![]() |
Re: Ford Sierra 2.0 DOHC
ai o masina foarte faina... ;) cred ca tot timpu atrage priviri...defapt nu cred...imi aduc aminte:P
|
Arata foarte bine!Frumos ce ai realizat tu aici.Sa ai mare grija de ea!Te-am pupat!
|
Nu i-am pus nici un nume:lol: Multumesc pentru tot , atrage cam toate privirile si ma bucur :D Am sa ii fac si capota la loc cum era si apoi o sa am grija de ea mai mult , cu o trecere pe la tinichigiu si o vopsea noua :D Si voi aveti grija de ale voastre !
|
Felicitari pt achizitie....m-am tot gandit si eu la sierra asta cand era de vanzare....
Arata foarte bine. Sa ai grija de ea. Bafta |
Multumesc am grija de ea cum pot .Salut
|
5 Attachment(s)
Pun aici niste poze ca si asa moare incet dar sigur topicul .
|
nu degeaba se zice ca Ford intr-o vreme au scos niste masini foarte bune, printre care si sierra. frumoasa masina:D
|
Multumesc !
|
Nu moare topicul,stai linistit!Saptamana viitoare cred ca achizitionez niste jante pe 16 cu buza.Ai idee care sunt dimensiunile maxime permise de masina incat sa nu atinga,frece sau sa nu loveasca in amortizor???
Si sti cumva daca la Ford Sierra s-a pus distributie pe lant? Eu nu stiu ce distributie am? |
Eu nu stiu exact ce motor ai tu , dar pe DOHC s-a pus distributie pe lant . OHC are curea .
In legatura cu dimensiunile maxime , eu am 205 40 17 cu 7j si imi incap .Mai ating pe la o adancitura nesimtita de pe drum dar na , mai rar ... asta pe fata ca pe spate nu ies rotile pana la aripa. Mai mari nu merg sigur cu latimea de 7j :)) Daca pui la socoteala ca eu am suspensie sport , nu stiu cat te pot ajuta cu aceste dimensiuni . In fine dimensiunea asta care o am acum e egala cu ce aveam pe 14 in total , cu tot cu cauciuc , numa' ca sunt mai iesite in afara. Sunt sigur ca iti incap cele pe 16 daca nu ai de gand sa pui niste cauciucuri foarte mari in "inaltime" . Tu ce motor ai pana la urma domnule? niste poze ceva cand vedem?:D Astept sa imi spui ce faci cu jantele ! Salut |
Salut
Nu am timp deloc de poze Motorul este 2.0 i Dohc fara catalizator,125 cp! |
E pe lant! ehe ce bine ca ai DOHC :D
|
Da.e un motor foarte bun.aprope indestructibil si tinta mai multor tuneri din lume!Incerc sa fac timp sa-i fac si eu poze si sa incep un topic cu ea!
Te salut! |
Pentru geamurile spate si luneta am nevoie de omologare pentru folie?
|
Da ai nevoie , asta daca vrei sa pastrezi talonul :) .... Sunt si care merg la noroc , si cand ii opreste politia o dau jos ...
|
Acum ca e vremea de facut iar asigurare va intreb: ce pot face sa scap de suma enorma ptr mine de 750 de lei / 6 luni si sa am si asigurare ? ( in afara de bg:)) )
M-am gandit sa pun masina pe alt nume dar trebuie sa platesc 800 de euro la inmatriculare (cam cat a fost masina) si tot nui' bine . Help? :?: |
3 Attachment(s)
Caut o "buza" de bara fata ptr Ford Sierra Cosworth . Am vazut 2 sierre cosworth in timisoara , o sa incerc sa ii intreb si pe ei daca se gaseste ... dar am zis sa intreb si aici . Mai jos sunt 2 tipuri . Ma gandesc daca se potriveste altceva de la alta masina . Ce credeti? Multumesc
|
5 Attachment(s)
Poze...
|
Sarbatori fericite tuturor !
|
Paste fericit nene! Sa ne vedem cu bine pe asfalt!
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Haha :D multumesc . O sa ma interesez :D
|
1 Attachment(s)
Trantesc si o poza de sezon :D :shock: :D
|
1 Attachment(s)
Ready for war ? :evil:
|
As zice mai degraba ca a facut vreo prostie si incearca sa se ascunda :lol:
|
Am vazut masina azi in realitate...arata absoluuut dementiaaaaal. Micile "probleme" se observa daca o iei " la bani marunti".
|
Multumesc :D unde a fost fapta ?
|
Quote:
|
Quote:
Domne' tu asa vorbesti despre o domnisoara de 21 de ani ? :lol: |
Quote:
|
o statistica zice ca in Romania, un topic de prezentare moare zilnic:)))
eu am chemat popa mai devreme...maine il bag in groapa, treb sa strang bani de coliva:))) si acum ON topic...la masina mai facem si noi cv??un filmulet stance....unu cu muzica...cu cv?? |
Cum sa fac stance cu rugina si cu capota albastra? :lol: Am o listoaie de facut pana sa ajunga stance :D
|
rat rod >:)
|
te-am vazut in seara asta pe dn1.e foarte frumoasa masina ;)
|
Multam , mergeam la consum :D Am nevoie de reparatii capitale :shock:
|
Dar la intalnirile de vineri seara sa nu iesi
|
n-am bagat de seama, ti-ai luat LSD ?
|
Nu am luat LSD , dar e in lista mea acolo :D
|
2 Attachment(s)
De vanzare 4 jante Enzo H 4x108 pe 17 . (Sunt puse pe Sierra mea )
Ruleaza bine dar am pus ochii pe altceva . Made in Germany. Sunt putin ciupite si 2 din ele au fost indreptate dar merg foarte bine , nu bat . PRET 1500 lei toate 4 fara cauciucuri NEGOCIABIL. Pentru mai multe detalii pe raspund pe forum, [email protected] sau 0741749327 ! |
Scump scump , dincolo era mai ieftin ....
Cu tablaria cum stam ?:D |
| All times are GMT +2. The time now is 23:50. |
- Copyright 2026 4Tuning