Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   Prisma - 21.02.2004 (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/474-prisma-21-02-2004-a.html)

Anonymous 22-02-04 21:38

:)

voi veni ... aproape 100% :)

honarule

http://www.insomniaracing.org/zetemte/prisma.avi

Turbo110 22-02-04 21:38

:D

Pai da........... A ta era tot peacolo parcata ca stiu ca era un parcata acolO !la care m-am uitat si chiar mah intrebat daca chiar aia e a ta !
Avea pe spate o toba cred ca era originala de fabrica !

PH_77_ERI 22-02-04 21:50

referitor la PRISMA

1 Attachment(s)
Sunt unul dintre \"impresarii\" catalogat de voi, de la prisma ,care a fost acolo la acel eveniment. Vad ca a mai vorbit cineva in numele nostru aici, sa stabilim ceva de la inceput mai baieti care vorbiti asa ca sa aflati in treaba, nu am nimic cu cei care au concurat cu daciile acolo sau cu oricare din masini, bravo lor, dar cu aia care vorbesc aiurea .........lasati-va! CE voiati sa concuram printre jaloane cu masini care nu erau corespunztor echipate pt asa ceva? (la prima denivelare adica tuburile alea, ramaneam fara spoiler fata, mai aveam si cauciucuri de vara! ) trebuia sa particip a? bravo! si daca era asa de reusita proba aia de indemanare de ce au venit toti acolo-n spate cand se facea \"altceva\" acolo? pacat fratilor, la MANCATORIE sunteti primii! A,si nu a venit nimeni cu nici o propunere inainte ca noi sa plecam,asa ca nu am fugit nicaieri,am plecat simplu acasa. BAFTA!

Turbo110 22-02-04 21:51

:D

Frate voi ca voi dar baietzi care au venit tocmai din sibiu iti dai seama ce dezamagire au avut !

PH_77_ERI 22-02-04 22:03

si e normal sa iasa asa? tu ce zici? respecte pentru origanizatori, pt cei care au concurat si pt cei care nu se simt in al 9-lea cer atunci cand ataca pe cineva si catalogheaza repede o persoana. nasol de baietii de la sibiu....asta e la noi......

cjc 22-02-04 22:36

Sunt celalat \"impresar\" care a fost la Prisma.In primul rand salut pe toata lumea care a scris ceva aici,indiferent ca a scris de bine sau de rau de noi cei din PH.Fratilor lasati abureala si injuriile,nu ne cunoastem si nu avem nimic de impartit.Eu zic sa ne vedem fiecare de ale noastre.......si cam atat.Respect pentru cei care au participat.Eu nu am participat si atat .Cui nu-i place masina mea sa nu se uite la ea.Eu nu am comentat nimic de nici o masina care am vazut-o acolo.Cat despre provocarea de care zice lumea ca am fi fugit pur si simplu nu am auzit-o sau nu ne-a fost adresata direct.Nu era greu sa fac cerculete la sfarsit atata timp cat am facut si acolo in parcare.Masina mea este Diesel si nu am zis eu ca fac pe cineva,pur si simplu este masina mea si mi se pare cea mai tare.Cat despre impresii nu cred ca au fost impresii faptul ca am facut cerculete in parcare .......pur si simplu ma plictisisem si daca nimanui nu i-a placut ce am facut eu acolo de ce venisera toti spectatorii de la curse acolo in spate?Cam atat am avut de zis.Respect organizatorilor si poate la urmatoare etapa o sa ne cunoastem mai bine fara sa ne jignim. :P

PH_77_ERI 22-02-04 22:37

1 Attachment(s)
filmulet !

catalin rs4 22-02-04 22:45

frumos... :lol: :lol:

cjc 22-02-04 22:53

Quote:

Originally Posted by \"catalin rs4\"
frumos... :lol: :lol:

ai vazut filmuletzul???

cjc 22-02-04 23:02

am un filmuletz mai mare dar nu ma lasa sa-l pun.Dc?

catalin rs4 22-02-04 23:05

da ..lam vazut ..dar..prea..mic..poi daca ai unu mai mar3e incearca ..sal arhivezi..poate merge atunci..

cjc 22-02-04 23:07

ok!!Mc,o sa incerc

xbogdanel 22-02-04 23:17

cjc - nici eu nu-i cunosc pe baieti personal,da mi s-au parut baieti de treaba...ma rog,nu stiu care-i discutia....
frumoasa mishcare in filmuletz...baga si tu mai multe dak ai.

alex_maxx 22-02-04 23:27

Frumos filmuletul... CJC ..dar e cam scurt :) !!

cjc 22-02-04 23:27

Din pacate nu merg filmele mai mari nici arhivate.Poate din baietii care au fost acolo si au filmat o sa mai bage.Mai au fost si altii care au facut cerculete acolo.Poate o sa puna cineva filmuletele pe site

PH_77_ERI 22-02-04 23:39

oricum asa cu \"impresii\" sau fara nu am vrut sa suparam pe nimeni , nic eu nici CJC-UL, dar nu asa se face frate (aviz celor care ne-au jignit), in loc sa ne intalnim sa ne simtim bine,noi ne injuram pe net, dupa ce ca si asa sunt evenimente de-astea rare!

Anonymous 23-02-04 01:11

dar R5-ul ala rosu cu scaune de curse cum a mers?

aicad 23-02-04 02:16

mai baieti cjc si ph 77 eri sa stiti ca nu numai voi ati fost catalogati impresari si nu numai voi ati avut masini frumoase. Si aveti dreptate la faza cu spoilerul :)

Si sincer acum imi pare rau ca s-a ajjuns la asemenea jigniri la urma urmei voi ati batut destul drum pana aici sa asistati la prima etapa. eu sper sa veniti si la viteza sa ne aratati ce pot masinile voastre. :) de aratat arata bine dar sa vedem si ce secrete ascund, ca ar fi pacat sa nu ascunda ceva. :)

Bafta. Si imi cer scuze daca v-am jignit dar eu m-am referit la mai multe persoane cu masini tari si nu neaparat la voi. BAFTA DIN NOU.

b99sha 23-02-04 02:56

1 Attachment(s)
Respect pentru toti cei din afara Bucurestiului care au venit la prima etapa/2oo4 :!:
77ERI, nu-s de acord cu tine -> nu cred k ai spoiler-ul atat de jos incat sa te \"incomodeze\" ***-ul ala de bara. Crede-ma k stiu ce naspa e - am suspensii sport si am si un spoiler destul de jos...poate chiar mai jos :P Uite - pun si-o poza :wink: Si la bara aia am pierdut -zic eu- ~o,5 secunde k am franat (si m-am angajat pe traiectorie) mai altfel decat daca nu ar fi existat...Cine stie...poate data viitoare ne intalnim \"pe traseu\" :wink:

pimp_lex 23-02-04 04:12

pt baietzii din PH......voi pareti foarte de treaba si ma bucur ca ati venit singuri sa discutati dar Amadeus_And a scris la inceput si a sunat ca si cum era si in numele vostru si presupun ca ati vazut ce-a scris......destuld e jignitor parerea mea (dar s-a scuzat de curad).....

Oricum, intradevar e nasol sa vii sa-ti strici una alta, dar astea sunt cursele........daca nu e ceva exterior, mai crapa ambreiajul, mai eu stiu ce altceva la motor........e \"riscul meseriei\".......sper sa participati si voi la celelalte etape ca e pacat sa nu exploatati capacitaile masinilor voastre la maxim.......asta daca sunteti pasionati ai curselor, normal.....

pimp_lex 23-02-04 04:14

Quote:

Originally Posted by \"b99sha\"
Respect pentru toti cei din afara Bucurestiului care au venit la prima etapa/2oo4 :!:
77ERI, nu-s de acord cu tine -> nu cred k ai spoiler-ul atat de jos incat sa te \"incomodeze\" ***-ul ala de bara. Crede-ma k stiu ce naspa e - am suspensii sport si am si un spoiler destul de jos...poate chiar mai jos :P Uite - pun si-o poza :wink: Si la bara aia am pierdut -zic eu- ~o,5 secunde k am franat (si m-am angajat pe traiectorie) mai altfel decat daca nu ar fi existat...Cine stie...poate data viitoare ne intalnim \"pe traseu\" :wink:

SHa, tocmail acuma am sesizat si eu ce joasa e masina ta.......cum merge prin bucuresti, ai rupt vreo bara ceva sau nu inca? ce fel de arcuri ai ?

b99sha 23-02-04 07:12

Hehe, se vede in poza dak te uiti mai atent k in stanga masinii, bara fatza atarna - de la gheatza de iarna asta - era sa cada cu totul :D . Amortizoarele sunt cele originale de pe gti - adik tari :wink: . Prin Bucuresti merg...constant - 2km/h prin gropi si 8okm/h pe drum bun :wink: .
Acum pe bune - mi-au iesit o gramada de fire albe si nu e drum in care sa nu injur de \"decedati\" dar...cu timpul te obisnuiesti. Acum ma mir cand merg pe o sosea si nu e nici un canal/groapa/capcana/sant/ETC. Parca e prea monoton :lol: .
Si-acum si mai pe bune - e naspa dar...totul se repara...cu bani.

jaffar 23-02-04 08:22

jaffar 23-02-04 08:44

asha, eu am filmat (de fapt altcineva, cu camera mea) dar tre sa mai aveti putintica rabdare sa ma organizez.

am dupa cum urmeaza: grupa 2, prima parcurgere, si din a doua mai putin 3 masini. se vad destul de bine si timpii, si greselile (multe).

clasamentul oficial a aparut ?

jaffar 23-02-04 09:28

filme

jaffar 23-02-04 09:33

Re: filme

zetemte 23-02-04 15:33

Si ce sa intimpla cu timpii ?! Vor fii pe pagina, cam urmatora data ?!

ZoliaT 23-02-04 16:01

Timpii pe cele doua manse, penalizarile, poze, filme, totul va fi prezent pe site

Marea noastra rugaminte e sa aveti inca un pic de rabdare. Timpii vor fi afisati pe nr de concurs, nu am reusit sa facem rost de corespondenta intre numerele de concurs si masinile participante. Pe aceasta cale rog concurentii care sunt prezenti pe forum si vor sa le apara numele,numarul masinii sa scrie cate un post in care sa spuna ceva de genul :
nr concurs - nume - masina - localitate

Cred ca ar fi frumos de alcatuit un clasament cat mai accesibil tuturor.

Multumiri pe aceasta cale din partea echipei 4tuning tuturor participantilor si spectatorilor.

TNos 23-02-04 16:05

B-12-ZMD,este Dacie 1410 din 94,a avut nr concurs 045,condusa de Zava Mihai(ZMD-ul de pe forum)!!!

ZoliaT 23-02-04 16:10

Am deschis un topic separat pentru datele concurentilor. Va rog scrieti acolo.

B12ZMD 23-02-04 16:16

jaffar frumos din partea ta ca ai bagat aproape tot ce se putea pentru grupa B.....pentru grupa A chiar nu ai nimic ?!??

ZOLIAT tu nu ai nimic de la grupa A ?!? mi-ai face o mare bucurie macar cu cateva poze...

mersi TNos pentru precizare...si cu ocazia asta ii sfatuiesc (fara gluma) pe cei ce au nevoie de un copilot la urmatoarele etape sa-l contacteze pe TNos. :lol: :lol: :lol: :lol:

ZoliaT 23-02-04 16:23

Exista inclusiv grupa A. Nu stiu daca 100% dar pe tine sigur te-am vazut in film

B12ZMD 23-02-04 16:27

DA ?!?!? esteee! abia astept (ma port parca as fi luat locu I) :D :D :D :D

Hondarul 23-02-04 17:39

Fratzilor, nu-l uitatzi pe AICAD !!!!!!!!!!!!!!!

Sa mor daca data viitoare n-oi veni cu Zenit-ul meu sa fac poze pana ma doare mana...

:lol: :lol: :lol: :lol:

PH_77_ERI 23-02-04 20:33

Care e treaba cu private party-ul ala de la Snagov de pe 28? sunam la nr de telefon si atat?

zetemte 23-02-04 21:49

Shit ... Am avut 1.17 si locul 7 din 19 participanti ... si locul unu a fost 1.13 ... daca nu am facut un extra 360, poate as fii la aprope locul 2 ... am vazut pe film si este circa 5 secund in plus. Fuck. Orcum, better luck next time 8) :D

Hondarul 23-02-04 21:53

Zetemte, ce Corolla ai ?? Cati cai, ce motor (parca 1.6, nu?) ???
Zi-mi si mie pls... Sa stiu daca ne vedem la acceleratie...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

zetemte 23-02-04 22:05

1.6, 110 de cai. Modificata numai toba finala. Ce motor ai tu ?!

Anonymous 23-02-04 22:55

Ahhh ce ma oftic.. puteam sa ies si eu pe primele 3 locuri :(
nr de concurs 001 : B 83 AKI : 01:13.631 (cel mai bun timp )
Ma rog.. ca sa citez din the fast and the furious \" it doesn't matter if u win by an inch or a mile \"
Oricum rog organizatorii sa introduca mai multe curse de indemanare anul asta. Eu personal doar la indemanare ma pot prezenta pt ca nu am bani pt tuning and stuff like that.
Si inca o intrebare .. a dat ceva la tele 7 in weekendul asta despre cursa de la prisma ?

cj82ufo 24-02-04 00:05

pe tele7abc nu s-a dat nimic
poate sambata

All times are GMT +2. The time now is 21:23.

- Copyright 2026 4Tuning