Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Ajutor între ieşeni: întrebări şi răspunsuri de orice fel. (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/237904-ajutor-ieseni-intrebari-raspunsuri.html)

CRyS` 21-04-11 07:53

Re: Inchiriere portbagaje Iasi

Ma stric de ras!

Claudiu ... fii cuminte mai baiete!

Victor - drum bun in DE! Ce imi aduci bun? Nu vreau sa ma gandesc cum va zbura Mazda 3 MPS pe autostrazile de dupa vama cu Ungaria! :oops:

master_mod 21-04-11 08:50

re: Ajutor între ieşeni: întrebări şi răspunsuri de orice fel.

Puneti poze cu ce va iesit, un film.

CiRiNeL 21-04-11 11:34

de ieri trebuiau poze de la garaj :)))

vinyl 21-04-11 13:28

Alin imi e dator cu niste poze inca de luni..:sad:

geologu79 21-04-11 18:31

Re: service 4x4 Iasi?

Quote:

Originally Posted by kmauto (Post 4271731)
Sincer nu stiu de ce tot intrebi in dreapta si stinga de mecanic si service mai ales pe un forum care se adreseaza masinilor cu multi cp pentru strada mai putin masinilor de teren.Asa cum ti-am spus si pe celalalt forum(4x4) e greu de gasit in Iasi un mecanic specializat numai in 4x4.In schimb gasesti mecanici buni care pot repara si un 4x4 ca doar nu e o nava cosmica.Singura problema e ca mecanicii buni sunt scumpi,mai ales in vremurile astea!Personal decit sa fac de 10 ori aceeasi operatie si sa dau de 10 ori bani o fac odata si bine.Oricind ai nevoie suna-ma ca ai tel meu.

Nu inteleg ceva: de ce ar fi mecanicii buni scumpi in vremurile astea? Criza nu a venit si pe la ei? Daca clientul trece mai rar pe la mecanic (fie el si bun) , acesta va fi mai scump ? Nu ar trebui sa fie invers?

DeMoN94 21-04-11 19:30

Rebobinari difuzoare in iasi ?

Salut cunoasteti pe cineva care repara difuzoare ? am un JBL W15GTI...multumesc mult

kmauto 21-04-11 20:23

Quote:

Originally Posted by geologu79 (Post 4273852)
Nu inteleg ceva: de ce ar fi mecanicii buni scumpi in vremurile astea? Criza nu a venit si pe la ei? Daca clientul trece mai rar pe la mecanic (fie el si bun) , acesta va fi mai scump ? Nu ar trebui sa fie invers?

Ideea e urmatoarea asa mai glumet si mai pe scurt:toti romanii se pricep la fotbal,politica,sex,sofat si mecanica! La orice colt de strada in Iasi dai de un service omologat RAR sau nu,la orice colt de bloc de nea Dorel care a facut mecanica pe vremea lui Ceasca etc etc.Cu alte cuvinte vrei ieftin apelezi la cazurile de mai sus,iar dupa aia o sa te miri vreo 3 zile de ce bate nea Caisa cu ditamai barosul in pivotul tau nou cumparat motivind ca "cine are nevoie de SDV-uri"(scule,dispozitive,verificatoare)?.Ideea e ca mecanici buni sunt cautati si in vremurile de criza iar intotdeauna inteligenta se plateste mai mult decit forta bruta.
Sincer, ma repet, prefer sa apelez la cel care imi da siguranta decit sa ma duc la orcine si dupa aia sa imi titie chilotii de cite ori folosesc masina.
Uitam:nu orice service bine utilat are si mecanici buni ca de obicei patronul face investitia in scule sa dea bine in reclame,dar uita sa investeasca si in oameni.

jemis90 21-04-11 20:50

Un service bun la pret si la timp!! e mai jos de S'design cum te duci spre "venetia" pe partea stanga. E de fapt un AF. Am fost de 2 ori cu opelu, a fost si tata de vreo 3 ori cu loganul.

Mie mi-a palcut ca se lucreaza cu programare, si repede adica nu te duci si pierzi timpul aiurea.Inca un punct forte : si patronul pune mana pe chei...in 30 minute am avut reglat frana pe spate chiar de el+ schimbat toba interm si finala .In alta zi am lasat masina stramba si in 2 ore am luat-o dreapta (puntea) :-)

Omu are un suzuki vitara mai nou( pp ca il repara singur) ...deci fa o vizita poate te ajuta.

geologu79 22-04-11 07:38

Baieti, lasati si voi un nr de telefon de la respectivele services-uri.
Multumesc de sfaturi!

kmauto 22-04-11 19:46

Quote:

Originally Posted by jemis90 (Post 4274143)

Omu are un suzuki vitara mai nou( pp ca il repara singur) ...deci fa o vizita poate te ajuta.

Daca vitara e in 2 usi soft top sau hard top nu prea e mai nou ca s-au facut pina in 98 maxim,daca e in 4 usi LWB diesel maxim e din 2001 deci are vreo 10 ani pe putin asa ca de unde nou...........
Ai vazut pe acolo vreo autorizatie cu sigla RAR,ti-a dat factura pt reparatie ca sa poti sa beneficiezi de vreo garantie la piese si manopera?Daca nu face parte din categoria descrisa mai sus!
Sincer la cit ma costa piesele pt intretinerea masinilor nu m-as risca sa nu am garantie la ele.

jemis90 22-04-11 23:34

Quote:

Originally Posted by kmauto (Post 4276136)
Daca vitara e in 2 usi soft top sau hard top nu prea e mai nou ca s-au facut pina in 98 maxim,daca e in 4 usi LWB diesel maxim e din 2001 deci are vreo 10 ani pe putin asa ca de unde nou...........
Ai vazut pe acolo vreo autorizatie cu sigla RAR,ti-a dat factura pt reparatie ca sa poti sa beneficiezi de vreo garantie la piese si manopera?Daca nu face parte din categoria descrisa mai sus!
Sincer la cit ma costa piesele pt intretinerea masinilor nu m-as risca sa nu am garantie la ele.

Pai...daca nu ma insel e din 2009 masina ;) stiu ce inseamna o masina noua si una veche :lol::lol:
...piese de dezmembrari gasite de mine ..ce garantie vrei?
Iti dai seama ca o fi avand asa ceva . Ca daca nu, cand te toarna autoritatile s-a cam terminat distractia.

pt geologu...nu la telefon se face introducerea. Te duci te prezinti cu masina, vezi daca iti place ce se vede acolo ,intrebi daca se baga si pe urma incepi "colaborarea" .

geologu79 22-04-11 23:52

Se poate inchide topicul! Mi-am gasit mecanic de 4x4 :D ...in SV

GAby645 23-04-11 21:57

in sfarsit , e mai bine asa , decat 20 de topicuri mici cu 1-2 pagini mai degraba unul mare si sticky !!

mituc 27-04-11 18:01

Un service in Iasi care sa aiba un mecanic priceput la suspensii (asta insemnind sa fie si capabil sa-si dea seama de probleme mai putin comune, unele chiar ciudate) si sa aiba si scule, stie cineva?

Merci anticipat!

MihaiCsl 27-04-11 18:08

Ce masina?

CRyS` 27-04-11 21:31

Mazda 3 MPS!

@MihaiCsl - crezi ca gasesti unu asa de bun sa ii satisfaca lui Mituc toate intrebarile? Eu iti zic sigur ca nu! :D

Mituc, cum e cu "surubele" alea? Sunt bune? Ca pe AMC nu am mai intrat de ... ani!

MihaiCsl 27-04-11 22:32

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 4286492)
Mazda 3 MPS!

@MihaiCsl - crezi ca gasesti unu asa de bun sa ii satisfaca lui Mituc toate intrebarile? Eu iti zic sigur ca nu! :D

Mituc, cum e cu "surubele" alea? Sunt bune? Ca pe AMC nu am mai intrat de ... ani!

Nu trebuie sa caut, ca stiu deja, dar na, fiecare cu ale lui, eu ma retrag din ecuatie ca n-are rost :P

mituc 28-04-11 10:30

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 4286492)
Mazda 3 MPS!

Bai is bune surubele, totul e superb, mai putin faptul ca rulmentii mei au inceput iar s-o ia razna dupa 2000km/3 saptamini. Geometria e ok, bucsele sint perfecte, etc. Probabil mai putin drumurile de 2ROL de prin al doilea sat ca marime din tara dupa cucuresti.

Pe AMC nu am mai intrat pentru ca ba imi da ca e suspendat contul, ba ca sa depasit limita de trafic lunar, ba site-ul pointeaza catre ceva de la ISP pentru ca nu s-a platit. Iar acum site-ul pare ca e hackuit, ma redirecteaza catre "dp.000.in".

Mihai: intrebarea ramine, daca stii pe cineva care se pricepe, are scule (presa de arc, etc), e om rezonabil si lucreaza cum trebuie (ca la carte, nu la modul "lasa ca merge si asa") chiar as vrea sa stiu. Nu inteleg de ce ai batut asa in retragere.

alex_maf2007 28-04-11 10:41

garantez pe cine zice mihai:D
ps: prietenii stiu de ce:))

N3n3a 29-04-11 18:34

in iasi unde stiti ca pot lua inele de centrare pentru o corsa C? sau sa imi recomandati un strung bun unde le pot face.. multumesc anticipat..

alex_maf2007 29-04-11 20:18

strung bun pe la mine la facultate...la TCM , sunt mai multi meseriasi.

mituc 29-04-11 20:42

Quote:

Originally Posted by N3n3a (Post 4290937)
in iasi unde stiti ca pot lua inele de centrare pentru o corsa C? sau sa imi recomandati un strung bun unde le pot face.. multumesc anticipat..

Daca te intereseaza din teflon (suficient de rezistente, multe jante aftermarket vin cu teflon, absorb vibratiile ceva mai bine, etc) stiu pe cineva care stie pe cineva care face, la vreo 50RON setul sau ceva.

Quote:

Originally Posted by alex_maf2007 (Post 4287457)
garantez pe cine zice mihai:D
ps: prietenii stiu de ce:))

Mihai n-a zis de nimeni. Prietenii nu stiu de ce dar e ok, am cam rezolvat.

alex_maf2007 29-04-11 20:45

pai ma asteptam sa-ti spuna pe privat:) nu asa in public dar daca ai rezolvat e foarte bine

N3n3a 29-04-11 21:46

Quote:

Originally Posted by mituc (Post 4291223)
Daca te intereseaza din teflon (suficient de rezistente, multe jante aftermarket vin cu teflon, absorb vibratiile ceva mai bine, etc) stiu pe cineva care stie pe cineva care face, la vreo 50RON setul sau ceva.

da.. chiar ma intereseaza sa fie din teflon.. ma poti rezolva cu un numar de telefon cumva de la acel cineva care il stie pe acel cineva ce face din teflon? :D

GAby645 30-04-11 19:41

un mester sau service care se ocupa de aer conditionat recomanda cineva? am o vectra b care pierde freon , de remediat si incarcat cu freon caut !!

bogdanell99 03-05-11 13:27

Salut baieti, stiti pe cineva sau are careva dintre voi un radiator de calibra(bun...ca fisurat am eu :))) ) ...astept pm (sper ca am postat corect:-s)

grg_92 07-05-11 13:20

cunoaste cineva un magazin si un pret ieftin pentru placute de frana fata/spate de golf IV ? MS!

Bogdan.IS 07-05-11 14:31

1 Attachment(s)
Se poate indrepta asa ceva undeva in iasi ? :-P

LE: doar portiera

bogdanell99 12-05-11 18:44

o baterie de masina (functionala) are careva de vanzare...sau poate-l incurca pe vr-unu in garaj :D

mihayyy2000 12-05-11 20:21

Unde se curata scaunele/banchetele bine in Iasi?

Am auzit ca la kaufland nicolina ar fi o "spalatorie"/curatatorie cu abur care poate curata scaune, banchete... Stiti? Puteti recomanda?

ionutblv 12-05-11 20:38

te ajunge cam 100 lei, tot ce tine de interior:-P
rezultatul e bun.

MihaiCsl 12-05-11 20:40

Quote:

Originally Posted by ionutblv (Post 4321702)
rezultatul e bun.

Pentru orice fel de tapiterie?

grg_92 12-05-11 21:18

Quote:

Originally Posted by ionutblv (Post 4321702)
rezultatul e bun.

dar pt un spalat cu abur la motor ? se merita ?

mihayyy2000 13-05-11 10:32

Quote:

Originally Posted by grg_92 (Post 4321790)
dar pt un spalat cu abur la motor ? se merita ?

Dar pentru spalat motor normal? unde? cat ajunge?

bogdanell99 13-05-11 10:55

nu ma poate ajuta nimeni cu o baterie? :-s functionala...:-s

club_opel_vectra 13-05-11 18:40

stie cineva unde pot monta niste sonde la ceasurile suplimentare pt apa si pres ulei??

mihayyy2000 14-05-11 19:29

Vreun service de BMW stie cineva? Sau un mecanic bun? Am inteles ca dealerul/ "reprezentata" nu are un service tocmai la standarde... Si sincer nu as vrea sa platesc preturi de reprezentanta... As fi mers in continuare la fostul meu mecanic dar mi-a lasat impresia ca la bmw nu prea se pricepe... Si nu as vrea sa "se invete" pe masina mea...

Bogdan.IS 14-05-11 19:51

Quote:

Originally Posted by club_opel_vectra (Post 4323400)
stie cineva unde pot monta niste sonde la ceasurile suplimentare pt apa si pres ulei??

Andrei vezi la colegul sovieticool ... din cate am vazut pe thread-ul sau se pricepe la operatiuni de genul . https://forum.4tuning.ro/213-zona-com...i-4tuning.html

crvalx 16-05-11 15:24

Re: Polishari auto in Iasi?

1 Attachment(s)
Polishari auto profesionale,,detinem garaj folosim numai produse straine aduse din UK(gen:Turtle Wax,Ma*pra,3M si altele) preturi foarte mici

Jockers 20-05-11 13:43

Re: Unde spalam masina in Iasi?

la red hall spala super bine..e ce-a mai scumpa di iasi cred...dar merita fiecare ban..eu am spalat la blue sky si nu am fost multumit de loc..:( daca dade-am cu pumnu in aripa curgea o gramada..i.am luat eu turbojetu lu ala din mana ..:) eu o spal in podu de piatra nu mai stiu cum se numeste e o spalator icu 2 hale...mica..e ieftin..dar sunt foarte multumit ...vis-a-vis de suflaky

All times are GMT +2. The time now is 11:05.

- Copyright 2026 4Tuning