![]() |
Re: Cielo 2006
sper sa ma tina... am dat 130 ron pe ele, imi plac cum arata si cum se simt. am o matusa care se pricepe la croitorie, o pun pe ea sa faca la tetiere.
p.s: pai acum nu mai pot sa plec din parcare :lol: e zapada de 1 m. am facut poze, le descarc maine si le pun :D |
6 Attachment(s)
si pozele promise... de sezon ;) primele sunt din parcare de la prietena mea, de unde nu am mai putut sa ies ieri; ultima e de la mine, unde am avut de mutat un mare morman de zapada, adus de pluguri...
p.s: bune gumele astea de iarna. unde a ramas blocat un logan azi, eu am trecut fara probleme :D |
de ce am senzatia ca majoritatea am facut poze la masini sub zapada :lol:
|
Quote:
|
Mishule, pai nu aveam cum sa ratam zapada :lol: si dupa cat am muncit la lopata, ca sa curat 2 locuri de parcare... macar cu pozele astea sa ma dau si eu mare :D
Snappy, eu ziceam ca conteaza cauciucurile... dar si soferul, ai si tu dreptate :D si "saracii" aia au si hummer sau navigator... stai tu linistit, cand am pus gumele pe jante, la vulcanizare venise unu' cu un navigator, a dat jos spinnerele si a pus jantele stock cu anvelopele de iarna. p.s: Mishule, tu tot cu gumele de vara ai ramas pe masini? :D sau te-a incaltat max si pe tine? |
4 Attachment(s)
Quote:
PS: ti-am pus si eu niste poze .... cu Cielo nu am ca nu era acasa (din fericire)... :D:joy: |
hehehe... ai dat la lopata? :D sa se vada sticker-ul de la club :D
|
le-am pus la gramada ... iar legat de lopata ..... de ce crezi ca ma bucuram ca nu era decat Mondeo acasa .... :D :D :D :D
|
in cluj o nins din 1 seara pana in 2 dimineata...si surpriza suntem in 4 si inca n`am vazut nici o masina de imprastiat nisip sau alt fel de materieal antiderapant.
si primarul in octombrie spunea ca nimic nu`i poate surprinde ca`s pregatiti. groaznic cand vezi asa ceva. atata zapada n`am vazut de multi multi ani...si pe masina atat de multa niciodata |
hai lasa, ca nu i-a prins nepregatiti... asa vor ei :lol: glumeam...
dar decat videanu al nostru... ideea lui pt dezapezirea bucurestiului a fost: "lasati-va masinile acasa si circulati pe jos" :lol: |
sincer sa fiu - foarte corect :D mai mult ca sigur 50% din masinile din trafic sunt acolo de moft, asa au stat acasa , macar de am fi inzapeziti mult timp sa le mai intre mintea in cap diversilor proprietari de masini in Bucuresti!
PS: conform statisticii de 20 nu a mai nins atat de abundent in 24 de ore in Bucuresti ;) (70 cm de zapada in unele zone) |
Ce frumos arata asa sub un maldar de zapada :)) !!!
|
aaa geo observai ca e exact la fel mashina ca a mea shi culoare shi tapitzerie totul....s-o stapanesty sanatos shi fara incidente ca pana acum nu am apucat sa iti urez. ceao:-)
|
2 Attachment(s)
Ms de urare, la fel si tie Ovy.
Am pus si cotiera, gasita in Carrrefour cu 39 ron... decat sa mai astept 100 ani pana gaseam de espero, am pus-o pe asta. oricum, daca se iveste ocazia, cumpar de espero si o dau jos pe asta :D |
oare ce se poate ascunde in cutiile de pe scaunul din dr...??? ceva piese noi??? asteptam detalii.....
|
neah, era Elodia pe bucati... :lol:
nu, nu erau piese :) inca nu e timpul pt "piese"... mai vorbim prin aprilie-mai ;) |
Geo , ai aveau si alte culori la cotiera ???adik la un albastru nu prea se potriveste culoarea aia zic eu
|
nu, nu aveau decat asa, modelul asta cu maro si "carbon", care era cea mai misto... si mai era la aceasi pret una cu "crom" urata rau, una cica speciala pt logan, oribil asamblata... si inca una pe la vreo 70 ron, dar aiurea.
daca ma supar o desfac si schimb tapiteria aia cu una pe gri sau alta culoare :D |
geoo.ai luat oglinzile?
|
nu, nu le-am luat... de ce ma intrebi? am gasit pe ebay electrice, incerc s ale iau pe alea...
|
aaa.gasisem eu undeva la 1.5 milioane amandoua,.sh,negre...dalea cum are kadet`ul..adika cum ai tu:)bafta la alea;)
|
Merci, gasisem si eu cu 110 ron amandoua... dar am zis ca poate iau rabatabile sau electrice.
|
3 Attachment(s)
mai nou incerc sa retusez cateva zgarieturi pe la masina... stie cineva un vopsitor bun si cat de cat mai ieftin prin Bucuresti? 2-3 poze mai jos... sa va faceti idee :)
|
daca gasesti anunta-ma si p mn...ca la usi am si eu aceeasi problema...usile de pe dreapta
|
tot de pe dreapta e facuta si poza asta cu usile :lol: nu a avut loc careva prin parcare de ea... grele manevrele astea de paracare... posibil sa fi fost vreuna din colegele mele :lol:
da Matza, te anunt... am nr tau, te sun si iti zic. |
Si a venit si cotiera de Espero... cu mici probleme, dar totusi e ok. Ii lipseste un capac din fata de tot, care venea peste surubul de prindere, lipseste scrumiera de pe spate si are clema de la capac rupta. Clema sper sa o rezolv, improvizez eu ceva :D Ramane sa caute omul asta scrumiera si capacul, sper sa le gaseasca.
poze o sa pun dupa ce o montez. |
Quote:
|
50 ron, de la cineva din alexandria care dezmembreaza un espero, aia veche o sa o vand (in cazul in care prietenei mele ii place mai mult asta, ca a zis ca daca nu-i place nu ma lasa cu ea :lol:). nu e rabatabila, dar e mai scurta decat aia veche... are loc special pt frana de mana, adica vine cu tot cu plasticul de jos, are si imbarcamintea de la frana de mana (piele neagra :D) si chiar si buton de reglaj la faruri (nu-mi trebuie ca mai am unul :lol: , dar sa nu ramana locul gol)
o sa o vezi in poza, dupa ce o montez ;) |
Stiu ca la Espero are butonul pt faruri intre scaune dar nu stiam ca se potriveste si plasticul ala de jos la Cielo. Foarte frumos ;)
|
6 Attachment(s)
si poze noi cu cotiera montata. intre timp, am gasit si capacul de la cotiera, cu tot cu clema de inchidere... posibil sa gasesc si scrumiera si capacul din fata.
cotiera veche se vinde... pt cine e interesat 35ron, e impecabila :) |
Ce-ti lipseste din prima poza?! Scrumiera si capacul ala?! Vad ca ai luat-o destul de ingrijita. Ii pui vreo functie la buton? Ceva gen "reglare electrica a scaunului" sau "scaun electric" :lol :lol: Super simpatica asa mica... :D
|
Da, lipseste scrumiera din spate, odata... si mai lipseste, cum a zis si tu ca se vede in prima poza (parca), un capac din fata de tot... nu stiu exact ce era cu capacul ala, ce era el exact. oricum, daca nu-l gaseste omul de la care am luat-o, fac eu din altceva un capacel care sa acopere :)
e f ingrijita, in afara de clema aia care inchide capacul nu are nici un defect. scrumiera si capacul ala din fata le-a avut, dar cand a desfacut-o nu a fost atent la ele si sunt pe undeva aruncate... sa speram ca prin masina si le va gasi. si am gasit la cineva un capac de cotiera intreg, o sa-l iau sa ii pun la a mea clema :D functie la buton... nu prea cred, e reglaj de faruri, l-am lasat doar ca sa nu ramana gaura. si nu vad ce functie sa-i pun... o functie "onorifica" poate :lol: arata f bine, imi place ca e in ton cu restul plasticelor, si la forma si la culoare... frana de mana intra la fix... |
Quote:
|
Quote:
|
intr-un final, am reusit sa pun si difuzoare pe spate. polita spate nu avea gauri date, doar in dublura de tabla erau date... si a cam durat... plus frigul :lol:
una pereche Pioneer de 17cm, 35w rms. se aud acceptabil, se putea si mai bine, dar mare parte din vina cred ca o poarta HU... un Sony care nu scoate cine stie ce. am mai descoperit 2 chestii: la montajul mp3-ului, mesterul mi-a pus invers canalele spate.. adica dreapta pe stanga si stanga pe dreapta :lol: cu prima ocazie, trebuie sa scot mp3-ul si sa modific legaturile. o alta problema, care zic eu ca e cam ciudata, este ca daca dau balance-ul doar pe o parte, dif spate scoate un bass placut, frumos. daca dau balance pe centru, dispare bass-ul si scoate un "ceva" :lol: o fi de la HU sau e altceva aiurea??? si mai si distorsioneaza un pic... |
Cel mai probabil ți-a inversat și + cu - la difuzoare, astfel incāt cānd dă bass, membrana unuia se duce in sus și a celuilalt in jos. Schimbă firele īntre ele la difuzorul la care se aude mai prost și vezi cum e.
|
bine ai revenit Lao :)
nu cred ca e problema de inversarea polaritatilor... indiferent pe care parte dau balance, se aude bine. atunci cand dau pe centru, sa se auda si dr si stg, dispare din bass si distorsioneaza usor. fiecare difuzor in parte se aude bine... cand le pun impreuna se aud mai slab :rolleyes2 am incercat si sa inversez firele... asa cum sunt acum se aude cel mai bine. |
ii sony ce te astepti?
|
S-a rezolvat. Ms Lao si ms Saxo ;)
Erau inversate firele pe dif stg spate. Acum se aude f bine, nu excelent... dar totusi bine, nu ma asteptam la asta de la difuzoarele astea (au 35w si am dat 60ron pe ele :lol:) :D Cred ca si pe fata "meseriasul" care a legat firele la mufa euro, a inversat la un difuzor... distorsioneaza, l-am schimbat si degeaba. Si pe spate sunt inversate canalele :lol: o sa dau jos HU si sa-mi bag nasul in firele alea... Dacia, stiu ca e Sony, dar asta nu e o scuza... se aud ele prost, dar asta era o problema "tehnica", nu de calitate a HU. Intr-adevar, Sony e f slab... il voi schimba cu un Clarion sau un Alpine. Acum am alte prioritati... O intrebare, in special pt Lao: placutele de frana pt etrierii nostrii (ma refer la modelele mai noi, cu jante pe 14) ce dimensiuni au? ca am intrebat vreo 3 oameni si nimeni nu stie... oameni care vand asa ceva :lol: |
mai bine luai lg`u decat sony, macar ii cu o clasa mai sus
eu mi`am luat difuzoare de 20cm cu 35 ron acum 1 an din piata de la o taraba. trebuia sa ma duc pana la timisoara si alea originale baraiau. si super bine suna difuzoarele pentru 35 ron, am fost socat. |
| All times are GMT +2. The time now is 12:40. |
- Copyright 2026 4Tuning