Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Politzaiu' si Loganu' (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/19719-politzaiu-loganu.html)

CicioNE 04-03-07 13:22

Re: Politzaiu' si Loganu'

da si ei is oamenii care ne iau carnetele ! !!

Fixius 05-03-07 01:12

2 Attachment(s)
credeti ca numa la noi... sunt probleme.. cu politaii ? va inselati...

FURT LA MASINI DE POLITIE

nici macar masinile de politie nu scapa de hotii, de roti...

Piry 05-03-07 09:03

oricum, fara mila, ca lor nu le este mila de noi, noua de ce sa ne fie? :)

stelypro 05-03-07 09:58

Quote:

Originally Posted by Piry (Post 781921)
oricum, fara mila, ca lor nu le este mila de noi, noua de ce sa ne fie? :)

ase-i...pishcatii

MadManOvi 05-03-07 12:06

Sa inteleg ca ati da politiei numarul masinii si data/ora cand a fost filmata?

RA_2fast4u 05-03-07 15:57

Quote:

Originally Posted by Cata RHC (Post 779599)
Nu ai tu cum sa stii ce treaba am eu cu omul ala. Ideea este ca am treaba si nu ai nici cea mai mica idee de ce. Nu postez niciodata fara sa am un motiv... Asa ca fara suparare in locul tau nu m-as baga

asta e altceva ;) daca e ceva personal atuncea fuck him if u can.. eu ziceam ca doar pentru ca sunt gabori nu inseamna ca nu pot fi de treaba si ca trebuie sa ii dam imediat in gat.. sa se dea filmuletul fara numar de inmatriculare and shit e foarte bine ca poate se simte si politia romana cu tzeapa in (_,_)
any way sa nu aberam degeaba, bafta ;)

DaNuTzU' 05-03-07 16:42

normal ca am da!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ardeiar focu!!
tie cand iti vine acasa un radar cu ora locu si viteza iti place??

RA_2fast4u 05-03-07 16:56

Quote:

Originally Posted by DaNuTzU' (Post 782535)
normal ca am da!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ardeiar focu!!
tie cand iti vine acasa un radar cu ora locu si viteza iti place??

bai amice nu... da cand o calci o calci pe propria responsabilitate.. si in + daca toti ar calca-o ca dementii atuncea ce ar fi prin trafic... any way ideea e ca legea e lege... problema apare cand apar abuzuri si alte chestii din parte celor care o aplica ;)

DaNuTzU' 05-03-07 16:59

a fost un simplu ex fratzicaaa;) politrzai fac destule deci nu le mai luati apararea aiurea.... ;)

Cristi_XP 05-03-07 21:56

Faza este ca acum se generalizeaza.De unde stiti voi ce fel de om este respectivul,poate e acela care vreodata ne-a iertat de vreo amenda,sau..vreodata candva ne-a favorizat cu ceva.Faza este ca respectivul isi poate pierde locul de munca pentru o faza de asta.De cate ori ati luat amenda pentru ca v-ati intors cu frana de mana cu masina institutiei...sau cea personala?Oricum daca se vrea sa se afle se va afla ca din cate am observat masina e chioara de un far,si banuiesc ca la sectia de politie nu sunt prea multe masini fara un far...
Era interesant daca se dadea filmarea fara nr de inmatriculare si alte indicii...doar asa sa se vada ca si politisti fac de astea nu doar noi...

Fixius 05-03-07 22:25

Quote:

Originally Posted by Cristi_XP (Post 783052)
Faza este ca acum se generalizeaza.De unde stiti voi ce fel de om este respectivul,poate e acela care vreodata ne-a iertat de vreo amenda,sau..vreodata candva ne-a favorizat cu ceva.Faza este ca respectivul isi poate pierde locul de munca pentru o faza de asta.De cate ori ati luat amenda pentru ca v-ati intors cu frana de mana cu masina institutiei...sau cea personala?Oricum daca se vrea sa se afle se va afla ca din cate am observat masina e chioara de un far,si banuiesc ca la sectia de politie nu sunt prea multe masini fara un far...
Era interesant daca se dadea filmarea fara nr de inmatriculare si alte indicii...doar asa sa se vada ca si politisti fac de astea nu doar noi...

ori esti de partea lor.. ori ti frica pur si simplu...

tu gandeste-te... deaceea in ziua de azi s-a ajuns unde s-a ajuns.. ptr o parte gandesc ca si tine..

dar sper ca sa se ajuna ca si ei.. sa stie ce inseamna lega.. si sa nu creada ca daca esti intrun logan alb si scire politia pe el.. ai alte drepturi fata de ceilalti participanti la travic...

ZanDer 06-03-07 00:00

de cand pana mea ii interzis sa tragi frana de mana ?!?!

CicioNE 06-03-07 22:58

foarte tare....azi de exemplu statea pe eroilor in fatza la fast food grill lalala...si a oprind un cielo pe banda de circulatie de pe napoca ca omu sa poata sa schimbe nbiste bani(3 secunde) si apare politia rutiera. Dupa niste semnale sonore masina de politie intra in fata la cielo si dupa multe manevre de parcare la una nu s-a asigurat si poc tat in masina parcata:))...deci teribil toata strada s-a blocat au ibnceput toti sa aplaude si sa rada ...deci cea mai tare faza din saptamana asta jur...pacat ca nu am putut face poze ca erau 3 politzai si no....:)...dar in orice caz sub orice critica ..si cand ma gandesc ca ei ne iau permisele....lol.... 1

ZanDer 06-03-07 23:13

Quote:

Originally Posted by CicioNE (Post 785124)
foarte tare....azi de exemplu statea pe eroilor in fatza la fast food grill lalala...si a oprind un cielo pe banda de circulatie de pe napoca ca omu sa poata sa schimbe nbiste bani(3 secunde) si apare politia rutiera. Dupa niste semnale sonore masina de politie intra in fata la cielo si dupa multe manevre de parcare la una nu s-a asigurat si poc tat in masina parcata:))...deci teribil toata strada s-a blocat au ibnceput toti sa aplaude si sa rada ...deci cea mai tare faza din saptamana asta jur...pacat ca nu am putut face poze ca erau 3 politzai si no....:)...dar in orice caz sub orice critica ..si cand ma gandesc ca ei ne iau permisele....lol.... 1

adica pe napoca, nu ?

Cristi_XP 07-03-07 01:28

Quote:

Originally Posted by Fixius (Post 783102)
ori esti de partea lor.. ori ti frica pur si simplu...

tu gandeste-te... deaceea in ziua de azi s-a ajuns unde s-a ajuns.. ptr o parte gandesc ca si tine..

dar sper ca sa se ajuna ca si ei.. sa stie ce inseamna lega.. si sa nu creada ca daca esti intrun logan alb si scire politia pe el.. ai alte drepturi fata de ceilalti participanti la travic...

Nu sunt de partea lor,si nici frica nu-mi este.Faza este ca se generalizeaza...nu toti se iau de tine,altii poate te si ajuta sau te-au ajutat vreodata.Ce inseamna legea?Adica?E interzis sa traga frana de mana?Asta n-are nici o legatura cu legea.
O parte gandesc ca mine?Mie mi-ar parea rau sa vad ca cineva si-a pierdut slujba dintr-o tampenie de asta...atata tot.Eu nu-i suport pe aia cu "RURALA" care se cred mari echipaje de interventie.Eu ti-am zis....sunt altii destui care si-ar merita o soarta de asta...dar asta,ce asa mare lucru a facut?

CicioNE 07-03-07 06:54

pe napoca:D..........

Fixius 07-03-07 18:35

Quote:

Originally Posted by Cristi_XP (Post 785329)
Nu sunt de partea lor,si nici frica nu-mi este.Faza este ca se generalizeaza...nu toti se iau de tine,altii poate te si ajuta sau te-au ajutat vreodata.Ce inseamna legea?Adica?E interzis sa traga frana de mana?Asta n-are nici o legatura cu legea.
O parte gandesc ca mine?Mie mi-ar parea rau sa vad ca cineva si-a pierdut slujba dintr-o tampenie de asta...atata tot.Eu nu-i suport pe aia cu "RURALA" care se cred mari echipaje de interventie.Eu ti-am zis....sunt altii destui care si-ar merita o soarta de asta...dar asta,ce asa mare lucru a facut?

dar cand noi.. mergem.. pe undeva, ne strangem si 2-3 vorba aia... " tragi frana de mana ".. hop sunt pe noi... si atunci si normal ca spun... daca ei sar pe noi.. ca tragem frana de mana... atunci ei sunt mai presus de cat legea.. ?

daca noi am tras frana de mana... si am ramas fie cu cateve milioane mai putin in buzunar... sau altii fara permis... ei de ce sa nu ramana fara loc de munca ???

cum pe noi ne sanctioneaza... ca facem treburi deastea.. atunci si pe respectivu.

Cristi_XP 08-03-07 00:14

Dap,inca nu am vazut pe nimeni care a ramas fara permis ca a tras frana de mana.Nu am zis ca ceea ce a facut el e ok,am zis doar ca il compatimesc..si mi-ar parea rau sa ramana fara slujba pentru o tampenie de asta,dar...prostia se plateste.Oricum nu va fi greu sa isi dea seama cine e autorul pentru ca banuiesc ca nu sunt multe masini cu un far ars de politie la sectia respectiva si se va stii cine a fost cu masina in seara respectiva...
Asta cu luatul de oamenii care fac intalniri e iar vreo cretinatate de ordin de la vreunu de mai sus,si tre si ei sa isi faca norma.M-am scarbit de fazele astea de Romania,daca aia vor amenzi...ei iasa in sosea si-ncepe sa-ti dea...n-ai aia ,n-ai aia ,n-ai aia....si buff..s-a facut nru de amenzi
Stiu pe cineva care a fost oprit la radar,62 la ora...amenda pentru radar,pentru nepurtat de centura..si permis suspendat pentru ca i-a iesit la fiola.Pai stai frate ca daca tu m-ai oprit la radar cum sa-mi dai si fiola....infine.

Cali...nV6 08-03-07 00:15

daca tragi frana de mana (cerculete) cred ca te poate baga la "condus agresiv" ....cel putin asa era in regulamentul vechi

Cristi_XP 08-03-07 00:23

interesant...si ce sanctiuni sunt pentru asta?

MadManOvi 09-03-07 14:03

Aici gasiti detalii despre "politistul YouTube"

http://www.ziuadecj.ro/action/article?ID=1714

http://www.ziuadecj.ro/action/article?ID=1926

Cristi_XP 09-03-07 21:21

Alunecare prin Tokyo...Cluj
wahahahah...ce oameni.Mi-au citat commentul ;)
Figurile alea le-o fi invatat de la fiusu =))
Bravo...DK COP ...si sa ziceti voi ca politistii nu fac antrenamente ca sa prinda infractorii

Fixius 10-03-07 10:15

2 Attachment(s)
nu mai tin minte unde si pe ce sectiune am povestit, ca sa surprindem politistii care cum parcheaza sau cum incurca circulatia si fie ii filmam sau poze si le punem pe forum... ei.. eu v-am tot povestit de un domn garcist vecin de al meu...

se vede cine e politisu in imaginile de mai jos.... :D
scuzati calitate pozelor, sunt facute cu telu.

Cristi_XP 11-03-07 14:20

Daca n-are servo omu ...unde sa se mai chinuie sa traga ded covrig =))
Da putea sa dea inainte totusi,dar daca a crezut ca nu mai are loc :))

Fixius 11-03-07 17:42

numa un pic mai infata trebuia sa dea.. si ar fi lasat masina dreapta in parcare..

DaNuTzU' 11-03-07 20:03

mah omu e parcat in locul lui...masina nu e in strada nu vad de ce atata agitatie!

gangsta 28-04-07 05:04

1 Attachment(s)
Ceva linii ceva....care se baga???:lol:

Cristi_XP 02-05-07 01:07

eh..stateau de vorba..ca asa freaca menta noaptea :)

alexufo 11-05-07 01:45

1 Attachment(s)
si pe zi i-am prins

CJ-86-UHE 14-05-07 18:35

1 Attachment(s)
dak un om de rand o parcheaza asa in cateva minute o gaseste pe platforma.

Fixius 15-05-07 01:15

ieri cand veneam de la slegross, mergeam tot inainte.. pe sub pod sa ies pe aurel vlaicu.. si un garcist.. se opreste exact sub pod.. incurca toata circulatia.. si nici nu prea poti depastii.. ca este o groapa imensa..

el vb la tel.. si s-o fi gandit sa " traga pe dreapta " ca sa respecte regurile..

Cristi_XP 15-05-07 01:56

Quote:

Originally Posted by CJ-86-UHE (Post 900888)
dak un om de rand o parcheaza asa in cateva minute o gaseste pe platforma.

adica ei nu e oameni?=))

glaw 22-06-07 12:47

O chestie faina...stau data trecuta la spalatorie, intra trei copoi cu loganurile lor si incep sa-si curete masinile singuri ! ! ! N-au mai asteptat baietii sa ii ajute dau drumu oamenii si sa baga cu furtunul pa mashini... as pune shi poze, dar ...au iesit foarte prost...

TheTiger 28-06-07 10:03

mda, p o strada cu sens unic din fata blocului mei tocmai am vazut un logan binenteles de poltie virand pe o strada cu accesul interzis in acel sens si iesind p strada principala. oricum multi fac treaba asta aici dar semnele sunt tot acolo...c vb ei d respectarea regulilor de circulatie? furnicile dreaq'

NightRider 28-06-07 11:11

poze poze poze...filme filme filme....:P

TheTiger 28-06-07 14:30

din pacate chiar cand sa fac poza o intrat p strada principala si nu am mai apucat sa-i prind in flagrant cu contraventia...ata e...

BlueSky 09-07-07 11:23

2 Attachment(s)
Sa nu faceti ca ei!!!

Eagle_flyaway 09-07-07 12:15

TEST euro 'n Stalp la impact frontal cu 50km/h .....
Rezultate: 3 *** la protectia ocupantilor
Suficient pt nea Vasile de la rurarala sa poa sa mai incerce inca o data, mai are impact lateral si testul pt protectia pietonilor :rolleyes2

Cristi_XP 09-07-07 13:44

RUTIERA....nu RO-ORALA

Eagle_flyaway 09-07-07 13:47

rutieru n-a incaput pe drum .... rorala din poza 2 ramane cele 2 sarcini! :lol:

All times are GMT +2. The time now is 05:50.

- Copyright 2026 4Tuning