![]() |
Re: Ford Probe 2.0 16v - (Pink Probe Story)
Ramona - ca esti femeie, sau ca ai o masina roz - este reflexia gandurilor tale asupra unei masini cu care ai rezonat si ai simtit-o a ta. Oamenii te pot accepta sau nu, te pot aprecia, sau nu. Dar daca in fata ta ai castigat, facand pt tine ce ai facut - de la un gand cu referire la masina, pana la realizarea lui prin mijloace practice - ai reusit. Expresia a ceea ce e bun in tine s-a asezat pe aceasta masina, indiferent cat ai stat tu sa lucrezi la masina, cat ai fost sau nu asistata - e rezultatul direct al dorintei tale, si pt asta ai invatat singura, ai fost ajutata acolo unde situatia te-a depasit. Important e ca ai realizat ceva, nu dupa un tipar, ci dupa cum ai vrut. Daca ai facut chestia asta ca sa demonstrezi ceva - nu era nevoie (nu cred ca e cazul), daca insa ai reusit in proprii tai ochi - masina asta va ajunge mult mai sus decat iti imaginai - pt ca dincolo de cheile slinoase si bodykit, si alte cate altele... mai are o componenta pe care am vazut-o inca nemontata pe multe din masinile modificate - pe a ta se pare ca nu lipseste... suflet.
Succes! |
ciao,cum poate sa arate masina asta!!! extraordinar,bv :D , mai rar vezi asa ceva,femeie pasionata de masini,tuning etc. si eu la fel,inca din copilarie visam la calibra sau probe..pana intr-o zi,cand visu a devenit realitate,ce poate sa fie mai frumos?!! :D oricum ramane de apreciat ce ai facut din ea, o reprezinti si te reprezinta:-) numai bine,sa ai parte de ea ;)
|
eu tot i-as schimba culoarea...
|
Quote:
|
pentru mine albastrul metalizat nu e nimic,s-a nimerit sa fie aia culoarea masinii cand am vopsit-o,trebuia sa fie cu totu alta culoare dar na,din lipsa de timp bani si chef de ales alt vopsitor a iesit asa
nu spun ca e urat roz-ul pentru ea,dar parca masina asta da mai bine in alte culori :D apropo,ai incercat cu sleepy eyes? |
de 3-4 ori m-am uitat la poze si inca nu imi vine sa cred ca poate sa existe asa ceva... e nemaipomenita :wub:
Jos palaria!!! |
Quote:
Quote:
Mersi mult pentru aprecieri. Quote:
Si culoarea, eu nu il mai vad altfel, imi este foarte drag asa cum e, este el "pinky probe" (si acum fara stikere) Quote:
Astazi am mai ansamblat una alta pe masina: - au ajuns scaunele si bancheta spate cu incalzire (dar nu sunt inca finalizate) - proiectoarele la locul lor - usile cu iala inchisa - bara fata putin modificata - si the pink paint :D again, fara stikere Maine dupa servici continuam cu finisarile si potrivirile. |
12 Attachment(s)
Cateva poze:
|
Quote:
:peace: doamne..ce bine arata scaunele!!!!!!!!mi se pare mie sau le-ai si modificat putin?:rolleyes2 felicitari!!!a iesit superb interiorul...vreau si eu alb :cry: cat te-a costat? |
Quote:
Iti trimit PM cu pret ca a fost separat incalzirea, pielea am cumparat-o eu separat si ata. Totul s-a mai complicat (vechiul material a fost lipit de burete si a trebuit sa imi reconstruiasca tot buretele) Mersi mult, nu este chiar ce voiam la cusaturi dar va fi modificat cand duc toata masina la ei pentru a pune mocheta. |
Quote:
pfff...nu credeam ca o sa iasa asa bine:shock::rolleyes2 meseriasi baietii de gluma...cum zic eu..:Dcat mai mult alb:lol: La mai multe cupitze |
good job...! buna treaba ai facut cu scaunele si banchetele! front bumper looks good as well! bafta ramo!
|
Thanks!
|
mai rar o fata sa se ocupe de masina asa cum faci tu....
|
sper sa vad si eu vineri bomboana asta roz :d
|
foarte frumos au iesit scaunele si bancheta.felicitari!
|
Multumesc, dar, nu este chiar ce voiam eu ... sper ca pe viitoar sa se mai poata modifica.
Andr3ii@: Sa ma anunti daca vi si cand vi sa fiu aici. |
Quote:
|
superb a iesit interiorul...felicitari...
cand ajungi la cluj??? sa ma dai pe mine o tura:D ti-am mai zis eu k esti femeia perfecta...sti tu de ce...:)) |
Sper sa nu te superi pe mine dar nu prea imi place cum a iesit tapiteria :( cred ca trebuia putin mai groasa ata aia pt cudaturi. In rest sper sa ai nervi de otel ca sa o poti intretine, in RO e crima sa ai orice alb. In alta ordine de idei bara e belea si cred ca daca ii faci si speepy eyes o sa rupa norma iar pe la mai toate show-urile
|
Quote:
|
e piele piele?.. de unde ai luat-o ca is tare curios.. si un pret asa la metru patrat daca se poate :) masina arata f frumos pt o fata:)
|
maine ajung pe la arad si sper sa ajung sa vad si masina :D
|
26 Attachment(s)
Cateva poze de astazi. Inca under construction.
|
Quote:
|
Ce bestiala arata in penultima poza ! :) Arata bine cu proiectoarele si neoanele albe :) .. din pacate am avut un mic accident in drum spre arad si nu am mai putut sa ajung sa vad masina :( !
|
Quote:
Penultima poza :lol: haha? De ce? |
foarte frumos... cred totusi ca se refera la ante penultima cea in care ai farurile aprinse
|
Quote:
|
A scuze .. acu am vazut ca ai mai adaugat o poza :))) Ma refeream la poza dinainte de penultima ! :P
Cu accidentul e o poveste mai lunga putin , cand intri pe mess o sa iti povestesc mai detaliat ! Da un semn cand intri si o sa iti povestesc :) |
speechless....! good job...actually a hell of a god job! frumoasa foc
|
Quote:
|
Mult mai nice acuma:D
imi place mai mult fara stickere pe ea:X mai ai putintel de lucru:D nice pics:D...in special una:shock: |
frumoase poe.parerea mea e ca aratau bine stickerele mai ales ca erau albe dar si asa arata foarte bine
|
Arata intr'un mare fel
Felicitari |
Stikerele deocamdata nu le voi pune o las o vreme asa mai clean (cat ca imi placea si mie cum dadeau cu masina chiar daca nu sunt adepta stikerelor), urmeaza polishul si inca cateva mici aranjari, detalii.
Co5m1n eXtreme@ Multumesc mult pt aprecieri. |
astept vesti noi:)
poate poate o vad mai repede decat sper:D |
Frumos frumos .. vad ca nu pierzi timpu ... ba cu aia mica .. ba cu probele ;)
Bafta .. sper sa ne vedem curand :) |
Quote:
Quote:
De ai sti tu :lol: sau poate sti si nu stiu eu la care mica te referi. Sper sa ne vedem, cabrio! Eu deja am tras o raceala din cauza asta :D |
Eu nu mai merg cabrio .. Vara asta doar topless se poarta :D
Aia mica "mia" ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 00:17. |
- Copyright 2026 4Tuning