![]() |
Re: Boicot Benzinărie
Si eu am fost akolo pe la 17:10, erau 5 masini toate,.....as fi mers pana la capat daca nu intervenea o problema! :oops:
|
asta e tare :)) nu au benzina ... pai deasta trebuia sa vina ca doar la peco ii chemam ca sa bage benzina :)) . Macar au BMW-uri ;) ca asa e la moda :)) ...
|
Quote:
|
Quote:
Pe ceilalti nu`i afecteaza pretul benzinei,deaia nu`i vezi decat in weekend seara pe bulevard atat....au si masini smechere,eu ii inteleg,e nasol sa vi cu un lambo sa boicotezi nu ? |
Cum am mai zis ... Nu ca am rezolva ceva cu treaba asta dar e o incercare mai buna decat sa stai in fata televizorului si sa injuri cand afli ca pretul combustibilului a crescut (din nou ). Macar de acum inainte daca promiteti ceva faceti ceea ce ati promis
|
Are rost sa va suparati atat pt nimic ?:)))) asta e. Asa iti dai seama pe cine sa te bazezi intr-o problema sau ceva .... asa se vede cine sta bisericuta, etc. De explicat e mult dar nu are rost sa imi tocesc tastele aiurea. Fiecare face ce vrea, nu poti sa ii obligi sa vina...poate pe unii nu ii afecteaza, poate unora le e rusine, poate unii au alta parere si zic ca nu o sa se schimbe nimic, altii poate au avut cate ceva de facut. Dar asta da dovada de respectul fata de ceilalti si arata cam cat de serioasa poate fi o persoana....vin, mergem, facem, dregem, si pauza. Baiatul cu passat`ul KOS nu s-a inscris, m-a intrebat doar odata mai demult cand este si astazi m`am trezit cu el acolo si cu banii pregatiti...asta da baiat....Teo la fel...a zis ca daca poate vine, Tibi la fel, etc. Urat si din partea unei persoane care a zis: domne eu plec, ce naiba 5 masini nu are rost...daca nu mai vin eu plec....se simte el:))
|
Quote:
|
Care "bemveuri"? care cp ?masini tari la valcea ? nu cred....
|
eu nu ma-m inscris pe lista de data asta si nici nu am venit ca nu am putut:x...la fel si data trecuta la primu protest nu ma-m trecut pe lista dar am venit...rusine celor care sau inscris si nu au venit:x...respect pt cei care au participat
|
Sa fi smecher in Romania pentru unii inseamna astfel:
-Sa ai BMW ( cel mai important lucru ) -Sa ai un motor cat mai mare posibil ( nu conteaza cat e impozitul ca oricum nu il va plati niciodata) -Sa il ti in fata blocului cat mai mult timp posibil sa il vada si vecinii ca doar deasta ti-ai luat asa ceva ( nu ca nu ai avea benzina dar vrei sa te lauzi ) -Sa nu ai 5 lei in buzunar [ categoric cardul plin ( de praf) ] SI ALTELE ... :lol: |
ssk`ule sa stii ca astia unde am fost acuma au avut apa curata pt parbriz :))))) ai pierdut:( te salut :*
@2.the.max - ai ceva cu posesorii de BMW?:))))) |
Quote:
si pt prietenu care e suparat pa ``astia`` cu Bmw ..sa sti ca uni mai fac si ceva cu ele nu le tin in fata blocului ... |
Quote:
|
@2.the.max - ai ceva cu posesorii de BMW?:)))))[/QUOTE]
PS : Valabil doar pentru cei care isi ia BMW pentru a se crede smecheri :-) |
Am zis ca vin dar a intervenit ceva,nu stau sa dau explicatii pentru problemele mele ca nu intereseaza pe nimeni :-).Si cu mine si fara mine,tot aia era :P Ma bucur ca v'ati distrat macar.
Si daca vom mai face ceva,PARTICIPATI BA TOTI CARE VA INSCRIETI ! |
Quote:
2 the max, sa refera la cei care isi cumpara bmw, dar nu'si permite reparatii, service, taxe platite, impozit, si cel mai important benzina :) Pentru toti posesorii de Bmw-uri ingrijite si care fac imagine Respect! |
Quote:
|
Quote:
si urat din partea celor care s-au inscris si nu au mai participat.vorbesti un lucru si faci altul. |
Quote:
|
Sper sa nu ma fi inteles gresit pentru ca nu ma refer la toti posesorii de BMW ci doar la categoria de '' smecheri fara bani '' .
Cat despre Boicot ... Speram ca data viitoare va fi mai bine ... propun o zi de sambata :) poate vom avea mai multi participanti in felul acesta |
Deja le dam prea multa importanta si nu merita,eu sincer credeam ca dupa primul care a fost reusit cu 20 de masini,acum o sa vina mai multi,dar nu au venit,asta e.
Legat de omv&petrom io nu alimentez niciodata de la ei,nu`mi merge bine,numai rompetrol sau mai am un stou cu lukoilu da nu vil dau :twisted: |
Quote:
|
+1 Lukoil 8)
astept pm cu "stou de la luk" |
Nu recomand motorina de la Lukoil pentru masinile mai noi !!!
|
Quote:
|
Quote:
PENDCO: 5.09/litrul ( apa cu miros de benzina GARANTAT ) ElectraRadu: 5.01/litrul ( din cate am inteles ) MOLL ( Bujoreni ) EurOIL ( dupa pod la Goranu ) Boromir ( intersectia cu E81 ) Oricum, 5.09 ... da`o incolo... Si eu nu cred k e mai aditivata ( la OMV ) ca cea de la LukOil ... |
Quote:
|
Intreb si eu ceva... in legatura cu cele 2 poze postate pe forum de catre cangri .. daca merg si le scot la plotter si le fac abtibilde..risc sa fiu amendat sau dat in judecata ?
|
Quote:
Cele mai de incredere mi se par Lukoil, EurOil si Rompetrol atat. |
Eu bag numai de la Lukoil si Rompetrol .imi spune si mie care e peco de la pasaju din nord?cica au benzina f buna acolo ... asa e?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
daca mai facem vreun "protest" , am putea merge si acolo pentru asta
|
deci apropo de lukoil ...testat de un prieten de la mine de la bloc...de fapt testat..s-a dus omu sa ia cu un bidon de 2 litri benzina,cand colo surpriza...dupa pompa in bidon erau 2litri si aprox300g,si bidonu era de 2...nu a zis nimic la nimeni s-a dus a luat OPC-u si sa dus peste ei si intradevar aceasi chestie 300g la 2litri...au luat masuri:sa inchis pompa vreo 2 luni si atat..deci toti fura
|
eu am bagat de acolo...e rompetrol ...nu au fost probleme...insa stiu pe cineva care a luat la bidon si au iesit crengi si nisip
|
:))))))))
|
aolooo trafy. si eu mai bagam. cred ca am padure in rezoervor:)))...ma dau iar pe OMV:D
|
asa tata ... tradatorule 8)
|
scuzati ca vin cu un reply intarziat .. acum 5 minute am venit de la constanta am fost pe la mare:)))) mie mi-a placut boicot-ul si sincer ar trebui si azi si maine.. :rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:43. |
- Copyright 2026 4Tuning