![]() |
Re: Masina mea : Opel GSI in curs de modificare
ms bobby :) apreciez ..daca vrei sa schimbi fetzele de usi cu imitatie de piele orice culoare am un baiat care a pus tot pe un kadett gsi si am inteles de la el ca l`a costat foarte putzin daca vrei vbim si te pun in legatura cu el :) de a mea ce sa zic..e pe STOP :( nu am bani sa`i fac nimic.. azi am poze fresh dar tot jegoasa e .. m`a bagat cineva in sperietzi cu omologatu ..mi`a zis ca nu se poate omologa..ca tre sa cumpar un motor sa treaca seria de pe motoru ala pe al meu ..etc..si treaba asta ar costa cam 1000 de euro..sa fie adevarat?sau se poate omologa mult mai usor ? si scz daca sunt offtopic..bft in continuare cu work`u
|
micuu zi`mi si mie cu fetele de usi ce si cum
|
am un prieten care si`a pus fete de usi imitatie de piele mai ieftin..nu stiu sigur pretzu..
|
Quote:
|
Ieri au sosit si piesele pentru distributie: garnitura chiulasa Victor Reinz, curea distributie Contitech, rola intinzatoare Ina, garnitura galerie admisie plus evacuare. Cand se vor monta.........nu se stie :)
|
la ce bani toate astea?:shock:
|
228 ron.Nu intelege gresit dar toate piesele le-am luat de la un prieten de la magazin si am reducere consistenta :)
|
a pai poate imi face si mie o reducere ceva mai putzin consistenta :D daca am nevoie de cva..e magazin specializat pe opel sau in general de piese?:D:rolleyes2:oops:8)
|
Piese auto...nu numai opel. Am reducere pt ca imi este prieten si pt k toate piesele s-au cumparat de la el. Tie nu iti face reducere :)
|
aaa :) ok ok mie s`ar putea sa`mi vina de afara niste angel`uri.. sa vedem nu stiu sigur :???:
|
ti-am tot vazut masina parcata in fata la ardaf acolo la Sf. Ilie:P imi place, doar e un gsi:P
|
Pai de la ardaf primesc eu remuneratia lunara :) si de asta sta pe acolo. Nu stiu de ce iti place asa mult ca e nespalata si are si rotile de iarna......."pregatita" de vara arata si ea mai bine.
|
dar ce faci cu rola intinzatoare colega? nu ai c20ne?....o sa-ti dea cu virgula, cureaua se intinde cu pompa de apa ;)
|
Rola va merge inapoi la magazin daca nu trebuie, am auzit eu ca e posibil sa nu aive....pur si simplu am comandat piesele la prieten si am banuit ca stie tot despre masina.....dar se pare ca mai are scapari :) . (le-am comandat la modul" kit de distributie...ceva de genu`). Oricum mersi mult.....sambata "se vor urca" pe masina.
|
se mai intampla, a patit-o si un amic de-al meu, mai bine ai schimba pompa de apa daca tot faci distibutia, nu e scumpa in jur de 150 de ron, asta sa nu-ti cada mai tarziu ca umbli iar la distributie sa o schimbi...
|
Cipin-kus a avut dreptate....nu exista rola intinzatoare (mai auzisem eu de la altcineva) dar am zis sa o am cumparata daca tot am desfacut. Azi am schimbat cureaua de distributie, garnitura de chiulasa, pompa de apa, garnituri admisie-evacuare, ulei, filtru de ulei.
|
hai bai bobby cu jantele alea...ca m-am plictisit de astea negre...plus ca mi-a zis un porumbel ca ai probleme la relanti...
c sa-i faci...masini vechi... :lol: |
Pai nu vezi ce e afara.....jantele le pun odata cu iesirea soarelui......sau poate cu iesirea primului ghiocel. Oricum jantele le pun decat cand iau cauciucuri noi, m-am orientat la Marangoni Zeta Linea. Cred ca mi-a ramas socu` tras :P ca nu sta la relati.....sau poate am un jigler infundat :) . Cine imi spune si mie de ce imi tacane avansu`?
|
curata regulatorul de relanti...ca ala e cel mai ciufut...
si mie imi face aceeasi figura :| |
Lasa regulatorul ca stiu de ce face asa.....pe mine ma intereseaza avansul. Oricum e f posibil ca duminica masina sa primeasca o alta electronica si atunci o sa vad cum merge. Aviz prietenilor de suferinta....duminica 17-02 eu si jessy venim la bucale..... :)
|
Astazi masina a facut o vizita la Pilot unde a capatat un sound nou......mie unu imi place....dar la politai sigur nu o sa le placa :( . Ca sa fie treaba treaba pe drumul de intoarcere mi-a zburat pragu` stanga , de fapt ornamentu` de prag. Maine se comanda altu`......macar de zbura cel de pe dreapa ca ala era putin crapat :(
|
Masina a primit astazi bujii si fise ngk, maine vine si capacul de delco.
|
si usor usor bestia devine realitate....
vezi poate vine pe acolo pe la voi prin parcul auto o calibra cu c20let si nu mai are stapanu ce face cu ea!8) |
Crezi ca nu puteam sa pun let pana acum? Mai spun inca o data...masina ramane cat mai originala.
|
stiu ca puteai sa pui let...e simplu rau ...il iei si-l arunci acolo ,daca ai un le t de vanzare spune-mi si mie , fac colectie ;)
|
Eu ma refeream la costuri, la cat as fi dat pe el , montaj si toate cele... sari tu repede cu gura.....mai bine pune poze cu aia mica alba...in ce stadiu mai e?....ups....stai asa ca nu e alba.... :)
|
1 Attachment(s)
O poza mai veche dar care abia azi am primit-o......rally cross Mioveni :)
|
Quote:
|
bobby...c injectoare ai tu p masina acu?
ca parca vad ca mai bine luai injectoare decat fise si bujii... :P |
Sunt injenctoarele masinii, fisele oricum trebuiau luate ca erau rupte 3 iar bujii.......a fost oferta si nu strica sa fie si ele. M-am confruntat cu alta problema....am descoperit ca motorului nu ii mai place cu filtru conic asa ca am trecut la filtru original in carcasa. Inca mai are ceva "ezitari" dar sper sa am timp sa ii fac mici reglaje. Mi-a soptit o vrabie ca se poate sa traga si mai bine. Sper sa mearga bine pt Craiova, azi ii pun si celelalte doua "roate" (tre sa ii multumesc lui Gino), apoi aerisit franele si poate daca am timp montat pragurile si sa le vopsesc. Si nu in ultimul rand sa fac curat in ea ca e belea :)
|
pai bine ma...schimbi calculatorul...schimbi bujiile si fisele...si nu t duce mana pt niste injectoare noi?
sa-i spui pasaricii sa iti zica codul de culoare care se potriveste...ca atunci sa vezi cum trage... ;) |
Urmeaza , urmeaza, intai sa vedem cat ma coasta un filtru k&n pt masina dar o sa ma orientez si de injectoare.....dar mai "bune". Talica nu vii la Craiova........o sa te incadrezi pana in 1,4 si e ceva nu?
|
e ceva...dar nu are rost...stii tu...amortizoarele alea... :lol:
|
Ca sa ii fac pe plac lui sco ieri i-am pus si "roatele" fata dar pe ele au fost montate anvelope noi Marangoni zeta linea. Astazi daca am timp se monteaza pragurile si poate reusesc sa le si vopsesc. Maine urmeaza mici reglaje.
|
Frumoasa masina! Am vazut-o azi la Craiova! Se aude si se si duce bine ! Felicitari!
PS:Poate ne vedem prin Pitesti! |
Ms, intradevar masina s-a comportat impecabil si nu am avut nici cea mai mica problema cu ea si am facut fata cu bine altor masini mai pregatite....in sensul ca masina mea e de strada. Eu zic ca e bine locul 6 din 21 la grupa b....cu numai 3 treceri :)
|
Ce timp ai scos? 1 19 parca ,nu ?
|
Da...dar un prieten a stat la finis si pe ultima trecere cica timpul meu ar fi fost 1,16 ca asa s-a comunicat...dar s-au mai pierdut 3 secunde pana pe foaie :). Ai vreun film poze ceva?
|
poze o sa pun asta seara
la topicul clubului Fullspeed racing. ;) |
1 Attachment(s)
Ca tot vorbeam ceva mai devereme de noul sound.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:31. |
- Copyright 2026 4Tuning