![]() |
Re: Organizare TuningDay in SM
Quote:
Ai vazut probabil masina gri tractiune 4WD ...una scumpa de vreo 110 mii de euroi ce mamaliga a primit de la Evouri ...deci rusine totala (parerea mea) ... ar fi culmea sa inceapa si dinsu sa se planga. Asta e. Eu chiar vroiam sa concurez cu masinuta mea versus sus amintitul K.Feri dar nu am mai avut posibilitatea ... stiu ca ma facea masca. Deci prietene lasa, ca ne mai vedem noi pe strada ... eu te las sa ma treci ;) |
Quote:
Maine te rog sa ma cauti ca sa-ti innapoiez banii investiti in concurs si daca vrei tu, voi pune si un anunt in ziar in care va scrie cu litere mari ca "W35T NU ESTE PROSTUTZ" ca sa stie toata lumea care a considerat ca ai fost umilit, bine ? Apoi il vei cauta pe directorul de concurs (se pare ca "umilintza" nu a fost intr-atata de mare incat sa il cauti chiar acolo, PE LOC) si il vei intreba totusi, intr-un final despre nelamuririle tale (inainte sa mai postezi si alte magarii) ! Apropo de faptul ca "esti in Satu Mare", daca bine stiu si tu esti tot satmarean si daca tot am ajuns la capitolul asta, te rog sa ne spui cu ce ai contribuit TU PERSONAL (UMILITUL) la organizarea acestui show, inafara de faptul ca tu (si nu numai) te prezinti la cate o intalnire de Vineri, te bati cu caramida in piept ca esti om al tuningului si nu numai ... Spune-ne te rog (MACAR) cate afise sau pliante ai impartit TU in oras inainte de show si unde (ceea ce face si un copil de clasa a 2-a) ??? sau ce ai facut TU ca sa mearga bine acest show (ca esti si tu un satmarean, nu-i asa ? esti un om al tuningului nu-i asa?), spune-ne te rog la cate rugamintzi din partea organizatorilor (adresate tuturor pe forum) ai raspuns promt ??? Acest post poate fi considerat si un semnal de alarma privind organizarea urmatorului event in sensul ca deja stim cine ce hram poarta, pe cine ne putem bizui, cu cine putem organiza si data viitoare o vom face putin altfel ... |
szambi77 nu te mai enerva oricum au fost foarte multi increzutzi cu masini bune si mai putzin bune dar unde au ajuns? nici nu mai zic nimik ca sunt niste laudarosi in sm care numa gura ii de ei si cred ca stii de cine e vb szambi77 nu ? :P cel cu treptele de viteza :)
|
Quote:
Replies: 246 Sticky: Organizare TuningDay in SM Views: 6,257 Posted By W35T Re: Organizare TuningDay in SM daca e nevoie de ceva ajutor la afise..respectiv altceva... disponibil... dupa ora 17`` pana atunci lucrez... dupa..sunt liber ...................... asta am postat...dar nimeni nu a luat in considerare... si am mai ajutat din respect cu decoratul masinilor cu NLR si nu am asteptat nici un fel de rasplata pentru asta.. daca tu ai inteles altceva din ce am spus eu imi pare rau dar n`am vrut sa se ajunga la asa ceva... nu e nici un fel de smiorcaiala sau cum altcumva sa`i spun n`am idee... in general a fost ok , bun, dar nu vreau eu sa fac HAZ DE NECAZ ! ...imi pare rau daca te`am ranit cu ceva dar a fost fara vreo intentie... |
am ajutat cu ce am putut din respect.. si afisele 2 ce mi le`ai dat nu le`am tinut acasa in sertar.. ci unul pe masina si unul l`am afisat la firma... :sad: ..nu asta era intentia mea sa ma cert cu cineva.. mi`am dat si eu cu parerea iar daca deranjez la intalnire (nu m`am dat cu caramida in piept niciodata ca un om deosebit al tuningului fiindca nu vreau sa par ceva ce nu sunt si fiecare face ce poate dupa parerile proprii) te rog sa imi spui si ma voi retrage.. daca ai observat in timpul concursului am vrut sa vorbesc si cu tine despre asta dar erai ocupat si nu te`am mai deranjat.. in fine..mai bine nu scriam nimic despre asta si era toata lumea fericita... sorry
Noapte Buna |
haideti mai baieti nu e bine sa va certati ca la urma urmei totul o fost ok , w35t iti inteleg supararea dar daca ai avut ghinion sa nu ai pereche si nu uita tot meritul o au szambi si gergo pt.show daca ai considerat ca esti umilit nu trebuia sa concurezi ca la urma urmei o faceai de placere nici spark nu sa enervat atat o putut(cotetu) cum zice el si gata la anul va fi si mai si.
|
capu sus si bafta in continuare
|
:)) daca fugeai pe langa ea poate ajungeai mai bine :P
|
Multi Eroi dupa razboi :) Pakat! pacat ca mi-am scos motorul de 140 cp si
l-am bagat cel de 90 cp! Dar grupele mai degraba puteau fi facute dupa cai putere nu dupa capacitatea cilindrica. Eu am pikat cu golful verde! Mai mare ghinion nici ca se putea pe capul meu! Masina lui preparata in austria... caroserie usurata si motor de 1,8L ca si al meu... desigur.... DAR ... doar cu 70 cp mai mult ca mine... plus ca el avea sub 700 KG si eu 1300 KG !!! Si apoi sa te miri ca ma afumat ??? :rolleyes2 I-am vazut doar stopurile. Eram mandru ca am participat si eu la liniute chiar daca ma afumat acel golf pana a urlat un mosh care statea cu o baba pe dig... si mi-a zis:"Dute mah de aici si hai cu trabantu ca asta te face de ras".... apoi ce sa-i spun? ca ala e golf de raliu? ca e preparat in austria, etc? Imi trebuia portavoce... Nu cred ca era cazul! L-am intrebat pe proprietarul golfului verde..."Nu va suparati... ce motor aveti, de cati cai?" La care domnul respectiv: "Stai linistit masina a fost preparata in austria... dar n-are numa 116 cp....". La care vine un prieten si imi spune..."stai relax.... golful verde are 160 cp pe putin... a batut tot la baia mare... e racheta masina aia... nu prea o face nimeni..." Candva o sa-mi iau revansha... dar cu alta masina si asta indiferent de grupe, organizare, orash sau tzara! O simpla intrebare... era vorba de openuri... care nu s-au mai tinut.... DE CE? Din cauza timpului inaintat ? Nu de alta dar m-as fi dat si eu la libera alegere cu cine vroiam... macar sa fi fost de calutzi mei... Deci openuri pauza! altceva: O diploma de participare... intr-o europa unita si civilizata cum suntem... pt participare se putea inmana.... la fiecare concurent cum se fac si in alte tari... sa ai si tu o bucata de hartie ca ai fost acolo... o amintire... un ecuson... orice... Sa zis la inceput ca va fi un tuning show al satmarenilor... in special al satmarenilor... din pacate nu a fost asha.... majoritatea cupelor si a premilor au plecat in oradea.(vorbesc de tuning show si nu de liniutze). Felicitari organizatorilor pt ca per total au facut o treaba excelenta si a fost o miscare Tuning de proportii, totushi am fi recunoscatori daca grupele la liniute ar fi mai bine organizate pe viitor, si daca tot am vb de show.... atunci sa fie si pe viitor! Pt primul show.... a iesit excelent! |
:)) valy ai pierdut si gata data viitoare hai si tu cu o astfel de racheta :) ai vazut asa a mancat o basinutza o masinutza :) las ca data viitoare poate o sa ai si tu sanse
|
masini tunate mama soare au venit baietii din baia mare si bihor cu masini... asa sau dus cupele :P
|
:censored: :blahblah: :drunk: :poke:
|
Quote:
Nu m-ai ranit tati, dar ar fi trebuit sa-ti dai seama, daca tot ti-ai exprimat in felul acesta nemultumirea, ca daca nu era nici un show nici nu ai fi avut macar ocazia sa fii nemultumit !!!... Poate nemultumirea ta isi gasea rezolvare pe moment daca nu pe mine m-ai fi cautat ci pe directorul de concurs ! Nu cred ca putem fi criticati pt. limita de timp de care eu si Gergo am dispus in timpul show-ului, in fond si la urma urmei am fost 2 organizatori, nu 10 !!! In legatura cu faptul ca ai lipit 2 afise, ai asteptat sa fii TU cautat pentru organizare si ai lipit stickere cu NLR, arat ca tocmai asta e ceea ce ma deranjeaza, adica unii se bat cu caramida-n piept ca au contribuit la organizare dar nici macar nu realizeaza ca organizarea la ceea ce ati luat parte a durat saptamani intregi, pline, de dimineata de la 8.00 - 9.00 pana seara la 10.00 - 11.00 si REPET : am fost 2 persoane in aceste saptamani, nu 10 !!! Nu zic ca nu ne-a ajutat nimeni altcineva deloc dar nicidecum cei care se lauda cu aceasta pe forum si asta nu numai pt. tine am scris-o ... Nu eu am fost cel pe care l-ai ranit ! Te-ai ranit pe tine, ai ranit pe toti cei care vin Vineri in parcare si tot satmaru' pentru ca cei din Oradea (WSR), care au un cuvant greu de spus in domeniul tuning national, cei din Baia Mare (Prostreet Tuning), cei din Timisoara (RoadRunners), intr-un cuvant leaderii in acest domeniu, s-au simtit f. bine la show si am fost aplaudati pentru organizare chiar daca nu toti dintre acestia au dus cupe acasa SI SE TREZESTE UNUL DINTRE NOI, DIN INTERIOR, sa porcaie tot show-ul pentru ca s-a simtit "jignit" ... RUSINEEE !!! |
Vali, te rog citeste si tu randurile de mai sus ...
|
Quote:
|
n-are importanta ...
|
szambi da filmulete de la liniute mai are cineva????oare cel care a filmat de la ce post ii,sa ne de-a si noua filmuletele ca vreau sa ma vad si eu.......mersi.
|
Quote:
|
szambi77 :peace: cred ca ai dreptate da oricum ms de sfat
|
Quote:
|
locatia voastra este super buna dpdv al publicului. tot farmecul la liniute este cand acestea se desfasoara intr-un mediu urban. bravo! sa va fie obisnuinta! felicitari pentru rezultatele efortului depus!
|
stiti c sunteti voi???sunteti niste viermi!!!!chiar voi satmarenii va apucati sa criticati si sa dati cu pietre?!?!?!data viitoare punetiva si organizati voi ceva mai bun dak tot sunteti asa de experti!!!!!culmea e k numai laude se aud din alte orase si toata lumea ii felicita p otganizatori iar voi "satmarenii" kre nu ati contribuit cu nimk dati din gura aiurea si va mirati k dc sunt asa de rar astfel de showuri.un singur lucru nu inteleg?!care sunt motivele voastre???ce nu vo convenit?pt k nu ati luat locul 1 la ceva doar pt k sunteti satmareni??sau pt k nu ati luat locu 1 k sunteti smecheri in sens sau k ati mai stabilit ink un record la NFS ??asta este ,mergeti in parcarea galbena si mai visati un pic!!!!acolo sunteti makr "cineva"!!!!
se zice k lumea din greseli invata dar voi veniti doar cu critici ,laude si lingasei si singurul motiv pt kre nu va sterg posturile este k vreau sa le las k organizatorii sasi deie seama de cateva lucruru ref la satmareni Quote:
|
ai dreptate in totalitate juana,dar chestia ca tot astia se gasesc sa critice gen vali sau w35t,eventual sa incerce ei sa faca una si doar pt. satmareni si atunci o sa duca premiile doar satmarenii,ce dracu daca am fost felicitati si de cei din BH,TM etc. ce vreti mai mult ar trebui sa fim mandrii ca e plin tot forumul cu noi.
|
eu il cunosc personal pe cameraman este baiatul unui coleg de-al meu este de la focus tv si m-ia promis un dvd cu tot ce a filmat sa veden daca se tine de cuvant daca da atunci o sa va dau copii la cine solicita.
|
Quote:
|
Quote:
|
w35t si vali.
v-ati inscris in concurs. la sedinta ati fost? daca ati fost, stiati de regulament. DACA AI PLATIT BILETUL LA CINEMA, AI VAZUT FILMUL DAR NU TI A PLACUT, CERI INAPOI BANII? Vali, masina ta este de show. mai vroiaisi cateva castiguri si la liniutza. Sorry, la anul pui masina la punct pt liniutze. W35T, la anul vom face cu cronometraj, cu poarta infra, costuri cca 2000 euro. O sa te caut pentru o eventuala sponsorizare. |
Dragilor:
PENTRU ORGANIZAREA DE LA SATU MARE, LE MULTUMESC ORGANIZATORILOR. PENTRU ARGUMENTE, MA CAUTATI IN PM. Wild: esti de-al nostru, da era interesul tau Vali:cine te-a pus sa scoti motorul? Regulile s-au cunoscut cu zile inainte de concurs. Am vazut CRX inainte de concurs. totusi m-am bagat. Nici nu am ajuns sa ma dau contra lor. Dar sentimentul acela de sub limba, din stomac, furnicaturile din palme inainte de start, si posibilitatea sa fac aceasta treaba legal, m-a facut sa trec peste orice problema privind cistigarea vreunei curse. Am si invins. E adevarat. Poate nu aveam acelasi sentiment bun daca pierdeam, sau poate nu am concurat impotriva unui candidat potrivit. Ideea este ca toti stiam regulile inainte sa dam banii sau sa ne aliniem la start. A fost un spectacol pe cinste. Mai vreau. Si stiu oameni care au venit de la Cluj cu care am vorbit si care mai vor, si data viitoare vor veni cu mai multe masini, mai bine pregatiti. SI atunci cupele se vor duce si mai departe, si mai multe. Vrem cupe? Pregatim masini, pentru ca Raul nu le poate culege pe toate, Juana la fel, iar eu, cu masina de strada, nu am alta ambitie in fata unor "monstri" de curse decit sa ma dau. Felicitari inca odata organizatorilor. O zi buna |
Cei care au tupeu sa comenteze pe forum.... mai fratilor daca sunteti asa de tari si mari , deschideti gura la show si nu dupa....are dreptate juana_man sunteti niste viermi!
|
Mai Fratilor Felicitari Ptr Organizatori, Concurenti Si Multumiri Publicului. In Ceea Ce Consta Comentariile Aduse Era De Inteles Ca Vor Fi Si Nemultumiti Ca Mai Tot Timpul Si Cam La Toate Evelimentele Care Au Loc In Orice Domeniu . Asta E Si Gata .mult Succes La Toti Pe Mai Departe ,fruntea Sus Si Acum La Treaba, Ptr Ca Ne Asteapta Si Alte Evelimente In Alta Parte Si Trebe Sa Reparam Ce Nu A Mers Bine Asa Ca Nu Va Mai Plangeti Ca Niste Femei Alta Data Fiti Mai Atenti Cu Voi Insiva.asta Imi Suna Chiar Si Mie Asa Ca Va Las. Numa Bine La Toti. Pa Pa
|
Multumim celor care au apreciat eforturile noastre si speram ca data viitoare sa facem un show si mai tare :peace:
Nu stiu daca vom mai reusi sa obtinem locatia respectiva (dar totusi nu vad de ce sa nu putem), nu stiu daca personal voi mai avea timpul si energia necesara cat am avut acum dar cu ajutorul si sustinerea unora speram ca anul viitor prin luna Mai sa aiba loc "AUTO - TUNING SHOW 2 SATU MARE" :peace: |
Ce zic baietii ? mai facem un "scandal" in centrul orasului si la anul ? :lol:
|
Da! Pana atunci o fac masina ca sa particip si io ;)
|
Quote:
ai uitat cumva de leadreii locali kre au fost si ei prezenti??? ??????hmmmm? |
Eu cu intarziere (scuze) dar ma ofer sa pregatesc o pagina web a tuning showului satmarean in cazul in care nu exista deja sau nu s-a oferit inca nimeni. In PM astept mesaj referitor la tema asta
|
Quote:
Buna poanta! Si cum ai face? -Nu va suparati,cati cai ziceti ca are masina dumneavoastra? Sau ai pune fiecare masina pe tester cand se inscrie? In orice caz,trebuie sa stii si sa pierzi! |
Sa dea dumnezeu sa avem si la anul un"scandal" si siguranta o sa fie si mai reusit si eu asa zic (parerea mea)ca si la anul tot acolo ari trebui sa se organizeze mai ales pt. public, cum o zis si DOMY sa simtit ca pe o pista de formula1!!!
|
o fost o placere sa concurez si eu si daca am fost eliminat dupa primele doua curse:D , abia astept si data viitoare:-P
|
deci super show... mai ales evo 9 de la ger bog !! si M5 ... super... sper sa fie si la anu asa...
|
Quote:
Scuze Again` ! |
| All times are GMT +2. The time now is 22:50. |
- Copyright 2026 4Tuning