![]() |
Re: intalnire dacia 9 mai ?mai are loc in 2010?
Quote:
p.s. sticarele sunt superbe , personal o sa-l fac pe cel portocaliu;) |
deci si eu o sa vin bv o5 zur dar nu stiu daca sa ales o locatie inca?? oricum o sa urmaresc
|
BH59FIF - Dacia 1310 - prezent.
|
va rog :Nume,modelu daciei,nr de inmatriculare si un nr de tel !!!!un singur p.m complet am primit!
ca sa facem publica chestia asta ar trebui sa vb mai mult intre noi si sa vb fiecare cum putem despre asta!!!!!chiar daca nu sunt forumisti si sunt doritori sa vina sunt binevenit si ar fi bine ca sa poata cineva sa ii anunte pt ca daca se va strange lume inainte de 8 mai vreau sa fac liste sa stiu si eu ce modele de dacie vin si cate vin sa le pot aseza cum trebuie!!!!! multumesc! |
Quote:
Ma poti baga si pe mine in lista ta daca vrei black_dragon.lupu Salut. |
In spiritul evenimentului....
http://www.grapheine.com/bombaytv/ag...ead0147ae.html http://www.grapheine.com/bombaytv/lo...e95eaf281.html |
Quote:
|
ma numesc scheida alexandru am o dacie 1310 modelu (zambetu lui iliescu ) nr de imatriculare este BV 05 ZUR nr de telefon 0744975032 as dori sa merg si eu la intalnire nu prea ma pricep cum trebe scris dar daca e ceva dati-mi un mesaj si va sun eu .))
|
cu siguranta va fii ceva frumos iar baietii de la bv va asteapta sa veniti in numar cat mai mare va rugam sa lasati datele voastre si etc dk mai avetii preteni cu dacii va rugam sa ii luatii si pe ei ..salutarii de la bv :D:D
|
pana acum treaba este destul de "naspa" 9 persoane dintre care nici un 1300!!!
:cry: |
sunt pe daciaclub numai cu 1300...;)
|
mai vin inca 2 masini de la piatra neamt tryfy si cu inca un prieten + eu care trag tare sa imi aranjez masina cat de cat Bv ?? ESZ
luci ne auzim la tel |
prezent.
si poate muta un moderator threadul asta pe prima pagina,ca poate vor sa vina si alti indiferent daca au dacie sau nu. |
bine zis dogg sa o vedem si pe asta cu thredu pe prima pagina aaa si apropo de moderatorii sunt 2 care sunt de nota zece da sunt altii care sunt degeaba se stiu ei sa fiu on topic vrem cat mai multe prezente pe aici ptr ca lucii sa poata sa isi puna obrazu ptr locatie dk nu mergem pe camp de voi depinde tot asa ca asteptam ..salutarii mult pozitiv
|
Mult pozitiv, dar incearca ca data viitoare sa pui si semne de punctuatie si sa scrii coerent. Ca sa poata omul sa inteleaga din prima faza ceea ce vrei sa spui. . . ;)
|
pai aia e prob mea ca nu stiu sa scriu scrie verisoru meu ca sunt analfabet acu invat alfabetu am ajuns la ''b'' mic de tipar ,pozitiv
|
Quote:
|
Quote:
|
Poate sa-mi spuna si mie cineva din brasov o pensiune ieftina si buna?? :D
Un numar de telefon ceva sa-mi fac si eu rezervare sa nu ajung acoo si sa trebuiasca sa dorm in masina |
Ce ma oftic ca a murit cotoarba mea chiar inainte de intalnire... da oricum o sa fiu prezent si eu si cativa tovarasi :) Spectatori o sa fie cu siguranta :D
|
nu cred ca o sa ai nevoie de cazare.....fiindca noi baietii vom sta treji toata noaptea la gratar :D
|
Quote:
Brasov-Timisoara 399 Km Brasov-Bucuresti 161 Km deci... |
deci sa gasit cuma o locatie, sau vreo propunere ca m-am uitat si pe dacia club si nu am vazut alceva in afara de reclame
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Eu urmaresc ambele forumuri si incerc sa ma implic in ambele ca sa fie frumos si bine... acum sa vedem ce iese.. acolo se vb de o intalnire in parcarea carfur dupaia deplasare pana in poiana brasov si dupaia inca o locatie acum sa vedem ca si ei sunt destul de dezordonati si de imprastiati pe cateva bisericute..
Inca odata zic!!! Cei care pleaca din Bucuresti vreau sa plecam in gasca mare, anuntati aici cei care sunteti, sa plecam si noi frumos si organizat |
voi veni si eu numele meu este Tudose Ionut-Cosmin DACIA 1310 L albastru metalizat DB-07-VNF numarul de telefon este: 0769379943
De unde se pleaca din Bucuresti mai exact? ID-UL meu este: Tudose.Cosmin88 cine vrea sa imi dea detalii despre intalnire si vrea sa vorbeasca cu mine ma contactati pe messenger..mult succes |
Plecarea din Bucuresti nu sa stabilit inca, cer este ca intalnirea incepe undeva la ora 9 dim la Brasov deci un 7 ar fi plecarea din bucuresti:-P asta asa ca titlu informativ... ca nu e stabilit nimica, din ce am citit pe DC sa stabilit locatia, va fi la carrfur brasov unde a fost si anu trecut si au inceput sa faca listele pt numaru de locuri..
Mai multe datalii aici despre eveniment http://www.daciaclub.ro/DACIA-1300-f...03-s13920.html |
Quote:
oamenii astia spun ca noi nu comunicam...dar ar trebui sa intre si ei pe 4TUNING.RO sa vada ce sa intampla...am observat ca ai scris acolo ceva Cristi - b08ygs ar trebui sa lasam un link acolo cu intalnirea de pe 4TUNING.RO sa intre si ei sa vada despre ce este vorba... Am dreptate?? eu asa zic? daca nu,nu-i nici o suparare...;) am gresit eu am scris postul meu la citatul tau :)) |
Quote:
|
Cred ca cel mai bun loc sa ne intalnim in bucuresti ar fi la IKEA,sau la benzinaria romp[etrol de pe DN cum a fost si anu trecut
|
si eu o sa vin la intalnire daca se poate am o dacie 1310 (zambetu lui iliescu)si dupa cat am observat pe dacia club se vb sa vin numai masini dacia 1300 intrebarea mea e se poate sa vin si eu cu 1310 usor modificata?? si apropo am abservat sticarele si sunt faine si as vrea sa stiu daca vor ramane asa sau se vor mai modifica si cu locatia ca am obs. ca locatia nu e trecuta si daca pot sa ajut cu ceva sunt din brasov si lucrez la o TIPOGRAFIE unde se tiparesc ziare din toata tara dar tel meu e 0766546438
|
Am zis si mai zic odata ora a fost pusa ca punct de reper caci este prea devreme sa ma pronunt:) da adevarat este cam tarziu 7 dar anu trecut parca la aceeasi ora am plecat la brasov sau ceva de genu asta:-P oricum mai vorbim si ca loc de plecare prefer petromul de pe DN1 imediat dupa podul de pe centura, ca poate mai sunt persoane care vin de pe centura si sa nu intre in bucuresti ca sa se intalneasca cu noi:) si pe drum mai asteptam oameni sa ni-se alature
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Aici sunt stickerele in format pdf.Fiecare isi alege culoarea, si il printeaza pe ce dimensiune doreste.Bafta cu intalnirea!
P.S.Vorbiti cu cei la care printati, sa scoata griul din fond, de la stickerul alb si va recomand sa il printati pe autocolant mat, nu lucios. |
Quote:
|
Quote:
Noroc! |
1 Attachment(s)
Quote:
|
as avea si eu o rugaminte daca poate face cneva un sticar pe albastru dar sa fie scris si locul unde are loc intalnirea ca vreau sa pun pe masina si daca vede cineva sa stie unde are loc intalnirea daca se poate multumesc
|
cei de pe dacia club am inteles ca "vor accepta" si 1300-le violate deci pana la urma este acelasi rahat ca anu trecut,cei cu 1310 si restu in afara de 1300 vor sta pe margine,asta e se pare ca nu putem face nimic cum trebuie,dar cert este ca alte cluburi pot!!!!!
bafta va doresc |
| All times are GMT +2. The time now is 23:36. |
- Copyright 2026 4Tuning