![]() |
ops ca tot uitasi sa ma semnez... deci io cica eram ``oaspetele`` ... :) santoshica fara frica... bine tata... arata`le ce poti =)) :lool:
|
Re:
Quote:
deci.. s-a jucat corect.. pana ... v-ati gasit .. in 15 minute .. sa-l votati toti pe mutzu..tot after dark`u .. dupa asta... doar nu era sa stau sa ma uit... corect ? :roll: |
lolz U ai inceput de la amiaza, eram la Mutzu cand a primit mesaj de la tine mass cu votu :wink:
|
Re:
Quote:
2. Al doilea autobuz, era o replica la primul autobuz. Se cheama lupta cu aceleasi arme. |
Hai tata.. gata.. asta e.. are mai multi useri in lista decat voi.. asta e :D
|
...aaa.. oricum nu merita mutzu :D
|
hay mhey ce dreaq ptr un milion..la dreaq va dau io un milion .... ca stau cu cu** pe ei....ei asta a fost de katerink :p oricum mie mi-a placut mai mult santos..deshi sincer nu l-am cunsocut niciodata pe santos..si nu m-a obligat nimeni sa votez santos ..dar mie mi-a placut.... oricum merita milionul :P ptr
cum a scris ca ajea totzi avem prieteni buni pe care ne bazam..si ne sunt dragi :D ...deci santos dai de baut ! :D pacat ca nu sunt de prin bucale !!! :cry: :cry: :cry: :cry: |
Re:
Quote:
CERT E CA.... CA EU nu am facut decat sa RASPUND cu aceiasi moneda... asa ca... :evil_laug :evil_laug :evil_laug :joy: :joy: P.S : DUPA .. ce a facut`o mutzu ;) |
Pe mine nu ma intereseaza cine a castigat! Daca voi din acest joc o competitie pe viata si pe moarte este treaba voastra.
Quote:
Quote:
|
Fratilor cati ani aveti? gata s-a terminat.
A fost o lupta egala si au castigat ei (spun egala deoarece fiecare a recurs la artificii and shit). |
Sant0s is the winner ce mai la deal la vale... asta e destul de clar... :) i`a ingenunchiat pe toti ... :) asta este... Sant0s dai de baut ca ti`am facut reclama :) :) :lol: :twisted: :wink:
|
Oricum, Santos merita sa castige.
|
Quote:
|
Hondo: adu frate sabia cu luneta, ca nu se mai inteleg oamenii :lol:
|
hmmm VLD....
=)) uite-te la postul lui luca... de .. acum cateva pagini... era caterinca ;) daca tu ai luat`o ca pe o cearta.. bravo.. eu m-am distrat... RAU :) :) |
mha da mai incet ca risca sa ajunga forumul chat :shock: :shock: in 2 min s-au bagat 10 posturi :lol: :lol: :lol: :twisted:
|
Fratilor sa inchida cineva topicu ca e aici mai rau decat la piata.
WTF? ? ? |
ce daca santos a dat group message pe mess?
el asa triite tuturor cand e ceva interesat p`aici nu a zis sa si votezi cu el doooh fiecare a intrat a citit si a votat si punct. |
uei daca aveti asa de multi bani dati`mi si mie ca si asa nu prea mai am bani... si cam duc lipsa... :) sau macar sa ma sponsorizeze careva si pe mine cu biletele dus intors pan` la Bucuresti si inapoi =)))))) ... nu ca nu mi`ar place.. da nah... :))) asa ca chestie... :))) mai bine primesc eu premiu` ala... =)))))))) deci` pan` la urma... pe mine cin` ma voteaza ? :))))) :oops:
|
Nu ai cum sa nu controlezi voturile..eu sunt dint-o retea mare si ma stiu cu mai toti cel putin macar din vedere..daca puneam un topic pe hub si pe canal care si ce sa voteze vedeati cel putin 150 de voturi intreptate unde vroiam asa si cu baietii cu cluburile si etc..Fiecare cum poate :wink:
|
Nici nu apuc sa scriu un post si deja mai apar alte 2-3...
Noapte buna. |
Re:
Quote:
daca .. vreunul dintre noi .. ar fi fost votat... cu un user .. de abia facut... sa fie = cu 0 .... not fair.. dar .. nu s-a pus problema.. ;) so.. a fost fair... ;) |
SANTOS rulzzzz!!!! :peace:
|
Re:
Quote:
P.S. nu am zis cu nici o suparare P.S.S. >>si pana la urma ce dreaq vad ca totul se rezuma la bere....betivilor!!!! :cry: :cry: :cry: fara mine!!!! |
teoria batzului de chibrit .. felicitari castigatorului si ....la somn cu voi ..
|
Quote:
|
hai mha ce atata taraboi se jtie ca totul se bazeaza pe lista de mess!!!! ce atat panarama...adicka la inceput nu ra ajea..dupa aia...ei prblema vstr. ...
Btw e 11:00(fara 10 min :P ) ajea ca,culkarea :D |
Gata, m-am impacat cu EvLSantos! :wink: Deci se pare ca ne oprim aici! :lol: Felicitari.
|
:peace: Forza VLD :peace:
|
Eu am dat un mesaj pt toti din Afterdark.. am dat linkul, si am spus votati.
Era de asteptat sa ma voteze toti pe mine. Era normal ca Santos sa castige, doar are 5000 de posturi, si ii cunoaste pe toti de pe forum. Eu am si uitat de topicul asta azi dimineata, cand am primit mass de la Santos, in care zicea sa votam, atunci am dat reply la cei din adr sa voteze. Stiam ca el o sa castige... Nu stau in 1 milion..dar nici rau n-ar fi prins :) Santos facem para-para ? :lol: Defapt oricum a zis VLD ca-mi da 1 milion :lol: Bafta ! Si sincer, nu stiu cati dintre cei care l-au votat pe Santos, au si citit.. sincer.. ati citit toti ? :) |
Eu da...
|
si eu.
|
Me 2!
|
Acum sincer, cine ar zice adevarul ? :lol:
|
Acum sincer.. esti stresant...
|
Re:
Quote:
|
Poti sa dai de ce vrei tu... esti singurul user de pe forumul asta care a reusit sa ma enerveze prin intrebari de tot ***-ul...
|
Re:
Quote:
|
Te las sa suferi... avea un intelept o vb.. stie el cine.. \"mai prost si vinovat e cel care continua\"... asa k spor la postat :D
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:14. |
- Copyright 2026 4Tuning