![]() |
ok atunci........daca nu incomodez pe cineva poate o sa vin si eu o data la o intalnire din asta. sa mai vad si eu ce se misca prin brasovu asta......k pana o sa am masina raman in urma cu \"traditiile\" care se formeaza :wink: :wink: :wink: . Visi, vezi k ti-am dat add pe messenger, da nu te-am avzut inca online...sunt exelero2oo6. bafta multa....in trafic :D :D :D
|
maine este ziua de nastere a lui horia alias nebunu asa ca
La multi ani sa ne traiesti ,tot ce ti doresti , fericire , bani multzi sanatate si sa te vad cad mai repede la volanul leonului |
La multi ani si la multi bani ! :lol:
|
ms ms ms amandurora...:-*
|
chef
la multi ani!:bunch: :drunk:
|
La Multi Ani!!! :drunk:
|
LA MULTI ANI JUPANE!!!!
|
multumesc tuturor..
|
La Multi Ani!.....tot ce iti doresti, femei, bani, masini si in primul rand sanatate. Hai noroc, si la mai mare!
P.S.: scuze de intarziere da am fost pedepsit zilele astea :twisted: |
Re: SA VB DESCHIS DESPRE TOT AICI
cei mai tari in tuning al grupului vw
intrati aici si veti vedea:http://www.dahlbackracing.se/english/main.asp |
Mai am putin si termin masina. O parte din voi ati vazut-o deja si stiti ce mai am de facut. Caut pe cineva care sa imi faca din fibra niste ochelari pentru faruri. Am vb cu Marius Dobrisan insa este plin de lucrari. Daca aveti vreo recomandare va raman dator. Multzam
|
8 Attachment(s)
Succes in continuare cu alfa......sa o vedem pe strada cat mai curand. Pana atunci........sa va prezint dovada ca femeia nu trebuie pusa la volan, si in nici un caz la volanul unei masini scumpe. Pozele sunt din Bucuresti si fac parte din ciclul "Femeia la volan" unii poate stiti de ele.......... :shock: :shock: :shock:
|
foarte tare faza cu celica :D incredibil, cat talent... cata tehnica si maiestrie :D
|
Quote:
|
Probabil vroiau sa lucreze sum Skoda :)
|
Bai....Care imi tot sterge posturile???a..a.a.a.a.a.a.? Vreau sa stiu care este ala ca-mi bag ceva in gura lui ca m-am enervat.
|
vezi ca scrie cine sterge topicurile ...si cateodata si motivul...ca sa nu mai fi asa nervos..:P
|
Quote:
|
pai uitate unde lipsesc posturi si vezi ca scrie....de la date de la utilizatori al sters eu..si scrie si motivul..
|
This message has been deleted by NEbunu. Reason: Gata q cearta..purtatio unde vreti voi pe mess la tel sau prin mailuiri dar nu aici ...cam asa ceva scrie unde e sters un post..
|
si unde le vad????? ca nu am inteles
Nebunu: unde lipseste postu adik de unde a fost sters acolo apare acel msg... |
mah adyboy, nebunu ti le-a sters :lol: :lol:
|
eu le-am sters acolo unde se certa lumea ...offtopic...in rest..nu sterg aiurea..
|
Ok. data viitoare sa-mi spui si mie cand le stergi. Apropo...Le poti sterge si pe astea...
|
o sa iti zic dar nu le sterg pe astea ca nu sunt offtopic....
|
de cand comunitatea noastra s-a impartit in 2 au aparut diferite divergente pe diferite teme fara sens...nu cred ca aparteneta in cluburi diferite ar trebui sa ne imparta in 2 tabere...cat a fost ideea unui singur club in care sa fim majoritatea toata lumea era fericita si nu erau discutii de genul asta...eu zic ca lumea sa se calmeze si sa nu uite ca totusi am fost si suntem prieteni in primul rand...dupa aceea vine clubul si alte chestii de genul asta...ganditi-va numa un pic la chestia asta...pace;)
p.s.: dupa ce ca suntem o comunitate mica sa ne mai si scoatem ochii unu la altu...;) |
ai perfecta dreptate ...eu speram sa ramanem prieteni ..cred ca brasovul e prea mic si suntem destul de putini pt a incepe astfel de dispute...
|
eu imi doresc ca toti sa avem aceeasi opinie ca si mine;)
|
Mai oameni buni..eu nu stiu ce dispute au fost si sincer nu prea ma intereseaza pentru ca nu isi au locul decat in comunitati din alea cu zeci poate chiar sute de oameni. Aici in Brasov abai au inceput sa se miste cateva masini, Pot spune asta pentru ca na....am fost si eu sambata trecuta pe 11 la intalnirea aia si felicit membrii 4 tuning k au reusit sa stranga vreo 6-7 masini sau cate au fost..........dar asta este doar inceputul. asa ca nu e loc de certuri sau de indiferente doar pentru ca exista acum doua cluburi. Nu merita pentru nimic in lume sa stricam un inceput si ala......cam strans de gat, doar ca ai alta imagine la semnatura sau alt nume de club. Sunt de parere ca deja sunt aere acolo unde se va citi ceva de genul: "io nu mai umblu cu aia clubu ..x".
p.s.: sper din toata inima ca nu am deranjat pe nimeni cu acest post. Doar incurajez la un shake hands, oricat de minor sau grav ar fi fost disputa/disputele de care se zice mai sus. Pace fratilor |
scuzati greseala gramaticala din p.s. da n-am mai putut da edit.......a disparut butonu :P
|
Off oameni buni ... tocmai voi care erati renumiti prin calm si cuget .... Certurile pe baza stickerului nu sunt bune. Am cunoscut cu placere multi oameni in Brasov. De unii am fost dezamagit profund ... cereau de la apa sa se bea singura desi aveau cana plina in fata . E pacat ... Sunt 2 cluburi ? OK ... sa fie cat mai multe - rezultatele vor face diferenta . Apropo ... dupa 2 aprlie si pana de 1 mai intr-un weekend clubul mult blamat in Brasov (Speedline) se va reuni la Brasov . Se anunta ceva competitori la o liniutza din celalalt club ?
|
rog colegii de club ca pe viitor sa nu mai intre in polemici privind cluburile de pe Brasov cu ceilalti membrii si sa mentinem forumul asa cum era el inainte sa nu il transformam inutil intr-un camp de batalie al disputelor inutile de altfel si rog sa nu mai dea curs nici unui atac privind clubul nostru sau sa faca remarca la clubul celalalt, avem forumul nostru in care dezbatem problemele noastre, topicul "Brasov" sa ramina un loc de intilnire placut asa cum era el inainte!
|
subscriu si eu in favoarea calmului si a respectului reciproc. Faptul ca in bresov vor exista 2 cluburi este un lucru cat se poate de pozitiv si constructiv. Competitia scoate la suprafata valori sau i arunca in umbra pe cei fara caracter. O simpla semnatura pe un forum nu inseamna ca se arunca cu cutite intre noi. Deci sa gandim un pic mai matur si sa ramanem prieteni intre noi pentru ca impartim aceleasi vise si aceleasi strazi. Cred ca 2 cluburi pot fi si partenere in sustinerea unui eveniment (apropo de connex-vodafon "impreuna suntem mai puternici) asa ca la intalnirile celor de pe forum, decat sa ne batem ca chiorii si sa ne injuram mai bine ne gandim cum putem creea ceva. Poate primul eveniment din brasov va fi facut de toti oamenii de pe aici indiferent de club. Eu sustin orice demers din partea orrcaruia din cele 2 cluburi atata timp cat este in folosul tuturor.
|
Chiar daca fac parte din cei recalcitranti pe forumul asta (si nu numai:lol: ) si eu sunt de parere sa pastram copetitia si rivalitatile pe sosea. Oricum ramanem cu un gust amar din discutiile astea inutile si pana acum nu s-a rezolvat nimic. Si parerea mea, avand in vedere intalnirile fata in fata, nu exista oameni cu adevarat rau intentionati. Hai sa fim seriosi pace si intelegere nu va exista niciodata, asta este natura umana. Important este sa nu se puna la suflet sa nu se ajunga la dusmanii sau mai stiu eu ce. Suntem doar iubitori de motoare, nu suntem interlopi sa impartim teritorii sau mai stiu eu ce. Hai sa impartim asfaltul, cate o banda de fiecare si sa mergem in paralel - care ajunge primul bravo lui, celuilalt sa ii intre in cap ca mai trebuie sa faca ceva la masina si bafta data viitoare . Asta trebuie sa fie adevarata rivalitate (de fapt asta si este rivalitatea) restul, certurile si ce se mai intampla sunt de fapt umplutura. Bafta pt toata lumea si sa ne vedem sanatosi si noi si masinile noastre;)
|
Asta ca sa schimb putin subiectul.....Visi, de cand ti-a crescut parul asa lung? :D :D :D aseara am vazut la volanul corrado-ului o persoana cu par blond ....lung. ti-a crescut parul sau mai lasi si prietenei prilejul unei ture cu toti calutii aia?(ma refer la calutii de sub capota......masinii ;-) ) peace...and unity
|
Cred ca era matusha-mea, nevasta abia acum invata pentru scoala dar are ochii pe CL-u:lol: :lol:
|
si ca sa fiu si eu carcotas..te-ai facut brunet..? si te dai la baiatu q puf..:P
|
De la Brasov vine cineva la 4tuning DAY, sau toata lumea ramane acasa pentru Raliul Brasovului?
|
dupa cate stiu eu ..sper sa nu gresesc o sa se vina si la bucuresti la 4 tuning day..:D
|
o sa fim destul de multi pe acolo;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:38. |
- Copyright 2026 4Tuning