![]() |
va pot da un amanunt suspect :lol: fata de pe geamul soferului era \"in perioada aceea a lunii\"... si era vizibil prin bikin si pe picior... pana a venit langa noi la start ( ca a facut silviu o tura pe toata lungimea pistei aeroportului cu ele ) si i-a spus prietena mea sa se schimbe o vazuse deja juma' de aeroport. mi-a fost mila de ea
p.s.: de azi declar deschisa sectiunea de kitch - tuning din bacau. daca va enerveaza vorba parazitilor:\" cel mai prost animal- taranul de orash; care invarte volanul de renault pe dacia nova\" am incheiat citatul, si mai aveti si o poza va invit s-o postati cu incredere :lol: :lol: |
Re:
Quote:
ba :lol: era pe aeroportul bacau ce dracu :evil: mai cautati pe propietatea mea cand toata lumea a plecat locul de la strada aeroportului pana la makarenko au cumparat- o ai mei si erati droaie pe acolo ce dracu cautai care fete szunt cu treaba :oops: ---------------------------------------------- ce ai vrut sa spui in post-ul asta ca nu reusesc sa inteleg??-aleks |
3 Attachment(s)
renault megane 2 a fost in moinesti-bacau momentan e in garaj pt modificari interne
|
Re:
Quote:
super frumos body-kit-ul... e luat din tara sau e facuta afara? |
Frumoasa masina. Felicitari.
|
E CARZONE SPECIALS kitul..
|
@black-k9, masina arata frumos, ce modificari vrei sa ii faci la motor ?
un mic update la Thunderchicken'ul meu V8, dupa ce am trecut prin 2 calculatoare , 2 instalatii electrice, si mai multi sensori schimbati, per total cam $350 aruncati pe geam adica, m-am decis ca m-am saturat. Acum ma uit dupa o pompa de benzina de joasa presiune, carburator am, mai trebuie distributor-ul, si saptamana asta sper sa reusesc sa trec masina pe carburatie. Nu de alta, dar in ultima vreme din cauza ca mergeam cu ea in LIMP mode datorita problemelor de injectie consuma cam 45-50 la suta, plus putere zero deoarece era prea bogat amestecul. |
Re:
Quote:
le-ai furat si te-a costat numai montatul atat sau cum ai facut? :peace: |
Quote:
faceam si eu misto de cei de acolo ca dupa parada au tras masinile dupa makerenko .... si ... inteles ... Apropo tu stai pe la parc....? cred ca ne stim .... |
Re:
Quote:
p.s.:nu stau pe la parc, mai am prieteni pe acolo vine cineva sambata la cursa de pe aeroportul suceava?? |
Re:
Quote:
Sper ca saptamana asta sa am timp sa termin, ca m-am saturat. |
Re:
Quote:
ca erau cam multe masini \"tunate\" asta se mai inseala omul ca doar vin in bacau de 10 pe an |
1 Attachment(s)
feel the power
|
Re:
Quote:
la ce ca oricum mai mult de o mica parcare nu cred ca ai facut mai taticu pana la permis.......... asta daca o sa-l iei si... masina mai merge sau o sa fie furata |
mert-ul asta are liv la numar, il stiu de multi ani, e un 190 benzina, cu motor de 2500 cmc parca (?) . e din 1983, dar fostul proprietar, cel care l-a si modificat asa, are un service mercedes, si l-a transformat in proportie de 80% .
Masina asta a fost desfacuta pana la ultima saiba, a fost curatata, stearsa, gresata, schimbata pana la ultimul arculet. Plus ca are o instalatie de sunet criminala. Chiar ii pierdusem urma de cand o vanduse, dak mai poti pune poze, eventual si cu interiorul ar fi excelent, pentru ca este o masina intr-adevar speciala |
eu stiam ca LIV-ul are si o cutie in 6 trepte
|
1 Attachment(s)
are cutie in 5 trepte dar ele sunt pe dos. antaia e in jos a 2 a e in sus.
abs tot sistemulk de franare e de pe mercedes clasa e. e mortala. |
1 Attachment(s)
alta
|
1 Attachment(s)
alta
|
1 Attachment(s)
alta
|
intra 2 are 80-90 km/h.consum mixt 8L%.motorul e de 2000 cmc.130 cp.
si urmeaza un motor 2.3 16v de vreo 200cai |
1 Attachment(s)
alta poza.Suspensiile sunt pe gaz si pe ulei,are o tinuta de drum ireprosabila.
|
1 Attachment(s)
are o statie de 400 w si 16 difuzoare .Mortal.dar masina plange dupa un tun de bass. dar o sai pun.
o sa-i pui=== te rog sa pui pozele intr-un singur post -aleks |
Help
Mar interesa sa cumpar si eu o pereche de jante pentru masina mea.Adica pentru un Logan.Unde as putea sa gasesc?Si la mana a doua nu fac pretentii.Trebuie sa o modific si eu ca mam saturat de ea asa simpla! :evil:
|
DUTE IN TARG SIGUR GASESTI. INTREBI DE UNU DEJU.
ARE TOT FELU DE TIPURI DE JANTE. |
baietzi..mint daca afirm ca printe cele mai tari masini din bacau se afla 2 CLS`uri ?? :)
|
Re:
Quote:
apropo, de unde stii de ele? ca m-ai facut curios :roll: |
am locuit in bacau mai mult decat in bucuresti :) am bunicii si matusa acolo...peste 1 saptamana va fac o vizita :D sorry pt offtopic..
|
Ba minti ... sunt 3 :D
2 cu numere de bc si am mai vazut ieri unu negru cu nr de leasing. ... eh ... merita masinile astea aleks. Tare mai e si un sl 55 amg ... mai demult chiar m-a provocat la un play. cred ca vroia sa-mi arate ce-i aia masina puternica ca eu ma fugaream cu unu .... ambii masini sub 140 cp si el ... 500 :cry: sa-i traiasca masina si sa faca pui. :) |
Am trecut peste perioada de rodaj a axei cu came, si in weekendul trecut am facut si un mic \"road-test\". Masina trage foarte bine, cu gumele incalzite reusesc sa o lansez fara sa scot prea mult fum din roti, dar nu sunt multumit de suspensie, si nici transmisia asta AOD (Automatic OverDrive) nu-mi place, probabil voi face conversia la un T5 in primavara.
In cateva zile plec in Australia, asa ca 6 luni de zile masina mea va sta parcata, nu am reusit sa ma joc cu ea atat cat as fi vrut, dar voi recupera cand ma intorc ! Bafta, si o sa ne mai auzim din partea cealalta a lumii. |
bafta si sa ne auzim cu bine :)
|
5 Attachment(s)
e posibil sa nu fie reusita ca exterior,adika nu pe gusturile unora dar ...respect ptr. halitorul de sub capota,150CP.. :D
|
frumoasa masinutza...am vazut`o acum cateva zile...era blocata in apa pe bancii :))....oricum arata super...imi place si cum se aude....
P.S. stie cineva ceva de peugeut`ul 206 ? ala in doua nuante (*portocaliu si negru) BC-99-TUN ?? arata bestial :) |
cine are poze cu noul opel vectra le vreau si eu
=================== domnu' gabi, te rog sa-ti postezi comentariile care NU au legatura cu subiectul topicului la discutii diverse-aleks |
bc02sxi de ce nu postezi intrebarea asta la fiecare topic?
intra pe google, dai la imagini, scrie ce trebuie si gasesti acolo |
Re:
Quote:
apropo, pozele sunt puse... :wink: colegial asa, nu? :lol: :lol: |
Re:
Quote:
|
m`ar interesa sa`l admir mai mult :) ca l`am vazut doar de 2 ori :)...macar in poze daca pe viu nu mai pot :D
|
Re:
Quote:
uite-o aici, pe la jumatea pozelor :wink: |
am vazut cateva masini f. reusite,cu nr. de Italia,ca tot e sezonul,numa ca nu am putut sa le fac poze. dar vb de o calibra si un bmw coupe.cine le-a vazut cred ca-mi da dreptate.
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:18. |
- Copyright 2026 4Tuning