![]() |
Re: Ford Fiesta Rs1800
Nu ma intelege gresit,. doamne fereste nu am vb ironic deloc , scuze daca asa sa inteles , nu am avut nici un interes ... cam asta era parerea mea personala , in fine daca mai este ceva las mesaj :D
|
Quote:
Idei despre ce am nevoie sau ce sa cumpar,sunt exagerat de bine informat,stiu toate locurile si preturile de unde pot cumpara... Caut sfaturi pentru a obtine performanta din nimicuri :) daca stie cineva,iar...nu ezitati !:) |
Atunci daca puterea este tot ce conteaza , de ce nu cumperi un motor de rs2000 si pleci direct de la 150 cp , este o diferenta de putere "mare" as putea spune pt un motor normal aspirat si cu banii pe care tu ii investesti in piese de zetec sa ajungi la 150cp gasesti unul in stare buna cred pe la noi. Iar dupa aceea daca mai vrei putere la motorul ala urci destul de frumos cu el pana pe la 180cp cu bani f putini.
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
La multi ani si sarbatori fericite tuturor,sa ne auzim la anul sanatosi si cu mai multi cai ;)
|
Sincer...asta e masina!? Bate a caruta ...iti dau fum si cu bicicleta :)))))))
|
Quote:
Ai o gramada de masini si una nu sta in fata:) |
Quote:
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
Nu am mai postat de ceva vreme ...
In weekend am fost la o intrunire HotHatches la Sighisoara,foarte frumos,numai masini frumoase...Astazi am avut o incercare de a modifica debitmetrul,insa a esuat,fara soft nu merge cum trebuie,are momente cand citeste parametrii `ciudati:)` ..Saptamana viitoare iau Water-methanol Injection (Pro Snow stage2) si sper sa se mai schimbe mersul,neavand acum bani pentru stand-alone,mai astept:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
de ce nu incerci Unichip Q de la Dastek? poti face cu el cam ce vrei tu de la stand alone; la Master Tuner mi-au cerut 400 E cu tot cu montaj si setari pe dyno
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Methanol:)
|
2 Attachment(s)
am uitat sa postez pozele estea 2 sa-ti faci o idee :P
|
Azi i-am schimbat uleiul ,am trecut pe altceva 300V Competition 15w50 .Vineri la ora 10 sunt la MasterTuner pentru montarea unui Unichip,sper sa faca treaba :)
|
Quote:
|
Quote:
|
frumoasa masina felicitari e wow si bafta in continuare
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Quote:
Vezi ca maine sunt si eu in Buc...poate dau o fuga sa vad ce si cum.. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
deci? ce s`a intamplat cu bestia?ca aia vut telefonu inchis pe la 5 dupa-amiaza cand am vrut eu sa te sun...astept un raspuns cu puterea inainte si dupa soft.sunt tare curios :D
|
133,6 cel mai bun scor:) astia sunt toti,stransi,chemati de peste tot,hraniti si aranjati:) Mastertuner sunt foarte neseriosi in opinia mea,se misca greu si sunt mult sub asteptarile mele ca organizare,insa treaba s-a facut,masina a urcat pe stand cu 122 de cai,si rezultatul se simte foarte bine,masina din 2000rpm se misca foarte bine si curba de putere e liniara pana in limitarea de 7300.Astazi cu Honda S2000 din mers ( unde sunt dezavantajat clar), Honda are traseu evacuare si serpi Megan Racing,admisie Spoon,clapeta acceleratie mai mare Spoon, admisie ,volanta usurata si bobine cu plasma, pana undeva la 160 avea o masina intre noi,pierdeam pe capat de a 2-a si a 3-a cate putin in rest nu se ducea. Eu sunt foarte multumit de rezultat,doar numarul cailor ma surprinde,dar na,o masor si in alta parte si aia e.bafta
|
Important e ca masina se misca bine pe strada si tu esti multumit.
|
Sunt la volanta sau la roata?
|
Quote:
|
pe Sport Ka motor rocam 1.6 8 valve 95 hp stoc (la volant) s-au obtinut pe dyno (masurat in mai multe locuri) 125 hp la volant;diferenta de putere s-a obinut dintr-o galerie evacuare 4-2-1, o axa cu came high lift si acelasi Unichip q;totusi sunt 30 cai, asa ca ar fi bine sa-i mai faci o masuratoare si in alta parte
|
Poate nu a fost reglat dyno la scala 1/1 ori i-a dat prea multa frana.In ce treapta de viteza s-au facut run-urile?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Pai nu intotdeauna caii declarati de producator sunt acceasi cu realitatea,depinde mult si de stand si de motor.Am vazut fisa dyno de la Renault RS3 declarat cu 250cp de fabrica iar pe dyno a scos undeva la 230cp.
|
Quote:
Daca intradevar vrei sa te distrezi ......vezi puterile scoase de golf GTI ( IV , V ) |
| All times are GMT +2. The time now is 23:11. |
- Copyright 2026 4Tuning