![]() |
Re: Kitsch Tuning din Iasi
baieti, vedeti ca incepeti iar o cearta.... s-a discutat odata despre masina in cauza in urma cu vro 2 ani in urma. motor de x5 sau oltcit, masina e considerata kitsch-oasa. si simplul fapt ca toate masinile care nu sunt BMW si au angelk -eyes sunt kitch (cautati definitia in dictionar)
in alta ordine de idei, daca aveti alte propuneri pt alte masini, postati, daca nu.... mai asteptati |
1 Attachment(s)
|
:lol: stiam de "moda" la cei care folosesc capace...dar asta e chiar ciudata:lol:
|
pai si eu la fel ... am ramas surprins... si avea la toate 4 rotile:))
|
prea criminal :)):)):))
|
minti luminate cu lanterna. pt ce`i ce`si dau cu parerea "sa nu`i cada jantele" , mai vedeti si voi cum se fac noile modele de jante din tabla...la forma capacului. Insa va cred, e mai usor sa apasati 5 taste si sa criticati, decat sa iesiti prin strada sa vedeti cu ce se mai mananca masinile:rolleyes2
|
mai bine ... n`ai critica tu .. dak te`ai uita mai atent ca nu sunt jante dupa forma capacului ....... si noile jante e valabil pt masinile cat de cat noi .... fata de respectiva din poza care e model 2000 cred
|
1 Attachment(s)
demon, mai usor.... uita-te mai atent la poza si o sa observi:
1 marginea suprapusa pe janta de tabla 2 o mica tablita cu plumbi pt echilibrat roti de tabla |
da ... scuze greseala mea... dar era un modeo f. vechi
|
nu conteaza, ideea era ca indiferent de parerile celorlalti, trebuie sa dovedim ceva respect. la fel trebuia sa faca si vlad, sa explice cu binishoru, nu sa te ia pe sus.....
|
daca va uita-ti atent la valva se vede ca este capac din plastic nu janta de aliaj
oricum daca nu te uiti atent nu iti dai seama ,foarte reusit |
Mda...m-a pacalit si pe mine...
andrey_20052002: ai bacul la anu'...de ce nu esti mai atent la ortografie? :???: |
intr-adevar e un capac ala, se vede clar. Dar janta cum arata ca eu nu o vad deloc, in afara de inelul exterior?Adik si janta e cu 5 spite sau ce?
|
1 Attachment(s)
creca ca soferul a lipsit la ora matematica:))
Attachment 562078 |
Re: Kitch Tuning`uri prin Iasi!
Quote:
265/45 r19 ?:rolleyes2 |
4 Attachment(s)
Asta cred ca baga spaima in toate supercarurile de pe glob...a se remarca eleronul care ii confera downforceul atat de necesar la cei 300kmph pe care ii poate atinge atat de usor...aerodinamica este ajutata si de spinerele prezente pe rotile din fata (50Cent ce sa mai discutam)...vinilurile de pe lateral ii avertizeaza pe ceilalti participanti la trafic ca este o masina facuta sa alerge...
Sa mai continui? :lol: |
Eu cred ca, pentru masinile din acesta sectiune se potriveste bine melodia lu' Cristi Luda :lol:
|
1 Attachment(s)
Logan Made in za romani
|
ma minunez la poza astuia cu loganul, ce dracu o fi fost in capul lui cand a facut sorcova asta ????
|
Quote:
|
deci.... deci.... deci........ (1 sec sa ma reculeg)
ala chiar s-a chinuit sa fie kitch ..... la maxim.... o fi noul stil bling-banda de crom |
thuamne ...saraca masina
|
FRATE E IMPOSIBIL!!!! orice masina ar fii...chiar si logan break nu merita asa ceva.....aruncati cu pietre dupa el.... cum poate bai frate?
|
Sa o fure cineva sa o scape de chin pe saraca masina . Chiar si loganul break poate sa arate bine cu jante o folie si suspensie ~!
|
Quote:
|
...deci ce am eu de spus ...posibil ca omu a avut inainte tot DACIE! si posibil ca de la fosta dacie a avut ideea asta
eu am o vorba si nu vreau sa se simta altcineva ofensat "tot taranu, da cazanu ia loganu" |
1 Attachment(s)
opel astra...
|
1 Attachment(s)
Deci masina asta mi-a atras in mod deosebit atentia :))
|
de lene sa taie spoilerul ... a pus-o pe diagonala... ce oameni =))))
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Ceea ce urmeaza acum se numeste mai degraba prostie rara decat kitsch tuning
|
saraca masina...:(:(:(.....bine spus prostie rara
|
Quote:
|
pff.. mi'e mila de masina :(
|
mercedes-ul din pozele de mai sus este condus de o domnisoara blonda!, pacat de masina!
|
4 Attachment(s)
eu sper in continuare sa gresesc si sa nu fie un kitsch
|
Nu mi se pare a fi kitsch...
|
sa zicem ca e doar o tiganela, simpla alaturare a siglei 318i cu sigla de m e o prostie mare cat lumea (cand vreodata a existat un motor 318 de 2000 de cmc preparat de m technic?) si cu o singura evacuare...
iar un m cu kit de...vitan, (ca ala nu e m nici daca se reinventeaza fabrica) arata cel putin ilar. sa nu mai spunem ca nu are ce cauta spoilerul ala pe un bmw, simtul estetic al unui om normal ar fi serios deranjat la trecerea "bolidului"... sa nu mai spunem de pragurile frumos stilizate, cred ca brancusi si-a adus contributia la crearea lor... |
daca te uiti atent la spoiler se vede ca parca e fortat sa stea pe pozitie, mie mi s'a parut de prost gust, ce sa mai zic de oglinzi, nu's de mertz - (adica asemanatoare cu cele de mert) ? ii mai lipseste gps-ul(coada o are :) )
si daca ii mai pune si cateva liniute ca la loganul din paginile anterioare e ... cocalar sef. |
Are jante de E90 !
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:24. |
- Copyright 2026 4Tuning