![]() |
Re: Oltcit 12TRS - PH 10 CGH & Julaikos customs
Quote:
|
Azi am mers la vulvanizare si am montat anvelopele de iarna pe jante,am vrut sa le pun pe masina ca maine am un drum pe la munte,dar astia la meteo anunta vreme ok,deci mai astept putin .
Si daca tot am fost pus pe treaba am montat tavitele de aer cald,pana acum am mers fara dansele :lol: ,am incercat sa depistez unde s-a mai spart evacuarea,si spre surprinderea mea,nu e sparta,dar de rasuflat rasufla,in concluzie garniturile cred ca s-au dus,mi-a fost lene sa dau jos si galeriile asa ca le-am lasat asa :rolleyes2 Daca tot am fost cu ea pe capre am zis sa fac si o proba intercoolerului,si din proba in proba m-am trezit cu toata admisia schimbata,si acum e montat in varianta finala :lol: ;a trebuit sa tai teava care tine roata de rezerva,dar nu de tot ci suficient cat sa tina inca roata(desigur cu doua bride suplimentare de sustinere) . Poze ioc,cu mainile reci numa de poze nu-mi ardea :rolleyes2 |
da sti ca tavitele au rol functional si vara nu?
|
Iulica, mergi la Drift Grand Prix?
|
Quote:
Quote:
Din pacate masina acum face ca un tractor si nu prea am timp s-o repar,mi-e si rusine sa merg cu ea sincer :rolleyes2 |
Quote:
|
ti-am trimis si eu un mesaj in privat aseara, daca poti sa ma ajuti cu o nedumerire, iulica...
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Astazi am dat jos galeria de evacuare si am schimbat garniturile pe partea dreapta,una era ok,una e asta din poza :lol:
Attachment 2186606 Si asta fiindca un prezon s-a rupt,dar am reusit sa scot ciotul,am largit gaura de la 7 la 8 si acum e ok iar,dar ca sa nu mai am probleme cu spartul evacuarii am lasat wastegate-ul deschis pentru o vreme,ca sa-mi termin noua galerie de evacuare... Am facut si un drum cu masina,momentan nu mai rasufla evacuarea pe nicaieri dar am trecut-o in regim de avarie cu wastegate-ul deschis,face un mic fass dupa ce o duc pe la 5000 de ture,altfel e muta ca melcu :lol: dar ma pot deplasa cu ea pe silent si asta e bine... |
De ieri am schimba apa cu antigigel caci dimineata pe masini se lasa bruma si n-o sa mai treaca mult pana scade sub 0 grade si face gheata se face dop si face poc :lol:
Farul drept avea o buba la un fir si nu-mi mergea faza lunga/flashul,acum s-a rezolvat si asta. Iar azi am trecut RJV-ul pe incaltari de iarna 8) |
3 Attachment(s)
Avand de mult in cap dorinta pentru un exhaust cutout si desigur neavand bani sa cumpar produsul "de-a gata" m-am decis sa-l manufacturez :
se dau: una bucata corp clapeta acceleratie opel una bucata flansa una bucata cornier decupat,gaurit,indoit doua bucati cabluri reglaj faruri una bucata motor geam electric Se cere asamblarea lor incat la apasare de buton sa se deschida clapeta :lol: Rezultatul a doua zile de munca : Attachment 2201536Attachment 2201537Attachment 2201538 https://youtu.be/_E8MF-HXY2M Mai trebuie facut Y-ul din teava pe care o sa vina prinsa dracia asta si e gata de montat pe masina,cu toate ca n-o sa-l montez pana nu termin cu evacuarea,care momentan din lipsa de fonduri e amanata... Care ai un racord flexibil si nu ai ce face cu el?tare as avea nevoie de unul :twisted: |
Bravo bravo
Nu era mai simplu sa pui direct motoru langa corp? Sa vedem daca am vre-o sansa sa imi iasa ceva |
Era mai simplu dar nu era loc din pacate unde vreau eu sa-l montez...cand o sa fie pe masina o sa intelegi de ce 8)
|
Ajuta`ma sa inteleg si eu principiul, va comuta intre...o toba sport si...mai ce sau cum era...?! Lumineaza`ma si pe mine. :D
Succes acolo! |
Si nimic :) ! Tocmai asta e frumusetea. Pentru o evacuare mai rapida, ca sa nu mai treaca gazele prin intermediara si finala, iese direct la aer curat. Cel putin din cate stiu eu...
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:36. |
- Copyright 2026 4Tuning