Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea: Opel Astra F 2.0 16v TURBO (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/187-masina-mea-opel-astra-2-0-16v-turbo.html)

Zep 15-01-05 03:47

Felicitari pentru masina ....Arata Super Bine !

MC Mate 18-01-05 00:25

Pozele si filmele promise???? :roll:

CT-03-ART 18-01-05 10:07

check this http://www.cardomain.com/member_page...5&val=1&page=1

MC Mate 18-01-05 23:55

Nu vad nimik nou pe site.Pozele astea le stiam (cele 10 pagini).Io ziceam de filmul cu flame si pozele cu interiorul terminat.

MC Mate 19-01-05 00:01

Un pic de offtopic, dar merita: LA MULTI ANI ANDREI AKA X-Ray-Eyes si LA MAI MARE :D

CT-03-ART 26-01-05 07:18

Andrei deabia ashtept sa termini cu examenela alea sa mergem sa filmam shi vezi shi tu ce faci tu toba dreapta...macar atunci sa scoata...ai grija de tine shi de mashinutza...ne auzim prin telefoane pe unde ne intalnim...

aleks 28-01-05 07:47

x-ray te rog sa ma lamuresti cum ai facut cu prinderea neoanelor.
unde le-ai prins, aveai suporturi speciale? nu intra in scurt cand ploua , nu se umezesc de la balti, zapada,etc?

@Nos@ 04-02-05 12:31

X-Ray,m-am uitat pe cardomain si am ramas placut surprins de ce poate face mana omului!Ai o masina superba si mai ales imi place faptul ca este unica!Ai muncit mult la ea insa si rezultatul este pe masura!Sa o stapanesti sanatos si mi-ar place sa o vad for real la una din etapele de anul acesta!
Respekt! 8)

X-Ray-Eyes 05-02-05 18:12

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aleks\"
unde le-ai prins, aveai suporturi speciale? nu intra in scurt cand ploua , nu se umezesc de la balti, zapada,etc?

Prinse cu coliere de plastic . Nu are ce sa intre in scurt ptr ca in capatul neonului pe unde iese firul care il alimenteaza am pus silicon.

Quote:

Originally Posted by \"@Nos@\"
X-Ray,m-am uitat pe cardomain si am ramas placut surprins de ce poate face mana omului!Ai o masina superba si mai ales imi place faptul ca este unica!Ai muncit mult la ea insa si rezultatul este pe masura!Sa o stapanesti sanatos si mi-ar place sa o vad for real la una din etapele de anul acesta!
Respekt! 8)

Multumesc.
De vazut cel mai sigur ( 99 % ) ai sa o vezi in Bucuresti la sfarsitul lunii Martie.

CT-87-ADY 05-02-05 18:49

Re:

Quote:

Originally Posted by \"X-Ray-Eyes\"
Quote:

Originally Posted by \"aleks\"

Prinse cu coliere de plastic . Nu are ce sa intre in scurt ptr ca in capatul neonului pe unde iese firul care il alimenteaza am pus silicon.

Quote:

Originally Posted by \"@Nos@\"
Respekt! 8)

Multumesc.
De vazut cel mai sigur ( 99 % ) ai sa o vezi in Bucuresti la sfarsitul lunii Martie.

De la sf. lunii MARTIE?
este tuning show cumva in Bukle atunci? :?

CT-03-ART 05-02-05 19:16

parca asha a zis ceres

X-Ray-Eyes 06-02-05 15:52

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-87-ADY\"
De la sf. lunii MARTIE?

Exact. 26-27-28 Martie ...

madfish 06-02-05 20:31

Re:

Quote:

Quote:

De la sf. lunii MARTIE?

aaaaaa, pe tre` sa punem ceva la cale. Sa plekm mai multe masini toti la Bukle, punem bani de benzina alea alea , kterink pe drum, ce zicetzi ?

CT-87-ADY 06-02-05 21:12

Re:

Quote:

Originally Posted by \"madfish\"
Quote:

Quote:

De la sf. lunii MARTIE?

aaaaaa, pe tre` sa punem ceva la cale. Sa plekm mai multe masini toti la Bukle, punem bani de benzina alea alea , kterink pe drum, ce zicetzi ?

ar fii perfect asa! :twisted:
Intereseaza`te si tu frate k ai timp... poate gaseshti si tu vreo mashina sa mergem la Bukle OK!?

madfish 06-02-05 21:16

Re:

pe sa vb. cu oamenii (dogarel, andu(sad`u), gaby, andy, cristi, etc.) poa merem totzi. no?

CT-87-ADY 06-02-05 21:21

Re:

Quote:

pe sa vb. cu oamenii (dogarel, andu(sad`u), gaby, andy, cristi, etc.) poa merem totzi. no?

Gata ma k esti Off-Topic!
Fa si tu un thread nou acolo la ctza, dai linku` la totzi pe messger si gata.
E Cel mai bine asa! :twisted:
Eu oricum merg si cu trenu`(cel mai rau caz) si tot merg :P !

CT-03-ART 18-02-05 17:49

ce am auzit eu este ca ai pus stopuri CLEAR pe mashina.... trebe vazuta chestia asta sambata...la intalnirea 4tuning constantza...ashtept cu nerabdare...

X-Ray-Eyes 19-02-05 13:42

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-03-ART\"
ce am auzit eu este ca ai pus stopuri CLEAR pe mashina.... trebe vazuta chestia asta sambata...la intalnirea 4tuning constantza...ashtept cu nerabdare...

LoL ...
Au iesit in evidenta ?
Rotile nu au iesit ? Ca stau alea pe spate pe masina cu flansile de 60 de parca e facuta pentru Drift ...
:twisted:

[T3m]b3|| 19-02-05 19:03

Poze...poze... !!! :shock: :mrgreen:

CT-87-ADY 20-02-05 00:31

Re:

Quote:

Originally Posted by \"[T3m
b3||\"]Poze...poze... !!! :shock: :mrgreen:

asteapta k o sa primesti poze ASTAZI cu sigurantza!

x-28-TRA 20-02-05 00:40

Re:

Quote:

vezi ca andu sunt eu sad e andrei :)

dogarel 20-02-05 01:21

Ies rotile alea sadule, mama mama.
Am studiat eu problema din spate si se vad frumos.

CT-03-ART 20-02-05 09:39

bai andrei sa itzi traiasca \"the little red devil\" dar e prea de tot omule...dupa ce ca ai nana jentzi mai pui shi flanshe...esty nebun ma(in sensul bun)...bravo omule...sa te vedem la tuningshow...

CT-87-ADY 20-02-05 10:01

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-03-ART\"
bai andrei sa itzi traiasca \"the little red devil\" dar e prea de tot omule...dupa ce ca ai nana jentzi mai pui shi flanshe...esty nebun ma(in sensul bun)...bravo omule...sa te vedem la tuningshow...

acuma ocupa 2benzi omu`... JUR! :P

CT-03-ART 14-03-05 09:00

1 Attachment(s)
uitatzi aici...

Corbu` 14-03-05 10:19

Daca mergeti cumva la bukle la show.....sa va uitati dupa un peugeot 307 cc.....e beton....apropo...show' ul este pe 25-26 luna asta si o sa fie cam 100 de masini

CT-03-ART 18-03-05 18:34

show-ul este pe 26-27 shi in curand o sa vedetzi shi poze cu vinylurile atashate pe mashina...

Hondarul 18-03-05 20:54

Cica ar fi luat foc azi la show o parte din masina lui X-Ray... Nu este o gluma.

Gabi_323i 18-03-05 22:02

chiar a luat, cred ca toba si spoilerul, pe partea stanga

Spot 18-03-05 22:33

...da adevarat a luat foc.....si a fost stinsa cu o sticla de 2 L de Sprite venita din public :P:P

BIZ 19-03-05 01:05

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ....... ba sper ca nu va tineti de mistouri la ora asta :shock: ........ ce a facut Andrei dupa :?:

Evo007 19-03-05 12:15

Chiar e adevarat?
Il asteptam pe andrei sa comfirme
E kalmea vinlynu lam vazut intrun link dat de biz ms

X-Ray-Eyes 19-03-05 16:12

Am venit si cu \" replica \" !
Nu a luat foc nici o masina ...
S-a aprins terosonul de sub bara , si cel de pe panoul de sub toba , din cauza ca toba a fost prea incinsa , si ptr ca am facut \" prostia \" de a scoate flacari in timp ce mergeam in 1-a cu masina prin fata publicului.
Atata tot ...
Bara nu are nimic , iar negreala de la fum s-a sters cu niste apa si o bucata de fasha de la Ambulanta.
M-am ars putin la mana dreapta dar nimik grav.
In rest ... TOATE BUNE !

GolfuletzS 19-03-05 16:17

Cu toate astea X ray a facut un show foarte frumos bv:P

Hondarul 19-03-05 17:37

Pai asteptam sa vedem ceva poze, filme, ca nu vezi ca sin vorba in vorba se aude ca masina lui X-Ray era in flacari ??? Pompieri, alea, alea... :lol:

CT-03-ART 19-03-05 21:52

5 Attachment(s)
uitatzi nishte poze noi cu mashina

tekno 19-03-05 21:56

pana la urma a luat foc sau nuh?

CT-87-ADY 19-03-05 22:03

Re:

Quote:

Originally Posted by \"tekno\"
pana la urma a luat foc sau nuh?

ce`ai frate???
CITESTE mai sus k a scris omu` CLAR ce s`a intamplat...

P.S: Sad`le se stie frate k esti cel mai tare! Frumos Shobolan :twisted:
rat`s attack! :P

Hondarul 19-03-05 22:10

A aparut filmul pe site !!! :lol: :lol: A cam luat niscaiva foc, dar nu prea grav.

BlueEyes 19-03-05 23:09

eu nu am vazut dacat cum au deschis usile si portbagajul la masina si apoi a venit andrei la noi cu mana bandajata :)
ps: u must expect surprises soon ! :D andrei stie!!

All times are GMT +2. The time now is 13:55.

- Copyright 2026 4Tuning