![]() |
Facem un kart???? Sa vezi mai ADY ce inseamna cuvantul \"ceatza\" :))
|
Ceatzaaaa? Vezi sa nu-ti dea el pietricele :))))))))
|
Re:
Quote:
Mihai.. ne dam frate... dar trebe sa avem carturi echilibate.. :) |
Echilibrate sau nu, te dezechilibrz eu stai fara grija :)
|
Re:
Quote:
|
Ce m-a dezechilibrat VPR-ul azi de-mi vinea sa-i sar la gat! :P
Animalul mi-a rupt si directzia la kart :( Daca era Ady pardaf il facea :)) :peace: |
frate carturile sunt istorie .. gata cu ele
mai nou cu mini motoarele :(( mi-am pardafit picioarele azi :twisted: |
Re:
Quote:
|
La Navodari in tabara frate, cu 1 leu minutul :) belea rau de tot
|
Re:
Quote:
Da si tu beep dak este sa mergetzi... :wink: sa`ti dau o ceatza mik... :twisted: |
\"pista\" de la navodari este pe un patrat mic pavat cu iarba :) chestia cu \"ceatza\" e cam greu de realizat :wink:
|
Ptiuuuu :x
|
e bine k va certatzi .. suntetzi foarte invershunatzi .. vad .. ia gata ... ajunge
|
NU se mai cearta nimeni? Nu se mai scuipa nimeni?
|
alooooooooooo nu mai zice nimeni nimic gata nu se mai cearta nimeni???????
|
Gata ma...
E pace :lol: Ce nu intelegeti? |
in loc sa va bucuratzi ca nu se mai cearta nimeni ...
|
nu zice hop ,pana nu ai sarit gardul.stai un pic sa faca unul o greseala gramaticala sau cine stie ce vb arunca si atunci sa vezi ce repede se agita romanul.lucrurile bune nu sunt asa de des amintite sau tinute minte dar cele rele.......asta e.numai bine
|
de acum in colo cand nu se cearta nimeni ar trebui sa zicem offtopic :D :D
|
Re: E.P.R. League 8 Aprilie
Kalvin77 am inteles ca esti foarte indinat ca eu mi-am pus sticker pe masina si nu cred ca a mai deranjat pe nimeni din club.Cumva esti ofticat ca eu l-am luat de la producator cu 50.000 de mii in loc sa il iau de la tione cu 100.000 de miii de lei.
|
si ma scuzati am vrut sa zic indignat
|
Si apropo daca te crezi asa mare clubar da aia 150.000 mii pentru baner.
|
Te rog sa ai un limbaj adecvat fata de un alt membru al ligii. Probleme personale nu se discuta aici!
|
https://forum.4tuning.ro/images/statusicon/post_old.gif 29-03-06, 11:48 #232 TheBig_X vbmenu_register("postmenu_359149", true);
Te rog scrie un singur post cand ai de mentionat ceva...este mai usor de urmarit...iar limbajul folosit trebuie sa fie decent, conform regulilor de utilizare a forumului. |
Quote:
|
Quote:
Nu esti o problema...cel putin pt mine, iar discutiile dintre voi ..... sunt normale.Eu ma refer doar la modul de postare, restul este treaba ta. |
Quote:
|
Big X .... daca citesti posturile precedente ai sa vezi ca a mai fost unu ca tine.. cocosul X parca, de nu esti chiar tu ala ... tot asa s-a spart in figuri ca tine pana cand a luat gripa aviara.
Ti-am mia zis , dar nu vreau sa ma repet , tot asa ai ramas am crezut ca te mai schimbi si tu, dar daca procedezi asa nici macar nu meriti sa te salut. Si apropo numai pretinde ca faci parte din vre-un club ptr ca ii faci pe ceilalti de ras cu comportamentul tau. |
Quote:
|
Re: Hai sa ne certam si ne scuipam ca prostii !
dar voi nu vreti sa va intalniti fata in fata sa vb toate astea?ar fi cel mai bine asa si cred ca s-ar rezolva multe din belele
|
Quote:
|
Quote:
|
kalvin - ONU... incercati sa va rezolvati divergentele si in viata reala...nu numai pe forum ! sunteti baieti destepti...daca ar fi vorba de o mahalageala...mai bine o facem impotriva altora care ne ataca...nu intre noi...zic eu !
|
Mustang... eu le-am zis de destule ori acest lucru. Dar se pare ca e ranchiuna mare:(
|
nu-i vorba de asta frate...da' suntem in acelasi club si ne certam ca chiorii intre noi...
|
Quote:
|
ie pacat frate... :D
|
Va multumesc foarte mult dragii mei colegi de club ca va ganditi la aceasta problema si ne doriti binele la amandoi.
Eu unul momentan trec printr-o perioada mai dificila acum si voi fi nevoit sa ma retrag din club. In ultima vreme nu mai dispun de prea mult timp ca sa fim cat mai mult impreuna, iar aceasta ma face sa iau decizia de a renunta. Crdeti-ma ca nu-mi vine ushor sa ma despart de strada si de intalnirile cu voi. In plus, nu asi vrea sa deranjez pe cineva in nici un fel. Voi ramane in anonimat o perioada. Va Multumesc frumos, sunteni niste adevarati prieteni ! |
cezare...zic eu ca nu este neaparata nevoie de retragere...aici la bucuresti nu vin intotdeauna totz membrii la intalniri ! din acelasi motiv...lipsa de timp liber !
|
Mi se pare o decizie pripita. Serios acuma... gandeste-te! Dai cu piciorul la ceva ce-ti place.. pentru ce???
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:49. |
- Copyright 2026 4Tuning