Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Ford (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford.html)
-   -   Ford Probe 2.0 16v - (Pink Probe Story) (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford/152284-ford-probe-2-0-16v-pink-probe-story.html)

aXelstorm 10-03-10 18:29

Re: Ford Probe 2.0 16v - (Pink Probe Story)

Ramona - ca esti femeie, sau ca ai o masina roz - este reflexia gandurilor tale asupra unei masini cu care ai rezonat si ai simtit-o a ta. Oamenii te pot accepta sau nu, te pot aprecia, sau nu. Dar daca in fata ta ai castigat, facand pt tine ce ai facut - de la un gand cu referire la masina, pana la realizarea lui prin mijloace practice - ai reusit. Expresia a ceea ce e bun in tine s-a asezat pe aceasta masina, indiferent cat ai stat tu sa lucrezi la masina, cat ai fost sau nu asistata - e rezultatul direct al dorintei tale, si pt asta ai invatat singura, ai fost ajutata acolo unde situatia te-a depasit. Important e ca ai realizat ceva, nu dupa un tipar, ci dupa cum ai vrut. Daca ai facut chestia asta ca sa demonstrezi ceva - nu era nevoie (nu cred ca e cazul), daca insa ai reusit in proprii tai ochi - masina asta va ajunge mult mai sus decat iti imaginai - pt ca dincolo de cheile slinoase si bodykit, si alte cate altele... mai are o componenta pe care am vazut-o inca nemontata pe multe din masinile modificate - pe a ta se pare ca nu lipseste... suflet.

Succes!

Flow_Flexatu 10-03-10 21:26

ciao,cum poate sa arate masina asta!!! extraordinar,bv :D , mai rar vezi asa ceva,femeie pasionata de masini,tuning etc. si eu la fel,inca din copilarie visam la calibra sau probe..pana intr-o zi,cand visu a devenit realitate,ce poate sa fie mai frumos?!! :D oricum ramane de apreciat ce ai facut din ea, o reprezinti si te reprezinta:-) numai bine,sa ai parte de ea ;)

julaikos 10-03-10 22:08

eu tot i-as schimba culoarea...

aXelstorm 11-03-10 09:07

Quote:

Originally Posted by julaikos (Post 3169774)
eu tot i-as schimba culoarea...

=)) =)) gandeste-te ca rozul e pt ea la fel de ok cum e pt tine albastrul metalizat sau grena metalizat. Tare replica oricum =))

julaikos 11-03-10 10:13

pentru mine albastrul metalizat nu e nimic,s-a nimerit sa fie aia culoarea masinii cand am vopsit-o,trebuia sa fie cu totu alta culoare dar na,din lipsa de timp bani si chef de ales alt vopsitor a iesit asa
nu spun ca e urat roz-ul pentru ea,dar parca masina asta da mai bine in alte culori :D
apropo,ai incercat cu sleepy eyes?

Old_boy 11-03-10 22:31

de 3-4 ori m-am uitat la poze si inca nu imi vine sa cred ca poate sa existe asa ceva... e nemaipomenita :wub:
Jos palaria!!!

PinkProbeLady 12-03-10 00:29

Quote:

Originally Posted by aXelstorm (Post 3168784)
pt ca dincolo de cheile slinoase si bodykit, si alte cate altele... mai are o componenta pe care am vazut-o inca nemontata pe multe din masinile modificate - pe a ta se pare ca nu lipseste... suflet.

Succes!

Iti multumesc mult pentru cuvintele si intelegerea acordata.

Quote:

Originally Posted by Flow_Flexatu (Post 3169594)
si eu la fel,inca din copilarie visam la calibra sau probe..pana intr-o zi,cand visu a devenit realitate,ce poate sa fie mai frumos?!! :D

Hey, si care dintre ele a devenit realitate? Calibra sau Probele? Oricum ambele sunt aceasi generatie oarecum frati vitregi :D
Mersi mult pentru aprecieri.

Quote:

Originally Posted by julaikos (Post 3170922)
apropo,ai incercat cu sleepy eyes?

Am vazut despre ce este vorba la sleepy, a venit si un baiat elecrician sa ma ajute la montarea proiectoarelor etc maine poate facem ceva, daca nu oricum va fi si smecheria asta cu sleepy cat se poate de repede. Multumesc mult pentru sfaturi!
Si culoarea, eu nu il mai vad altfel, imi este foarte drag asa cum e, este el "pinky probe" (si acum fara stikere)

Quote:

Originally Posted by Old_boy (Post 3173714)
de 3-4 ori m-am uitat la poze si inca nu imi vine sa cred ca poate sa existe asa ceva... e nemaipomenita :wub:
Jos palaria!!!

Multumesc!

Astazi am mai ansamblat una alta pe masina:
- au ajuns scaunele si bancheta spate cu incalzire (dar nu sunt inca finalizate)
- proiectoarele la locul lor
- usile cu iala inchisa
- bara fata putin modificata
- si the pink paint :D again, fara stikere

Maine dupa servici continuam cu finisarile si potrivirile.

PinkProbeLady 12-03-10 00:44

12 Attachment(s)
Cateva poze:

valyh 12-03-10 01:05

Quote:

Originally Posted by PinkProbeLady (Post 3173989)
Cateva poze:

:peace: doamne..ce bine arata scaunele!!!!!!!!mi se pare mie sau le-ai si modificat putin?:rolleyes2 felicitari!!!a iesit superb interiorul...vreau si eu alb :cry: cat te-a costat?

PinkProbeLady 12-03-10 01:18

Quote:

Originally Posted by valyh (Post 3174010)
:peace: doamne..ce bine arata scaunele!!!!!!!!mi se pare mie sau le-ai si modificat putin?:rolleyes2 felicitari!!!a iesit superb interiorul...vreau si eu alb :cry: cat te-a costat?

Nu s-a modificat nimic la scaune, am insistat sa se pastreze interiorul pe cat se poate de original, inafara de suflatoarele care au zburat ca trebuia sa pun undeva comenzile suspensiei.
Iti trimit PM cu pret ca a fost separat incalzirea, pielea am cumparat-o eu separat si ata. Totul s-a mai complicat (vechiul material a fost lipit de burete si a trebuit sa imi reconstruiasca tot buretele)
Mersi mult, nu este chiar ce voiam la cusaturi dar va fi modificat cand duc toata masina la ei pentru a pune mocheta.

andoGSI 12-03-10 08:31

Quote:

Originally Posted by PinkProbeLady (Post 3173989)
Cateva poze:

vai de capu meu ramo....
pfff...nu credeam ca o sa iasa asa bine:shock::rolleyes2
meseriasi baietii de gluma...cum zic eu..:Dcat mai mult alb:lol:
La mai multe cupitze

milad 14-03-10 21:38

good job...! buna treaba ai facut cu scaunele si banchetele! front bumper looks good as well! bafta ramo!

PinkProbeLady 16-03-10 18:46

Thanks!

ovidiu89 16-03-10 19:05

mai rar o fata sa se ocupe de masina asa cum faci tu....

Andr3ii 16-03-10 20:06

sper sa vad si eu vineri bomboana asta roz :d

JusT_SaY_BoBo 17-03-10 14:25

foarte frumos au iesit scaunele si bancheta.felicitari!

PinkProbeLady 17-03-10 16:46

Multumesc, dar, nu este chiar ce voiam eu ... sper ca pe viitoar sa se mai poata modifica.

Andr3ii@: Sa ma anunti daca vi si cand vi sa fiu aici.

Andr3ii 17-03-10 18:51

Quote:

Originally Posted by PinkProbeLady (Post 3194029)
Andr3ii@: Sa ma anunti daca vi si cand vi sa fiu aici.

Ok sefa :D ! o sa te anuntz :D

pery15 17-03-10 21:17

superb a iesit interiorul...felicitari...
cand ajungi la cluj???
sa ma dai pe mine o tura:D

ti-am mai zis eu k esti femeia perfecta...sti tu de ce...:))

Kedy 18-03-10 08:06

Sper sa nu te superi pe mine dar nu prea imi place cum a iesit tapiteria :( cred ca trebuia putin mai groasa ata aia pt cudaturi. In rest sper sa ai nervi de otel ca sa o poti intretine, in RO e crima sa ai orice alb. In alta ordine de idei bara e belea si cred ca daca ii faci si speepy eyes o sa rupa norma iar pe la mai toate show-urile

PinkProbeLady 18-03-10 11:54

Quote:

Originally Posted by Kedy (Post 3195969)
Sper sa nu te superi pe mine dar nu prea imi place cum a iesit tapiteria :( cred ca trebuia putin mai groasa ata aia pt cudaturi. In rest sper sa ai nervi de otel ca sa o poti intretine, in RO e crima sa ai orice alb. In alta ordine de idei bara e belea si cred ca daca ii faci si speepy eyes o sa rupa norma iar pe la mai toate show-urile

Nu ma supar, normal, nici nu se pune problema, cum spuneam nu e cea ce voiam si va fi refacut in mare, oricum in poze se vede ciudat, real arata destul de nice doar ca totusi nu este cea ce voiam. Cand mai strang ceva bani sa fac si restu pieselor vor fi modificate si scaunele. De intretinut, nu este atat de greu, am o solutie speciala cu care se curata foarte usor + garajul care face mult.

oq 18-03-10 23:02

e piele piele?.. de unde ai luat-o ca is tare curios.. si un pret asa la metru patrat daca se poate :) masina arata f frumos pt o fata:)

Andr3ii 22-03-10 23:54

maine ajung pe la arad si sper sa ajung sa vad si masina :D

PinkProbeLady 26-03-10 00:22

26 Attachment(s)
Cateva poze de astazi. Inca under construction.

PinkProbeLady 26-03-10 00:27

Quote:

Originally Posted by oq (Post 3198722)
e piele piele?.. de unde ai luat-o ca is tare curios.. si un pret asa la metru patrat daca se poate :) masina arata f frumos pt o fata:)

Da, este piele. Am luat-o prin cineva din Romania, este adusa din Germania, daca vrei iti dau numarul persoane care aduce. Nu mai stiu exact cat a fost metru dar cam 13-14 euro, eu luam coala mare (cum e vaca :D)

Andr3ii 26-03-10 00:27

Ce bestiala arata in penultima poza ! :) Arata bine cu proiectoarele si neoanele albe :) .. din pacate am avut un mic accident in drum spre arad si nu am mai putut sa ajung sa vad masina :( !

PinkProbeLady 26-03-10 00:30

Quote:

Originally Posted by Andr3ii (Post 3220079)
Ce bestiala arata in penultima poza ! :) Arata bine cu proiectoarele si neoanele albe :) .. din pacate am avut un mic accident in drum spre arad si nu am mai putut sa ajung sa vad masina :( !

Off dar ce s-a intamplat? Imi imaginez ca drumul Arad-Oradea ... care nu se poate numi sosea. Sper ca nu e mare lucru.

Penultima poza :lol: haha? De ce?

Old_boy 26-03-10 00:32

foarte frumos... cred totusi ca se refera la ante penultima cea in care ai farurile aprinse

PinkProbeLady 26-03-10 00:34

Quote:

Originally Posted by Old_boy (Post 3220091)
foarte frumos... cred totusi ca se refera la ante penultima cea in care ai farurile aprinse

Multumesc. Da, poate nu s-a afisat ultima. Oricum, nu stiu de ce a iesit totul albastru :rolleyes2

Andr3ii 26-03-10 00:35

A scuze .. acu am vazut ca ai mai adaugat o poza :))) Ma refeream la poza dinainte de penultima ! :P
Cu accidentul e o poveste mai lunga putin , cand intri pe mess o sa iti povestesc mai detaliat ! Da un semn cand intri si o sa iti povestesc :)

milad 26-03-10 09:47

speechless....! good job...actually a hell of a god job! frumoasa foc

PinkProbeLady 26-03-10 11:17

Quote:

Originally Posted by milad (Post 3220599)
speechless....! good job...actually a hell of a god job! frumoasa foc

Mersi. Vin intr-o zi sa o vezi si sa o studiezi de aproape!

andoGSI 26-03-10 13:57

Mult mai nice acuma:D
imi place mai mult fara stickere pe ea:X
mai ai putintel de lucru:D nice pics:D...in special una:shock:

JusT_SaY_BoBo 26-03-10 14:05

frumoase poe.parerea mea e ca aratau bine stickerele mai ales ca erau albe dar si asa arata foarte bine

Co5m1n eXtreme 26-03-10 21:49

Arata intr'un mare fel
Felicitari

PinkProbeLady 26-03-10 23:21

Stikerele deocamdata nu le voi pune o las o vreme asa mai clean (cat ca imi placea si mie cum dadeau cu masina chiar daca nu sunt adepta stikerelor), urmeaza polishul si inca cateva mici aranjari, detalii.

Co5m1n eXtreme@ Multumesc mult pt aprecieri.

andoGSI 26-03-10 23:24

astept vesti noi:)
poate poate o vad mai repede decat sper:D

Cuiutz 27-03-10 00:00

Frumos frumos .. vad ca nu pierzi timpu ... ba cu aia mica .. ba cu probele ;)

Bafta .. sper sa ne vedem curand :)

PinkProbeLady 27-03-10 00:35

Quote:

Originally Posted by andoGSI (Post 3222729)
astept vesti noi:)
poate poate o vad mai repede decat sper:D

Sper sa se faca drumul asta de arad-oradea ca paremise ca tot mai dezastru este, din pacate.

Quote:

Originally Posted by Cuiutz (Post 3222800)
Frumos frumos .. vad ca nu pierzi timpu ... ba cu aia mica .. ba cu probele ;)

Bafta .. sper sa ne vedem curand :)

Mersi mersi!
De ai sti tu :lol: sau poate sti si nu stiu eu la care mica te referi.

Sper sa ne vedem, cabrio! Eu deja am tras o raceala din cauza asta :D

Cuiutz 27-03-10 00:38

Eu nu mai merg cabrio .. Vara asta doar topless se poarta :D

Aia mica "mia" ;)

All times are GMT +2. The time now is 00:17.

- Copyright 2026 4Tuning