Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Cine vrea cu primul GT-R din România? (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/94439-vrea-primul-gt-romania.html)

blazeyblaze 21-04-09 08:53

Re: Cine vrea cu primul GTR din Romania cat mai este stock?!

sota....din pacate asta se intampla cand iti iei masini puternice si nu iti dai seama ce conduci....a decapitat 2 copaci pe care nu cred ca ii puteam cuprinde cu bratele nici unul din noi...pacat de masina...din fericire soferul e insa ok...

georgerg 21-04-09 11:22

Quote:

Originally Posted by blazeyblaze (Post 2253173)
sota....din pacate asta se intampla cand iti iei masini puternice si nu iti dai seama ce conduci....a decapitat 2 copaci pe care nu cred ca ii puteam cuprinde cu bratele nici unul din noi...pacat de masina...din fericire soferul e insa ok...

bine ca a scapat omul - din pacate GTR-ul nu face parte din categoria masinilor care iarta si asta este motivul pt care este bine sa nu ajungi sa crezi ca te-ai obisnuit cu masina prea repede.

PS. DACA IL CUNOASTE CINEVA PE SOFER - IN CAZUL IN CARE VA FI DAUNA TOTALA - SI ASA SE PARE - SUNT INTERESAT DE EPAVA PT PIESE.

Achim 24-04-09 16:41

@Vlad: si eu eram in dubii prima oara cand am aflat, dar cica a mai fost implicata o masina in accident (un alt Nissan) care i-a taiat calea si pe care Sota l-a evitat (nu total din fericire) si a ajuns in copacii aia ... tipul de la volanul celeilalte masini nu avea permis :( L-am vaz pe Andrei a doua zi la cafenele deci din fericire era ok ;)

@George: o sa vb eu cu Andrei sa il intreb ce soarta va avea epava si te anunt ;)

LE: acum am vaz si eu pozele si am realizat ca apare si cealalta masina in ele :) :oops:

georgerg 24-04-09 16:53

@George: o sa vb eu cu Andrei sa il intreb ce soarta va avea epava si te anunt ;)

mersi mult.

YCSNHT 25-04-09 21:19

Quote:

Originally Posted by georgerg (Post 2251574)
Last time my car was incomplete – I only came out because your friend was very aggressive on this forum! If your car is the same as last time you have about “0” chance vs. me now! :lol::lol::lol: This time you need first to be in front of DGH and only if you beat him you can try your chance with me again.

I was just making a comparison about some mods so you don’t have to feel offended in any way – sure you can do whatever you want with your car – it’ your car!!!– but it would be great to see something special because it’s a special car!

Any way it’s good to hear from you - when are coming out here to show us your latest mods on the car – made your way?!? I hope soon because there are major mods in development for my car and also for some other very powerful cars – let’s just say that it’s going to be a very hot summer!!! So be careful – don’t get burned!!! :lol::lol::lol:

CHRISTOS A INVIAT !!!

DONT WAIT THE SUMMER ITS REALLY HOT AT THIS PERIOD .as I REMEMBER LAST TIME THE FIRE FROM MY EXHAUST BURNED YOU AND IT WAS WINTER ,
ALSO MY FRIEND I DIDNT EVER MAKE ANY COMMENTS ABOUT OUR RACE AND YOR CAR,AND ALSO WHEN YOU SEE ME ON THE STREET YOU DONT TELL ME ANYTHING ABOUT THIS AND YOU LOOK THAT IT DOESNT HAPPENED ANYTHING,YOU WANT TO BE POPULAR OR WHAT?.I KEEP FOR MYSELF MY OPINION ABOUT YOUR CAR,I AM NOT REFEREE AND NONE OF THE GUYS ON THE FORUM ASK ME EVER..AS I BELIVE THEY DIDNT ASK YOU ALSO SO LEARN FIRST TO ANSWER IN A QUESTION AND THEN TO SPEAK.
ANY WAY I DONT REALLY CARE AS EVERYONE ABOUT YOUR OPINION

SANATATE
THEO

georgerg 26-04-09 00:27

Quote:

Originally Posted by YCSNHT (Post 2266516)
CHRISTOS A INVIAT !!!

DONT WAIT THE SUMMER ITS REALLY HOT AT THIS PERIOD .as I REMEMBER LAST TIME THE FIRE FROM MY EXHAUST BURNED YOU AND IT WAS WINTER ,
ALSO MY FRIEND I DIDNT EVER MAKE ANY COMMENTS ABOUT OUR RACE AND YOR CAR,AND ALSO WHEN YOU SEE ME ON THE STREET YOU DONT TELL ME ANYTHING ABOUT THIS AND YOU LOOK THAT IT DOESNT HAPPENED ANYTHING,YOU WANT TO BE POPULAR OR WHAT?.I KEEP FOR MYSELF MY OPINION ABOUT YOUR CAR,I AM NOT REFEREE AND NONE OF THE GUYS ON THE FORUM ASK ME EVER..AS I BELIVE THEY DIDNT ASK YOU ALSO SO LEARN FIRST TO ANSWER IN A QUESTION AND THEN TO SPEAK.
ANY WAY I DONT REALLY CARE AS EVERYONE ABOUT YOUR OPINION

SANATATE
THEO

ADEVARAT A INVIAT!

You obviously got something in the wrong way. Look I am not trying anything but I can say whatever I want about whatever I want – it’s a free country and we have freedom of speech. I have nothing against you, your car or anybody else so cool down before you burn yourself. I am not trying to do anything against you or for popularity (I don’t need any) – since we speak on a forum made for this purpose - I was only inviting you to race me now because I did something new to my car and I heard that you did also and I wanted to see who is the fastest this time. You did drag me out to race last winter remember – although my car was incomplete:
“GEO ....CE MAI FACI????........NASU VREA SA TE VADA .....DE O SAPTAMANA INCERCAM SA DAM DE TINE ....CHIAR AM VB ODATA LA TELEFON......PT CE?????????????? SA VEDEM CAT DE TARE E MASINA TA......CA ASA TE LAUDAI IN POSTURILE ANTERIOARE......MAI SPUNEAI SI CA GTR-UL NEGRU E MAI SLAB DECAT AL TAU ..... A FOST USCAT ASFALTU ........STIM SI DE MODIFICARILE TALE........TOATE.......SI TOT NU VREI SA NE ONOREZI CU PREZENTA.....SAU S-A INTAMPLAT CEVA CU MASINA TA......NU MERGE BN ????? S-AU ITI ESTE FRICA CA O SA .......ORICUM SANSELE PT TINE SUNT MINIME
TE SALUTAM SI TE ASTEPTAM !!!!!!!!!!!!!!! DAR NU FOARTE MULT CA NE PLICTISIM”
Your friend was aggressive as if I was talk only and no action. I am inviting you now for some real action and fun. If it’s too hard for you to understand this it’s not my problem – I don’t really care about your understanding issues. You can say or do whatever you want but bottom line now: Are you coming to race me or what?!? I have noticed that you like to say that you “burned me” last time but have you got what it takes to race me now or don’t you?!? It’ doesn’t matter who wins it’s just plain fun. Please answer this and stop the blahh blahh f*%$&#@ blahh – we were suppose to race not talk.

Toate cele bune.

georgerg 26-04-09 00:45

@THEO

Any news about the dyno?!?

Alex_55 29-04-09 18:51

ce zice un domn care are un gtr in state :

"" I do have the HKS GT570 package along with the Titek Ti exhaust. On average the GT570 package makes about 570 awhp. Of course this all varies car to car and dyno to dyno and operator to operator. Most GT570 cars with the Cobb A/P trap 128-130 mph and high 10's in the 1/4. ""

nu cred ca este nevoie de o traducere...

andreitentean 29-04-09 19:18

Momentan Theo se tot chinuie sa-l descoase pe Sabin sa ii dea informatii despre masina ta.
Intreaba daca are turbinele modificate ca fuge prea tare! Mai intreaba si cum sa-si monteze un device electronic de la HKS si Sabin l-a invitat la sediul SKN dar a spus ca nu poata sa faca asa ceva. Succes.

georgerg 29-04-09 21:28

Quote:

Originally Posted by andreitentean (Post 2276697)
Momentan Theo se tot chinuie sa-l descoase pe Sabin sa ii dea informatii despre masina ta.
Intreaba daca are turbinele modificate ca fuge prea tare! Mai intreaba si cum sa-si monteze un device electronic de la HKS si Sabin l-a invitat la sediul SKN dar a spus ca nu poata sa faca asa ceva. Succes.

In primul rand el nu stie pe pielea lui cum fuge masina mea - decat din auzite - vad ca el personal nu vrea sa ma onoreze cu prezenta asa cum a facut eu cand el a vrut sa iasa - ce sa faci - la unii doar vorbe si la altii fapte - probabil ca ii place in continuare sa se laude ca in iarna a fost in fata. Daca mai amana mult momentul intalnirii este foarte posibil ca sansele lui sa mai scada - chiar foarte mult - chiar mult mai mult decat este necesar!!! :lol: Ref la modificarile de la masina mea - pt Theo si pentru orice alt posesor de GTR am un singur sfat - eu mai am putin si fac anul de cand tot studiez ce si cum - nu dorm noptile ca sa ajung la cea mai buna solutie - cei de la SKN care participa activ la acest proiect depun si ei un efort considerabil (in special sa ma suporte pe mine:lol:) - solutiile deja adoptate sunt de top - lucru dovedit dealtfel - si ceea ce urmeaza va fi la un nivel foarte ridicat. In concluzie, atat pt. Theo cat si pt. altii posesori de GTR, calea este deja batuta de mine si de altii cu rezultate dovedite iar pana la acest nivel nu exista necunoscute - am invatat multe despre masina asta si daca cineva are nevoie de informatii si de o participare activa ii sfatuiesc sa apeleze la SKN Romania - rezultatele vor fi pe mult peste asteptari.

PS. Theo in loc sa pierzi timpul vorbind cu lumea pe la colturi suna-ma fratele meu si iti arat eu personal ce am facut sau ce nu am facut la masina ca nu este secret de stat - si daca ai nevoie de ceva concret lasa orgoliile si apeleaza cu incredere la SKN - nu esti singurul - suntem mai multi cu GTR pe acolo si rezultatele din cate vezi nu intarzie.

INVITATIA MEA RAMANE - PANA LA URMA IESI SAU NU SA AFLII ADEVARUL?!?:shock::lol:

georgerg 29-04-09 21:30

Quote:

Originally Posted by Alex_55 (Post 2276583)
ce zice un domn care are un gtr in state :

"" I do have the HKS GT570 package along with the Titek Ti exhaust. On average the GT570 package makes about 570 awhp. Of course this all varies car to car and dyno to dyno and operator to operator. Most GT570 cars with the Cobb A/P trap 128-130 mph and high 10's in the 1/4. ""

nu cred ca este nevoie de o traducere...

Vezi - cam asta sper sa fac si eu la KOE. Sa inceapa cu 10 pt Romania!

Auzi dar tu cand te bagi un tratament de intindere a tenului cu GTR?!? :lol: Te invit cu prima ocazie!

zGb 29-04-09 21:31

sah mat :lol:

Alex_55 29-04-09 21:39

Quote:

Originally Posted by georgerg (Post 2277108)

Auzi dar tu cand te bagi un tratament de intindere a tenului cu GTR?!? :lol: Te invit cu prima ocazie!

multumesc de invitatie dar tratamentele chinezesti nu dau dintre cele mai bune rezultate, asa ca ma limitez la produsele nemtesti recunoscute international ca fiind de o calitate superioara :D

ps. daca ai vreun plan diabolic astept un semn pe pm ;)

Alex_55 29-04-09 21:41

Quote:

Originally Posted by zGb (Post 2277110)
sah mat :lol:

sah la regina nu se poate ! :D:D:D

vcsomin 29-04-09 21:47

Quote:

Originally Posted by georgerg (Post 2277108)

Tare masina, ai vre-un clip cu ea ? in configuratia actuala ? daca zici ca nu secret legat de configuratia motorului / tren de rulare, poti sa dai niste detalii (turbo, boost, combustibil ?) :D

Alex_55 29-04-09 21:59

Quote:

Originally Posted by vcsomin (Post 2277162)
Tare masina, ai vre-un clip cu ea ? in configuratia actuala ? daca zici ca nu secret legat de configuratia motorului / tren de rulare, poti sa dai niste detalii (turbo, boost, combustibil ?) :D

cam :

""MY CAR: 2009 USDM Nissan GT-R R35, Premium Edition, Ivory Pearl/Grey
STAGE I: HKS GT570 Racing package, Legamax exhaust, SKN Tuning
Stage 1 - ECU + EVC, Pfitzner Performance Gearboxes 1st gear set""

https://forum.4tuning.ro/showpost.php...&postcount=248

georgerg 29-04-09 22:00

Quote:

Originally Posted by vcsomin (Post 2277162)

Nu am nici un clip. Detalii masina in signature.

vcsomin 29-04-09 22:02

Quote:

Originally Posted by georgerg (Post 2277214)
Nu am nici un clip. Detalii masina in signature.

Deci teoretic 10 second car :D

Alex_55 29-04-09 22:08

la teorie toti sunt buni, practica ne omoara :D

masina de 10 secude s-ar putea sa fie dar eu tot nu cred ca bate cealalta masina de sub 10 secunde din bucuresti care din intamplare tot alba este :D

georgerg 29-04-09 22:13

Quote:

Originally Posted by Alex_55 (Post 2277255)
la teorie toti sunt buni, practica ne omoara :D

masina de 10 secude s-ar putea sa fie dar eu tot nu cred ca bate cealalta masina de sub 10 secunde din bucuresti care din intamplare tot alba este :D

asa este - cu practica e mai greu - vedem la KOE pentru posteritate!
daca te referi la masina la care ma gandesc si eu ai dreptate - nu o bat - INCA - cand o sa ajung STAGE II deja lucrurile vor sta putin altfel iar la STAGE III - ce sa zic - te las pe tine Porsche lover sa iti distrugi propriul guru cu mana ta - asta sigur daca un Porsche driver este capabil sa conduca un GTR nu ca pe ring cu angajati Porsche!:lol:

PS Sincer imi doresc mult sa bat asa ceva https://www.youtube.com/watch?v=y-PKHg7KgDw sau similar! Si nu cred ca sunt foarte departe!

Alex_55 30-04-09 09:30

Quote:

Originally Posted by georgerg (Post 2277283)
daca te referi la masina la care ma gandesc si eu ai dreptate - nu o bat - INCA - cand o sa ajung STAGE II deja lucrurile vor sta putin altfel iar la STAGE III - ce sa zic - te las pe tine Porsche lover sa iti distrugi propriul guru cu mana ta - asta sigur daca un Porsche driver este capabil sa conduca un GTR nu ca pe ring cu angajati Porsche!:lol:

PS Sincer imi doresc mult sa bat asa ceva https://www.youtube.com/watch?v=y-PKHg7KgDw sau similar! Si nu cred ca sunt foarte departe!

vad ca urmaresti filmuletele cu porsche-uri pe youtube :D

gtr-ul are marele atu al cutiei de viteze care este foarte rapida daca rivalul a gresit putin este normal sa te duci in fata !
eu iti urez multa bafta in proiectul tau ! :)

gollum_ 30-04-09 10:36

Ajungi la Constanta pe 3-mai ?:D

georgerg 30-04-09 11:11

Quote:

Originally Posted by gollum_ (Post 2278155)
Ajungi la Constanta pe 3-mai ?:D

nu sunt sigur - daca reusesc va fi ceva de genul last minute!

RA_2fast4u 30-04-09 11:31

Atuncea te asteptam la nocturna de la cluj. Anul trecut au fost multe masini cu care ai fi putut sa te bati, si nici anul acesta nu cred ca va fi mai prejos ;)

Bafta cu masina, si te asteptam la la cluj, ca nu ar strica sa vedem si noi un GTR

gollum_ 30-04-09 11:36

Quote:

Originally Posted by georgerg (Post 2278253)
nu sunt sigur - daca reusesc va fi ceva de genul last minute!

Mult succes atunci. Sper sa reusesti sa ajungi ca sa vedem un spectacol pe cinste.:D

DZ1 30-04-09 17:57

Quote:

Originally Posted by georgerg (Post 2277098)
In primul rand el nu stie pe pielea lui cum fuge masina mea - decat din auzite - vad ca el personal nu vrea sa ma onoreze cu prezenta asa cum a facut eu cand el a vrut sa iasa - ce sa faci - la unii doar vorbe si la altii fapte - probabil ca ii place in continuare sa se laude ca in iarna a fost in fata. Daca mai amana mult momentul intalnirii este foarte posibil ca sansele lui sa mai scada - chiar foarte mult - chiar mult mai mult decat este necesar!!! :lol: Ref la modificarile de la masina mea - pt Theo si pentru orice alt posesor de GTR am un singur sfat - eu mai am putin si fac anul de cand tot studiez ce si cum - nu dorm noptile ca sa ajung la cea mai buna solutie - cei de la SKN care participa activ la acest proiect depun si ei un efort considerabil (in special sa ma suporte pe mine:lol:) - solutiile deja adoptate sunt de top - lucru dovedit dealtfel - si ceea ce urmeaza va fi la un nivel foarte ridicat. In concluzie, atat pt. Theo cat si pt. altii posesori de GTR, calea este deja batuta de mine si de altii cu rezultate dovedite iar pana la acest nivel nu exista necunoscute - am invatat multe despre masina asta si daca cineva are nevoie de informatii si de o participare activa ii sfatuiesc sa apeleze la SKN Romania - rezultatele vor fi pe mult peste asteptari.

lol:

Chiar sunt curios sa aflu si eu niste secrete despre GTR.....deoarece va fi una din urmatoarele mele masini voi avea grija sa ma informez peste tot ce se poate face la masina, in caz ca vreau sa o modific....
Bine ca stiu pe cine sa intreb....desi sigur imi trec deja alte chesti prin cap:))
Spor la treaba oricum.

georgerg 30-04-09 21:52

Quote:

Originally Posted by DZ1 (Post 2279366)
Chiar sunt curios sa aflu si eu niste secrete despre GTR.....deoarece va fi una din urmatoarele mele masini voi avea grija sa ma informez peste tot ce se poate face la masina, in caz ca vreau sa o modific....
Bine ca stiu pe cine sa intreb....desi sigur imi trec deja alte chesti prin cap:))
Spor la treaba oricum.

Ajut oricand cu placere un frate de GTR la nevoie:D si cum eu o sa merg cu al meu pana la maxim posibil o sa am ce sa iti spun!

DZ1 01-05-09 12:45

Quote:

Originally Posted by georgerg (Post 2279983)
Ajut oricand cu placere un frate de GTR la nevoie:D si cum eu o sa merg cu al meu pana la maxim posibil o sa am ce sa iti spun!

Intai sa cumpar masina si sigur voi apela la tine pt ceva informatii.
La max. sigur nu voi merge, pt asta am Supra.
GTR-ul vrau sa fie mai mult o masina de tavaleala cu garantie.

Nu nici o afacere sa ai numai masini preparate, mai trebuiesc si normale printre ele....
Binenteles o toba sau un soft va avea....mai mult nu cred.

mikafly 05-05-09 00:49

Pe 17 mai te asteptam la Tulcea pe aeroport.......o sa fie cronometrare si arbitrii.

LEGAL RACING 06-05-09 07:14

Quote:

Originally Posted by mikafly (Post 2289572)
Pe 17 mai te asteptam la Tulcea pe aeroport.......o sa fie cronometrare si arbitrii.

Ar fi interesant si cred ca ar putea sa fie una din cele mai rapide masini acolo.
Ar face spectacol.

bbm 06-05-09 10:27

Quote:

Originally Posted by georgerg (Post 2277283)
daca te referi la masina la care ma gandesc si eu ai dreptate - nu o bat - INCA - cand o sa ajung STAGE II deja lucrurile vor sta putin altfel iar la STAGE III

KOE este cea mai civilizata si ok varianta, aici risti sa te enervezi daca ai parte de o cronometrare.........

cind ajungi la stage 3 si te uiti in directia unui anume porsche alb, nu uita sa te gindesti si la greutatea masinii :)

ai terminat stage 1 si ai inceput stage 2 sau in ce stadiu esti?

bafta

Alex_55 06-05-09 17:50

Quote:

Originally Posted by bbm (Post 2293382)
KOE este cea mai civilizata si ok varianta, aici risti sa te enervezi daca ai parte de o cronometrare.........

cind ajungi la stage 3 si te uiti in directia unui anume porsche alb, nu uita sa te gindesti si la greutatea masinii :)

bafta

nenea bbm vezi ca mai sunt niste porsche-uri prin capitala de care nu prea stie lumea dar care sunt niste monstri cu anabolizante ! ;)

DZ1 06-05-09 20:23

Quote:

Daca masina aia va iesi vreodata la vreo cursa....eu zic ca nu iese decat in momentul cand este sigur ca va castiga!!!!!!!!
Pe mine ma dezamagit "live".....

LEGAL RACING 06-05-09 20:24

Daca isi doreste are sa reuseasca!

bbm 06-05-09 22:12

Quote:

Originally Posted by DZ1 (Post 2295091)
Daca masina aia va iesi vreodata la vreo cursa....eu zic ca nu iese decat in momentul cand este sigur ca va castiga!!!!!!!!

posibil sa ai dreptate, doar ca nu poti sa -l obligi pe om sa se dea cu masina lui, unii isi fac masinile pt sufletul lor, etc ce am vrut sa spun este ca acel porsche este f puternic dar este si mult mai usor in comparatie cu gtr - parerea mea
Quote:

Originally Posted by Alex_55 (Post 2294653)
nenea bbm vezi ca mai sunt niste porsche-uri prin capitala de care nu prea stie lumea dar care sunt niste monstri cu anabolizante ! ;)

posibil pushtiule, posibil :D

LEGAL RACING 06-05-09 22:18

Greutatea e cu dus si intors. Sigur 1700kg sunt prea multe insa daca ar avea 500kg nu ar mai pleca si nu ar mai sta pe strada.

Alex_55 06-05-09 22:32

Quote:

Originally Posted by bbm (Post 2295412)
posibil pushtiule, posibil :D

pai iti zic doar atat : " RUF " :D

georgerg 06-05-09 23:06

Quote:

bafta

Stage I - gata mai putin setul de transmisie care trebuie sa apara in cateva zile, Stage II - se lucreaza, se asteapta piese si sper la gata pana luna viitoare - 800+ cp, Stage III - ceva mai complicat - stroker kit si multe alte nebunii in functie de cum sunt disponibile - inca nu este gata lista de modificari dar pana la toamna intra in lucru sigur - 1000+ cp. Pentru greutatea masinii eu lucrez deja la subiect si o sa ajung la o solutie permanenta de genul - multe piese de carbon, roti usoare, etc... - pentru moment in cazul unei confruntari pot sa "slabesc" adhoc vreo ~ 150-175 kg
Quote:

Originally Posted by Alex_55 (Post 2294653)

Pai hai sa facem o treaba - eu termin Stage II si tu incoloneaza mostruletzii si hai la groapa cu furnici!!!:lol:
Quote:

Originally Posted by bbm (Post 2295410)
posibil sa ai dreptate, doar ca nu poti sa -l obligi pe om sa se dea cu masina lui, unii isi fac masinile pt sufletul lor, etc ce am vrut sa spun este ca acel porsche este f puternic dar este si mult mai usor in comparatie cu gtr - parerea mea

greutatea isi spune cuvantul dar gtr are un mic avantaj - pune mult mai mult din ce livreaza motorul pe asfalt fata de alte masini si o face in mod constant - acest mic aspect plus viteza transmisiei sunt marile secrete ale masinii - sigur o cura de slabire nu strica niciodata:D asta e buna si pt mine dracului:lol:
Quote:

Originally Posted by DZ1 (Post 2295091)

pai cum crezi tu ca poate fi sigur pana nu vede cu sta treaba prin comparatie?!? Din auzite?
Mai exact ce te-a dezamagit la masina?

Alex_55 06-05-09 23:28

ai o masina tare nu contest dar mai coboara si tu ca te prinde radarul ;)

george te rog mult incearca sa iti vezi timpul de 100-200km/h sau 60-130mp/h este foarte important !!!

georgerg 06-05-09 23:44

Quote:

Originally Posted by Alex_55 (Post 2295646)
ai o masina tare nu contest dar mai coboara si tu ca te prinde radarul ;)
george te rog mult incearca sa iti vezi timpul de 100-200km/h sau 60-130mp/h este foarte important !!!

gata sefutzu! ma conformez - ma da nici sa visez cu ochii deschisi nu ma mai lasi:D 60-130 mph - nu stiu exact dar variantele de GT-R de ~ 700 cp au ~ 6.xx sec - deci ma gandesc ca se poate si mai bine la 800+cp. Nu stiu ce inseamna asta - e bine e rau?!? cum este fata de porsche?
Uite si ceva teste https://www.youtube.com/watch?v=aTAKG...layer_embedded
din ce am citit porsche 997 de ~ 1000 cp care scoate 9.xx pe 1/4 mile are 5.xx 60-130 si viteza la iesire ~ 150 mph. Daca si GT-R ajunge la 1000 cp ce ii mai lipseste ?!? emblema?!?
PS Cred ca imi cumpar Porsche Cayenne diesel - te oftici ca exista nu?!?!:lol: Si il cumpar ca sa trag cu el platforma cu GT-R cand ma duc la curse!:D

All times are GMT +2. The time now is 21:32.

- Copyright 2026 4Tuning