![]() |
Re: Espero 2.0 16v GSi Turbo - Un vis ... devenit realitate !
Ce a facut el e ceva unicat in Romania pana acum. a investi o caruta de bani, stres(daca nu iese cum vreau eu daca se potriveste....)si eu zic ca o sa scoata peste 300 hp. .in schimb sunt curios cutia in cat timp o sa crape. oricum respect pentru ce faci si sper sa ne vedem cand scoti masina sa o vad si eu......
|
Sunt sanse foarte mici sa crape cutie F28-ul este o cutie foarte buna.....este pe unele leturi de 550 cp;)....Bafta si spor la treaba....sa iasa cum vrei u
|
Quote:
P.S.: Lu' GNT i-a crapat !? |
da, la gnt a crapat cutia acum 1 luna aproximativ. deci daia zic ca la tine e ceva mai mult decat la el........
|
in necunostinta de cauza GNT a avut pana acum F20 pe masina,abia acum i sa montat F28.......si a distrus cel putin 3 cutii F20.
|
F20 e o cutie f buna ... cine stie de ce au crapat cutiile !? ... anyway ... chiar si la F28 pot aparea probleme, in sarcina, la sincronul de a 2-a ...
P.S.: Cine era in necunostinta de cauza, apropo ?? |
scuzele mele m-am bagat in seama ca si chilotu in ....... fara sa citesc inainte prea mult.......oriqm prea tare masina
|
Esperache stii de Cielo asta ? http://daewoo.anunturi-auto.4tuning....ml#detaliiauto
|
Nu, sigur nu-l stie. Nu este si pe forum ;)
https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/54742-daewoo-cielo-evolution-1-dj-90-amy.html |
Quote:
P.S.: @Snapy_xxl : sa stii c-or sa inceapa s-apara in curand pozele pt. "sticky" ;) |
Nicio problema!
Dupa cum bine ai vazut, din lipsa de spatiu pe topicul Masina mea Daewoo, notiunea de "sticky" s-a modificat putin. Dar crede-ma, nu este nicio diferenta ;) |
Esperache nu pot decat sa te felicit pentru ce ai facut pana acum la masina ta ! Se vede ca esti cu adevarat pasionat. Si apropo mi-a placut cand ai zis ca iti faci o masina pentru relaxare, care sa te scoata din stresul cotidian :), adica chiar o sa ai cu ce sa te relaxezi. Daca cumva ajungi vreodata in Valcea te rog sa dai un PM inainte ca sa-ti vad si eu masina ! Bafta in continuare si astept sa vad "the beast" pe drum :)
|
Quote:
Quote:
|
In turneul tau prin fata ajungi si pe la Roman Esperache ?:))
|
:lol::lol::lol: ... cu cea mai mare placere ... e in drumul spre localitatea bunicilor mei.
|
O tara-ntreaga se pare ca vrea sa iti vada masina :)
|
Sa nu exageram ... e doar un Espero ;)
|
esperake...totusi nu in fiecare zi vezi lupul in blana de oaie.:D
|
ceva foarte frumos din punctul meu de vedere si in acelasi timp foarte costisitor ...tot respectul ;)
bafta |
Foarte frumos proiectul, ambitios si scuump, multi s-ar fi multumit doar sa puna un motor de calibra, am sa urmaresc in continuare topicul sa vad ce o sa iasa in final, multa bafta si la cat mai multe modificari!
|
Esperache ceva poze noi ? ca tot astept :) Multa bafta cu proiectul !
|
4 Attachment(s)
Multumesc de aprecieri tuturor :-)
Quote:
P.S.: Se face si un pic de reclama unui site ... in avans ;) ... poate beneficiem de ceva reduceri ... nu se stie niciodata ;) |
17 Attachment(s)
In sfarsit : se incepe montarea motorului si a cutiei de viteze !
In unele poze il vedeti si pe Ilie Dobre aka Baubau Racing, cel despre care se "vorbeste" ca s-a "umplut" de bani (ma pufneste si acum rasul :lol::lol:), fara de care nu s-ar fi ajuns pana aici si, tin pe aceasta cale, sa-i multumesc inca de pe acum pt. toata munca care a depus-o si o va mai depune la masina mea si nu in ultimul rand pt. sfaturile care mi le-a dat de-a lungul modificarilor. P.S.: Axa de aspiratie este de XE ;) |
6 Attachment(s)
Intre timp s-au confectionat custom by Baubau Racing, radiator de apa + o teava tot pt. instalatia de apa ce se corodeaza in mod frecvent la C20LET din cauza materialului folosit la procesul de fabricatie, si anume plasticul :shock:
|
17 Attachment(s)
Puntea spate impreuna cu fuzetele fata au fost reconditionate, urmand montarea suspensiei, inclusiv sistemul de franare pe spate.
|
3 Attachment(s)
Am achizitionat si o alta garnitura pentru galeria de evacuare.
|
Multa lume cred ca saliveaza' la pozele astea:lol:Bafta multa sper sa iti iasa mai bine decat te astepti!!!
|
6 Attachment(s)
Si cateva imagini cu noua planetara din 2 segmente, suportii, tot custom, tot de Baubau Racing :D, pt. motor si pt. cutia de viteze; tin sa v-anunt ca motorul si cutia sunt montate de mult, atat doar ca turbina a trebuit demontata pt. cateva moficari, dar pozele finale ... surpriza ... ;)
Numai bine ! 8) |
M-ai lasat fara cuvinte, se pare ca la masina la cata munca se vede in aceste poze si bani , nu o sa mai aiba adversar la grupa ei.
Felicitari! Felicitari mesterului care lucreaza cu suflet! |
Foarte tare ceea ce pregatesti tu acolo...
ai facut o afirmatie cu cateva posturi in urma...cum ca ar coroda plasticul?... asta nu este o proprietate a curpului...sau a alamei?...nu mai stiu cu siguranta :D |
FRUMOS FRUMOS foarte frumos. Domnu cel mai impresionat am ramas de serpisorii aia , ce frumosi sunt :). Masina asta o sa fie avion. Abia astept sa vad un filmulet cu ea sau ceva
|
interesant proiect...abea astept sa o vad terminata
|
foarte frumos... sunt nerabdator sa o vad si in actiune :D
|
7 Attachment(s)
Va multumesc inca o data pt. aprecieri, sper sa fie de folos si altor pasionati ca mine ...
Quote:
Quote:
Cateva imagini cu sistemul de franare pe fata |
Quote:
numai ca eram nelamurit...cu privire la ce ai vrut sa spui :)... Cine ar putea sa fie carcotas la ceea ce faci tu acolo?!... |
frumoase discurile. Imi place ca ai ramas la 4 prezoane. Cata districatie o sa ai tu cu alea 4 prezoane , cand o sa vina cate un figurant langa tine cu un 320i si o sa vrea sa se faca cu tine :). Abia astept sa vad masina asta
|
deja ai in plan alti serpisori ? pe astia i-as cumpara doar sa ii pun in vitrina :D... sau se pot modifica pt xe ? (adica la partea unde se leaga cu Turbinoiu tau:lol:)
|
:-) Sunt doar pentru turbo, cu preponderenta pt. Garret GT28.
|
Foarte tare proiectul. Pana acum vad ca te-ai gandit la toate, n-a ramas nimic "neatins" :)
|
Foarte frumos,felicitari.Discurile de fata sunt tot de 288mm doar ca sunt pt 4 prezoane?Vezi ca ti-am trimis un pm daca ma poti ajuta.Mersi si spor la lucru in continuare :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:20. |
- Copyright 2026 4Tuning