Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Divergente de tot felul ! (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/4033-divergente-felul.html)

Insanity 15-07-05 16:51

Facem un kart???? Sa vezi mai ADY ce inseamna cuvantul \"ceatza\" :))

zguby 15-07-05 17:00

Ceatzaaaa? Vezi sa nu-ti dea el pietricele :))))))))

CT-87-ADY 16-07-05 15:41

Re:

Quote:

Originally Posted by \"zguby\"
Ceatzaaaa? Vezi sa nu-ti dea el pietricele :))))))))

hmm ca bine zici.. PIETRICELE e cuv potrivit....
Mihai.. ne dam frate... dar trebe sa avem carturi echilibate.. :)

Insanity 17-07-05 00:57

Echilibrate sau nu, te dezechilibrz eu stai fara grija :)

zguby 17-07-05 03:28

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Insanity\"
Echilibrate sau nu, te dezechilibrz eu stai fara grija :)

Amandoi suntetzi doi dezechilibrati ...mintal :))))))))))

Insanity 17-07-05 20:51

Ce m-a dezechilibrat VPR-ul azi de-mi vinea sa-i sar la gat! :P
Animalul mi-a rupt si directzia la kart :(
Daca era Ady pardaf il facea :))
:peace:

VPR`u 18-07-05 01:21

frate carturile sunt istorie .. gata cu ele
mai nou cu mini motoarele :(( mi-am pardafit picioarele azi :twisted:

zguby 18-07-05 03:14

Re:

Quote:

Originally Posted by \"VPR`u\"
frate carturile sunt istorie .. gata cu ele
mai nou cu mini motoarele :(( mi-am pardafit picioarele azi :twisted:

Mini motoarele ? Unde asta ? cum ce cand ?:)

Insanity 24-07-05 14:47

La Navodari in tabara frate, cu 1 leu minutul :) belea rau de tot

CT-87-ADY 25-07-05 11:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Insanity\"
La Navodari in tabara frate, cu 1 leu minutul :) belea rau de tot

pay... hai...
Da si tu beep dak este sa mergetzi... :wink:
sa`ti dau o ceatza mik... :twisted:

Insanity 28-07-05 16:15

\"pista\" de la navodari este pe un patrat mic pavat cu iarba :) chestia cu \"ceatza\" e cam greu de realizat :wink:

ERY 09-08-05 14:23

Ptiuuuu :x

Psycho 09-08-05 14:47

e bine k va certatzi .. suntetzi foarte invershunatzi .. vad .. ia gata ... ajunge

Insanity 21-08-05 01:21

NU se mai cearta nimeni? Nu se mai scuipa nimeni?

ct77pia 21-08-05 16:40

alooooooooooo nu mai zice nimeni nimic gata nu se mai cearta nimeni???????

CT-87-ADY 21-08-05 20:45

Gata ma...
E pace :lol:
Ce nu intelegeti?

madfish 21-08-05 21:04

in loc sa va bucuratzi ca nu se mai cearta nimeni ...

GABBY_ 22-08-05 08:56

nu zice hop ,pana nu ai sarit gardul.stai un pic sa faca unul o greseala gramaticala sau cine stie ce vb arunca si atunci sa vezi ce repede se agita romanul.lucrurile bune nu sunt asa de des amintite sau tinute minte dar cele rele.......asta e.numai bine

leonard 28-08-05 20:22

de acum in colo cand nu se cearta nimeni ar trebui sa zicem offtopic :D :D

TheBig_X 29-03-06 10:47

Re: E.P.R. League 8 Aprilie

Kalvin77 am inteles ca esti foarte indinat ca eu mi-am pus sticker pe masina si nu cred ca a mai deranjat pe nimeni din club.Cumva esti ofticat ca eu l-am luat de la producator cu 50.000 de mii in loc sa il iau de la tione cu 100.000 de miii de lei.

TheBig_X 29-03-06 10:48

si ma scuzati am vrut sa zic indignat

TheBig_X 29-03-06 10:50

Si apropo daca te crezi asa mare clubar da aia 150.000 mii pentru baner.

ZET-EVO 29-03-06 15:42

Te rog sa ai un limbaj adecvat fata de un alt membru al ligii. Probleme personale nu se discuta aici!

ERY 29-03-06 16:53

https://forum.4tuning.ro/images/statusicon/post_old.gif 29-03-06, 11:48 #232 TheBig_X vbmenu_register("postmenu_359149", true);

Te rog scrie un singur post cand ai de mentionat ceva...este mai usor de urmarit...iar limbajul folosit trebuie sa fie decent, conform regulilor de utilizare a forumului.

TheBig_X 29-03-06 17:07

Quote:

Originally Posted by CT-81-ERY
https://forum.4tuning.ro/images/statusicon/post_old.gif 29-03-06, 11:48 #232 TheBig_X vbmenu_register("postmenu_359149", true);

Te rog scrie un singur post cand ai de mentionat ceva...este mai usor de urmarit...iar limbajul folosit trebuie sa fie decent, conform regulilor de utilizare a forumului.

EU nu cred ca am vorbit indecent. Dar ma rog daca sunt o problema pentru voi nu mai comentez nimica. Sinu cred ca este ceva personal cand cineva din clubul in care esti este ofuscat ca mi-am pus eu sticker pe masina si ca nu l-am cumparat de la el.

ERY 29-03-06 17:31

Quote:

Originally Posted by TheBig_X
Raspunde in pana mea la telefon ca te f.. direct in c.. prin g...

Despre asta vorbeam.......
Nu esti o problema...cel putin pt mine, iar discutiile dintre voi ..... sunt normale.Eu ma refer doar la modul de postare, restul este treaba ta.

TheBig_X 29-03-06 18:24

Quote:

Originally Posted by CT-81-ERY
Despre asta vorbeam.......
Nu esti o problema...cel putin pt mine, iar discutiile dintre voi ..... sunt normale.Eu ma refer doar la modul de postare, restul este treaba ta.

Ok iar treaba cu f... este cenzurata:D

kalvin77 29-03-06 22:57

Big X .... daca citesti posturile precedente ai sa vezi ca a mai fost unu ca tine.. cocosul X parca, de nu esti chiar tu ala ... tot asa s-a spart in figuri ca tine pana cand a luat gripa aviara.
Ti-am mia zis , dar nu vreau sa ma repet , tot asa ai ramas am crezut ca te mai schimbi si tu, dar daca procedezi asa nici macar nu meriti sa te salut.
Si apropo numai pretinde ca faci parte din vre-un club ptr ca ii faci pe ceilalti de ras cu comportamentul tau.

TheBig_X 30-03-06 13:16

Quote:

Originally Posted by kalvin77
Big X .... daca citesti posturile precedente ai sa vezi ca a mai fost unu ca tine.. cocosul X parca, de nu esti chiar tu ala ... tot asa s-a spart in figuri ca tine pana cand a luat gripa aviara.
Ti-am mia zis , dar nu vreau sa ma repet , tot asa ai ramas am crezut ca te mai schimbi si tu, dar daca procedezi asa nici macar nu meriti sa te salut.
Si apropo numai pretinde ca faci parte din vre-un club ptr ca ii faci pe ceilalti de ras cu comportamentul tau.

Bai Kalvin eu nu m-am spart in nici o figura. Daca e sa ma sparg eu in figuri o sa vezi si nu este o problema personala, este faza ca tu te-ai dus la mihai si l-ai certat ca dece mi-a dat mie sticker, problema este ca eu m-am dus la el ca era mai ieftin nu este nimic personal in asta si daca tu te oftici ca razvan ma primit in club asta este. Eu nu m-am spart IN FIGURI o sa ma sparg dar nu acuma si o sa cedez eu primul ca sunt mai destep.

GABBY_ 30-03-06 15:36

Re: Hai sa ne certam si ne scuipam ca prostii !

dar voi nu vreti sa va intalniti fata in fata sa vb toate astea?ar fi cel mai bine asa si cred ca s-ar rezolva multe din belele

kalvin77 30-03-06 17:21

Quote:

Originally Posted by TheBig_X
Bai Kalvin eu nu m-am spart in nici o figura. Daca e sa ma sparg eu in figuri o sa vezi si nu este o problema personala, este faza ca tu te-ai dus la mihai si l-ai certat ca dece mi-a dat mie sticker, problema este ca eu m-am dus la el ca era mai ieftin nu este nimic personal in asta si daca tu te oftici ca razvan ma primit in club asta este. Eu nu m-am spart IN FIGURI o sa ma sparg dar nu acuma si o sa cedez eu primul ca sunt mai destep.

Pacat daca nu ai inteles ca ala a fost ultimul post pus de mine pe tema aia, si legat de noi 2. Iar cu asta e clar ca nu mai am nici o treaba.

SirNenea 13-04-06 04:11

Quote:

Originally Posted by GABBY_
dar voi nu vreti sa va intalniti fata in fata sa vb toate astea?ar fi cel mai bine asa si cred ca s-ar rezolva multe din belele

si unde ar mai fi farmecul acestui topic

Mustang 13-04-06 07:00

kalvin - ONU... incercati sa va rezolvati divergentele si in viata reala...nu numai pe forum ! sunteti baieti destepti...daca ar fi vorba de o mahalageala...mai bine o facem impotriva altora care ne ataca...nu intre noi...zic eu !

ZET-EVO 13-04-06 21:08

Mustang... eu le-am zis de destule ori acest lucru. Dar se pare ca e ranchiuna mare:(

Mustang 13-04-06 22:16

nu-i vorba de asta frate...da' suntem in acelasi club si ne certam ca chiorii intre noi...

13RvR 13-04-06 22:57

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One
nu-i vorba de asta frate...da' suntem in acelasi club si ne certam ca chiorii intre noi...

Nu se cearta ... ;) ... discuta mai aprins ... ce sa faci temperamentul ;)

Mustang 13-04-06 23:13

ie pacat frate... :D

kalvin77 14-04-06 16:44

Va multumesc foarte mult dragii mei colegi de club ca va ganditi la aceasta problema si ne doriti binele la amandoi.
Eu unul momentan trec printr-o perioada mai dificila acum si voi fi nevoit sa ma retrag din club. In ultima vreme nu mai dispun de prea mult timp ca sa fim cat mai mult impreuna, iar aceasta ma face sa iau decizia de a renunta. Crdeti-ma ca nu-mi vine ushor sa ma despart de strada si de intalnirile cu voi. In plus, nu asi vrea sa deranjez pe cineva in nici un fel.
Voi ramane in anonimat o perioada.
Va Multumesc frumos, sunteni niste adevarati prieteni !

Mustang 14-04-06 19:51

cezare...zic eu ca nu este neaparata nevoie de retragere...aici la bucuresti nu vin intotdeauna totz membrii la intalniri ! din acelasi motiv...lipsa de timp liber !

ZET-EVO 14-04-06 21:01

Mi se pare o decizie pripita. Serios acuma... gandeste-te! Dai cu piciorul la ceva ce-ti place.. pentru ce???

All times are GMT +2. The time now is 04:49.

- Copyright 2026 4Tuning