai mare!!! Ne vedem la Stadion. |
Ceva poze de aseara are cineva?...ca io nu am avut aparatu.....
|
Quote:
aseara cred ca era mai bine daca aveai un aparat de masurat decibelii !!! :twisted::twisted: |
ma scuzati daca ma bag aiurea
sunt nou pe acest forum in calarasi sau slobozia se organizeaza asemenea intalniri ? daca da cum cand ? |
Vezi aici daca este orasul https://forum.4tuning.ro/5-comunitati-4tuning-locale.html
|
este slobozia
poate se rezolva ceva :P |
Da ...deci poze nimeni ...? DA Khrysti ...chiar ca da ...:)
|
unde se tine intalnirea in seara asta?
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:36. |
- Copyright 2026 4Tuning