Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Raposatul Port Tomis, fostul Aqua Magic, actuala parcare din Parcul Tabacariei ! (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/989-raposatul-port-tomis-fostul-aqua-magic-actuala-parcare-parcul-tabacariei.html)

CT-03-ART 22-02-05 09:03

cum faceau gratar? ca sad`u? sau...

madfish 27-02-05 21:24

ce draq mah , nu mai toarna nimeni ulei in Port ?

CT-87-ADY 28-02-05 12:04

Re:

Quote:

Originally Posted by \"madfish\"
ce draq mah , nu mai toarna nimeni ulei in Port ?

Hai sa mergem sa turnam... :P

madfish 28-02-05 14:02

turnam noi da ... cine se da ? :twisted:

Psycho 28-02-05 21:48

io am turnat destul. ulei .. anu trecut .. si am facut mashina varza .. cand ma duceam la spalatorie nu mi`o spala nimeni k stia cat d greu se ia .. si .... mi`o spalam singur la munk :) ... hahahahah daca tinetzi minte am turnat intr`o seara 25 de l de ulei .. era asfaltu imbibat in ulei :) .... s`a tinut un tampit de mashina si cand s`a terminat uleiu s`a intins p burta si s`a facut tot una ;) ... hahahah ce seri de neuitat .. asa k lasatzi draq ulei k la meteo a zis k vine iar iarnaaa :))) ... weeeeeeeeeeeee :woowoo: .... stiti ce inseamna asta nuh ???? :peace:

pav[] 01-03-05 12:41

..da: multi papagali care nu or sa stie unde sa parcheze.. si o sa li se para amuzant sa isi puna masinile pe zona aia mai buna.. ca deh.. ar fi pacat sa fie liber pe acolo :roll:

-=X-Team=-82-MDN 01-03-05 22:47

Re:

Quote:

Originally Posted by \"pav[
\"]..da: multi papagali care nu or sa stie unde sa parcheze.. si o sa li se para amuzant sa isi puna masinile pe zona aia mai buna.. ca deh.. ar fi pacat sa fie liber pe acolo :roll:

sa stii ... cei mai multi ... isi lasa masini acolo.. si te chinui .. ai zis bine .. papagali ... :) ce poti sa le ceri mai mnult. ... dar .. acum nici nu se mai merita sa te mai duci acolo ... ca .. pana acolo .. vai de capu` meu ... si cel putin .. la intors din port .. si mai si ..iti rupi masina pana acolo .. si la plecare ... multa sanatate la toata lumea .. PEACE !!!

Psycho 09-03-05 23:49

lasa mah k ajungi tuh primar si faci strazile .. hai sa mancam MUCENICIIIIIIIIIIIIII :) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Ciorapel 16-03-05 17:29

Filmulete filmulete ....

1 Attachment(s)
Acum este un film .. din portul tomis ...

Ciorapel 16-03-05 17:30

Filmulete filmultete ...

1 Attachment(s)
Asta este inca un film ... din portul tomis ... (#2)

Ciorapel 16-03-05 17:33

Filmulete filmulete ...

1 Attachment(s)
Asta este inca un film ... din portul tomis ... (#3)

Ciorapel 16-03-05 17:35

Filmulete filmulete ...

1 Attachment(s)
Asta este inca un film ... din Bucuresti ... (#4)

BIZ 16-03-05 17:55

:lol::lol::lol::lol::lol: daca era ceva nou mai ziceam bravos ...... da alea din port cati 2 ani au vekime :?: ...... si ala cu slk aprope un an are :D

CT-87-ADY 16-03-05 18:21

2 Attachment(s)
Vechituri....
Pun eu ceva mai nou...

Ciorapel 16-03-05 18:38

Filmulete filmulete ...

1 Attachment(s)
Asta este inca un film ... din Constanta ...

Ciorapel 16-03-05 18:42

Mah nu stiu ce vechime ...

Mah nu stiu ce vechime au ... eu nu le-am vazut pe 4tuning si am zis sa le pun ... imi picse netu` ca puneam un film mijto ... Daca e vechi si ala .. asta e.. eu imi dau silinta ;)

Immortal 19-03-05 04:41

Hahaha, eu tot nu m'am prins (am afirmat mai devreme prin alte topice ca's mai greu de cap), de ce 'suckz' portu' tomis?
Well, bine, in afara de faptu' ca's super-ca'lumea drumurile, exact ca'n .RO? :roll:

needBrain 19-03-05 23:06

pai s-a fumat portu'......a fost el candva dar acuma'.........

-=X-Team=-82-MDN 20-03-05 02:30

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"

sa stii ca asa e ... sa cam fumat portu` ...
utie ... in seara asta ... am fost si eu prin port .. si cum am ajuns acolo .. bineinteles ... vestitu` HVB ... era prezent .. cred ca si`a petrecut sarbatorile de iarna pe acolo ;) :) :) ... si .. hai ... ca tot se facea pe acolo cu niste masini .. hai sa ma fac si eu cu el ... si .. ca de obicei.. tot in oglinda il vedeam .. :) :) :) dar in rest ... nimic deosebit ... :)

Psycho 20-03-05 20:24

Re:

Quote:

Originally Posted by \"-=X-Team=-82-MDN\"
Quote:

utie ... in seara asta ... am fost si eu prin port .. si cum am ajuns acolo .. bineinteles ... vestitu` HVB ... era prezent .. cred ca si`a petrecut sarbatorile de iarna pe acolo ;) :) :) ... si .. hai ... ca tot se facea pe acolo cu niste masini .. hai sa ma fac si eu cu el ... si .. ca de obicei.. tot in oglinda il vedeam .. :) :) :) dar in rest ... nimic deosebit ... :)

i`am rupt io cauciucurile sambata seara dupa ce am plecat d la KFC :) .. hehehe vre`o juam d ora .. deja ma durea mana nu mai puteam :)

CT-87-ADY 20-03-05 22:59

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
Quote:

Quote:

i`am rupt io cauciucurile sambata seara dupa ce am plecat d la KFC :) .. hehehe vre`o juam d ora .. deja ma durea mana nu mai puteam :)

hmm.. de ce te durea mana frate?? Le`ai rupt cu mana?? :lol:

D_M_X 21-03-05 00:21

astept rezultatul daca va-ti dat MDN cu Cristi(kadet gsi)

CT-87-ADY 21-03-05 09:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"D_M_X\"

:? hmmm :shock: Catzi Calutzi are GSI`u? :?

CT-03-ART 21-03-05 10:35

eu cred ca are 120 din care vreo 5 mortzi...nu shtiu exact...

CT-87-ADY 21-03-05 11:47

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-03-ART\"
eu cred ca are 120 din care vreo 5 mortzi...nu shtiu exact...

aha... si ce face se da cu spatele sau cum?? :roll:

needBrain 21-03-05 20:34

buey psycho,tu nu esti intreg tata,sa mor io :lol: stii tu de ce :lol:

Evo007 21-03-05 21:15

Re:

Quote:

buey psycho,tu nu esti intreg tata,sa mor io :lol: stii tu de ce :lol:

Tu acuma ai aflat
Yo stiam de mult

Psycho 21-03-05 21:41

Re:

sambata seara .. eram la tomis si ii zic lu tov. mah ma manank talpile la care ea .. o nuuu :censored:

si da`i in port si rupe`i cauciucurile ... PIA intreaba`l p omu cu care ne`am dat in mamaia .. ala cu cielo ce show am facut :))

-=X-Team=-82-MDN 22-03-05 01:05

Re:

Quote:

era si normal sa ma faca la o distanta mai mare de 200m .... in port , pe distanta aia ... poate sa zica si el ... am fost cam in fatza...el are 1.6 de 115 cp ... iar eu ... 1.4 de 75 cp. ... e o mica mare diferenta ... nu crezi ... ???? chiar m`a sunat in week`end si am stabilit o intalnire pe undeva.. sa ne dam ... la o distanta de peste 400 m ... si a fost destul de clar ... a avut in fata ... cand am inceput sa franam ... cam 2-3 masini ... ma si asteptam de la asta. asta e ... doar nu mor eu din asa ceva ... :) ca ma facut unu si altu ... :) cand o sa ma fac mai mare ... si o sa imi iau o masina cu un motor de avion .. sigur nu o sa ma mai faca nimeni ... la 400m ... inaltime .. :) :) ;) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Psycho 22-03-05 07:51

Re:

Quote:

Quote:

era si normal sa ma faca la o distanta mai mare de 200m .... in port , pe distanta aia ... poate sa zica si el ... am fost cam in fatza...el are 1.6 de 115 cp ... iar eu ... 1.4 de 75 cp. ... e o mica mare diferenta ... nu crezi ... ???? chiar m`a sunat in week`end si am stabilit o intalnire pe undeva.. sa ne dam ... la o distanta de peste 400 m ... si a fost destul de clar ... a avut in fata ... cand am inceput sa franam ... cam 2-3 masini ... ma si asteptam de la asta. asta e ... doar nu mor eu din asa ceva ... :) ca ma facut unu si altu ... :) cand o sa ma fac mai mare ... si o sa imi iau o masina cu un motor de avion .. sigur nu o sa ma mai faca nimeni ... la 400m ... inaltime .. :) :) ;) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ce mah iti iei RX8 ???

D_M_X 22-03-05 09:09

MDN-ule mie mi-a zis ca i-a patinat pe pietris in port si deasta a pierdut startul ...in fine nu am vazut spun doar ce mi-a spus el...si cand te-a sunat...de la mine are nr tau.. :roll: ...oricum in port e o balarie sa te dai ..nici nu stiu daca sunt 100 de m ca sa poti sa accelerezi.....si-ti mai trebuie cel putin 30-40 m ca sa franezi si de treapta a2a nu poti sa treci oricum

D_M_X 22-03-05 09:09

Oricum ptr o solenta , masina ta trage f bine

Psycho 22-03-05 09:19

DMX ... eu de mult am ajuns la concluzia k linia aia dreapta e ptr dacii ... si carutze in pewla mea .. aia nu e linie sa faci nebunii ... bagati`va mintzile`n cap k iar daramatzi la vara bariera :))

CT-87-ADY 22-03-05 09:29

Re:

Quote:

MDN-ule mie mi-a zis ca i-a patinat pe pietris in port si deasta a pierdut startul ...in fine nu am vazut spun doar ce mi-a spus el...si cand te-a sunat...de la mine are nr tau.. :roll: ...oricum in port e o balarie sa te dai ..nici nu stiu daca sunt 100 de m ca sa poti sa accelerezi.....si-ti mai trebuie cel putin 30-40 m ca sa franezi si de treapta a2a nu poti sa treci oricum

:x Ca bine zici... In port potzi doar sa rupi mashina in rest.. km atat :wink:

needBrain 22-03-05 19:26

o rupi in principal PANA in port.

Psycho 22-03-05 23:14

in seara asta ... a fost show de show in port ... cam tot x team .. a venit cu mik cu mare .. si a facut nebunii ... care a fost in port a avut ce vedea ... o sa pun un mik filmuletz dupa ce iau bluetoothh

BlueEyes 22-03-05 23:19

am fost si noi in port da nu era actiune deloc si era un CANCEEEERRR!!! neam tirat rpd ...

-=X-Team=-82-MDN 22-03-05 23:32

Re:

Quote:

stiu ... asa e ... in port nu prea ai ce sa faci ... dar de o gheara mica acolo ... :) :) :) de ce nu ... :) intelegi tu .... mersi pt compliment.

Quote:

Originally Posted by \"BlueEyes\"
am fost si noi in port da nu era actiune deloc si era un CANCEEEERRR!!! neam tirat rpd ...

pacat ca nu ai fost in seara asta .. adica marti seara ... ca a fost un mic show oferit de noi ....

CT-03-ART 23-03-05 09:48

Psycho :arrow:

ce zici ne dam la o linie? dar fii atent eu cu mashinutza aia a mea gri shi tu cu solentza...cu o conditzie...tu mergi cu spatele...vrei?akum vb serios sunt curios cine face...

D_M_X 23-03-05 09:52

aM FOST MAH DAR ERA FRIG AL DREACU SI AM PLECAT

All times are GMT +2. The time now is 05:59.

- Copyright 2026 4Tuning