![]() |
Re: Inchiriere portbagaje Iasi
Ma stric de ras!
Claudiu ... fii cuminte mai baiete! Victor - drum bun in DE! Ce imi aduci bun? Nu vreau sa ma gandesc cum va zbura Mazda 3 MPS pe autostrazile de dupa vama cu Ungaria! :oops: |
re: Ajutor între ieşeni: întrebări şi răspunsuri de orice fel.
Puneti poze cu ce va iesit, un film.
|
de ieri trebuiau poze de la garaj :)))
|
Alin imi e dator cu niste poze inca de luni..:sad:
|
Re: service 4x4 Iasi?
Quote:
|
Rebobinari difuzoare in iasi ?
Salut cunoasteti pe cineva care repara difuzoare ? am un JBL W15GTI...multumesc mult
Contact: je_demon94 sau 0746850559 orice ora nu ma supar :| |
Quote:
Sincer, ma repet, prefer sa apelez la cel care imi da siguranta decit sa ma duc la orcine si dupa aia sa imi titie chilotii de cite ori folosesc masina. Uitam:nu orice service bine utilat are si mecanici buni ca de obicei patronul face investitia in scule sa dea bine in reclame,dar uita sa investeasca si in oameni. |
Un service bun la pret si la timp!! e mai jos de S'design cum te duci spre "venetia" pe partea stanga. E de fapt un AF. Am fost de 2 ori cu opelu, a fost si tata de vreo 3 ori cu loganul.
Mie mi-a palcut ca se lucreaza cu programare, si repede adica nu te duci si pierzi timpul aiurea.Inca un punct forte : si patronul pune mana pe chei...in 30 minute am avut reglat frana pe spate chiar de el+ schimbat toba interm si finala .In alta zi am lasat masina stramba si in 2 ore am luat-o dreapta (puntea) :-) Omu are un suzuki vitara mai nou( pp ca il repara singur) ...deci fa o vizita poate te ajuta. |
Baieti, lasati si voi un nr de telefon de la respectivele services-uri.
Multumesc de sfaturi! |
Quote:
Ai vazut pe acolo vreo autorizatie cu sigla RAR,ti-a dat factura pt reparatie ca sa poti sa beneficiezi de vreo garantie la piese si manopera?Daca nu face parte din categoria descrisa mai sus! Sincer la cit ma costa piesele pt intretinerea masinilor nu m-as risca sa nu am garantie la ele. |
Quote:
...piese de dezmembrari gasite de mine ..ce garantie vrei? Iti dai seama ca o fi avand asa ceva . Ca daca nu, cand te toarna autoritatile s-a cam terminat distractia. pt geologu...nu la telefon se face introducerea. Te duci te prezinti cu masina, vezi daca iti place ce se vede acolo ,intrebi daca se baga si pe urma incepi "colaborarea" . |
Se poate inchide topicul! Mi-am gasit mecanic de 4x4 :D ...in SV
|
in sfarsit , e mai bine asa , decat 20 de topicuri mici cu 1-2 pagini mai degraba unul mare si sticky !!
|
Un service in Iasi care sa aiba un mecanic priceput la suspensii (asta insemnind sa fie si capabil sa-si dea seama de probleme mai putin comune, unele chiar ciudate) si sa aiba si scule, stie cineva?
Merci anticipat! |
Ce masina?
|
Mazda 3 MPS!
@MihaiCsl - crezi ca gasesti unu asa de bun sa ii satisfaca lui Mituc toate intrebarile? Eu iti zic sigur ca nu! :D Mituc, cum e cu "surubele" alea? Sunt bune? Ca pe AMC nu am mai intrat de ... ani! |
Quote:
|
Quote:
Pe AMC nu am mai intrat pentru ca ba imi da ca e suspendat contul, ba ca sa depasit limita de trafic lunar, ba site-ul pointeaza catre ceva de la ISP pentru ca nu s-a platit. Iar acum site-ul pare ca e hackuit, ma redirecteaza catre "dp.000.in". Mihai: intrebarea ramine, daca stii pe cineva care se pricepe, are scule (presa de arc, etc), e om rezonabil si lucreaza cum trebuie (ca la carte, nu la modul "lasa ca merge si asa") chiar as vrea sa stiu. Nu inteleg de ce ai batut asa in retragere. |
garantez pe cine zice mihai:D
ps: prietenii stiu de ce:)) |
in iasi unde stiti ca pot lua inele de centrare pentru o corsa C? sau sa imi recomandati un strung bun unde le pot face.. multumesc anticipat..
|
strung bun pe la mine la facultate...la TCM , sunt mai multi meseriasi.
|
Quote:
Quote:
|
pai ma asteptam sa-ti spuna pe privat:) nu asa in public dar daca ai rezolvat e foarte bine
|
Quote:
|
un mester sau service care se ocupa de aer conditionat recomanda cineva? am o vectra b care pierde freon , de remediat si incarcat cu freon caut !!
|
Salut baieti, stiti pe cineva sau are careva dintre voi un radiator de calibra(bun...ca fisurat am eu :))) ) ...astept pm (sper ca am postat corect:-s)
|
cunoaste cineva un magazin si un pret ieftin pentru placute de frana fata/spate de golf IV ? MS!
|
1 Attachment(s)
Se poate indrepta asa ceva undeva in iasi ? :-P
LE: doar portiera |
o baterie de masina (functionala) are careva de vanzare...sau poate-l incurca pe vr-unu in garaj :D
|
Unde se curata scaunele/banchetele bine in Iasi?
Am auzit ca la kaufland nicolina ar fi o "spalatorie"/curatatorie cu abur care poate curata scaune, banchete... Stiti? Puteti recomanda?
|
te ajunge cam 100 lei, tot ce tine de interior:-P
rezultatul e bun. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
nu ma poate ajuta nimeni cu o baterie? :-s functionala...:-s
|
stie cineva unde pot monta niste sonde la ceasurile suplimentare pt apa si pres ulei??
|
Vreun service de BMW stie cineva? Sau un mecanic bun? Am inteles ca dealerul/ "reprezentata" nu are un service tocmai la standarde... Si sincer nu as vrea sa platesc preturi de reprezentanta... As fi mers in continuare la fostul meu mecanic dar mi-a lasat impresia ca la bmw nu prea se pricepe... Si nu as vrea sa "se invete" pe masina mea...
|
Quote:
|
Re: Polishari auto in Iasi?
1 Attachment(s)
Polishari auto profesionale,,detinem garaj folosim numai produse straine aduse din UK(gen:Turtle Wax,Ma*pra,3M si altele) preturi foarte mici
|
Re: Unde spalam masina in Iasi?
la red hall spala super bine..e ce-a mai scumpa di iasi cred...dar merita fiecare ban..eu am spalat la blue sky si nu am fost multumit de loc..:( daca dade-am cu pumnu in aripa curgea o gramada..i.am luat eu turbojetu lu ala din mana ..:) eu o spal in podu de piatra nu mai stiu cum se numeste e o spalator icu 2 hale...mica..e ieftin..dar sunt foarte multumit ...vis-a-vis de suflaky
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:05. |
- Copyright 2026 4Tuning