Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Prietenie intre barbati si femei? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/13515-prietenie-barbati-femei.html)

aleks 06-05-06 02:49

Re: Prietenie intre barbati si femei?

stii trixi, unii pur si simplu sunt gelosi pe toti barbatii (sau femeile, dupa caz) care se invart pe langa partenerul lor... e foarte greu sa gasesti pe cineva care sa judece limpede si sa-ti dea voie sa-ti alegi singur cercul de apropiati...

Trixi 06-05-06 09:36

...intr-adevar este foarte greu...dar -veste buna-NU ESTE IMPOSIBIL!!!Cuvintele cheie:TOLERENATA!TOLERANTA!TOLERANTA!

needBrain 06-05-06 12:39

pai si toleranta aia tre sa fie intr-o oarecare limita...ca apoi esti luat de prost

d3vilish_lips 06-05-06 14:16

......asa e ;) .....sau de fraier/fraiera :twisted:.....

Trixi 06-05-06 14:37

Atunci esti Mandea,daca reusesti sa gasesti ,de unde si pana unde....
Credeti-ma,dupa TOLERANTA ,si intelegere si de toate,citeodata dragonul cu 7 capete pare sa fie pisica blanda pe linga mine... :)

aleks 07-05-06 05:01

oricine are momentele lui de refulare, chill, toti suntem asa :D
ideea e sa fii constient de proportii, stii cum e... nici prostul satului, dar nici istericul de servici ;)

Spark 07-05-06 22:11

mda ... calea de mijloc functioneaza foare bine in multe situatii ... ;)

babydoll 15-09-06 22:37

:rolleyes2 eu spun ca se poate ...cele mai bune prietene ale mele sunt de fapt cei mai buni prieteni pentru ca sunt baieti;)
mereu a fost asa pentru ca mereu am apreciat detasarea cu care genul masculin isi exprima parerea...pe cand noi fetele:oops: atat ne fastacim pana sa ii zicem cuiva ce avem de zis, in plus suntem predispuse spre lingusala gratuita...gen:"vai ce bine iti sta asa ! cand de fapt noua tunsoare arata ca o matura:shock: "
si lista merge la nesfarsit...
eu tin enorm la prietenii mei si cred ca dupa atata timp deja nu ma mai vad ca pe o fata...ci doar ca omul de langa ei cand restu isi iau talpasita;)

seara placuta

pheerya 22-09-06 22:33

babydoll are dreptate...si pe langa asta...eu cred ca prietenie intre 2 femei nu prea xista...femeile sunt invidioasa unele pe celelalte...cu unele mici xceptii...cei mai buni prieteni ai mei sunt majoritatea baieti...poate si pentru ca sunt o fire mai baietoasa...si pana acum nu m am indragostit de nici unul dintre prieteni...din pacate a fost invers...si s a terminat prietenia:???:

Gabi 22-09-06 22:49

Quote:

Originally Posted by pheerya (Post 561591)
[...] sunt o fire mai baietoasa... [...]

Adica tu esti fata ? :roll:

Spark 22-09-06 22:50

si in principal asa o sa si fie cu majoritatea ..
e doar o chestiune de timp

pheerya 22-09-06 22:52

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 561603)
Adica tu esti fata ? :roll:

adika sunt...de ce n as fii?:lol:

Gabi 22-09-06 22:55

Adica... nu stiu... Adica... am crezut ca esti baietel :)

Ia treci pe la Comunitatea 4tuning si prezinta-te ! :-P

pheerya 22-09-06 22:56

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 561612)
Adica... nu stiu... Adica... am crezut ca esti baietel :)

Ia treci pe la Comunitatea 4tuning si prezinta-te ! :-P

baietzel cu numele pheerya:lol:? o sa ma prezint...;)

babydoll 23-09-06 12:20

pheerya...fa-le pe plac ca doar suntem toti colegi...de "pasiune pentru masini/motoare" si in plus daca sunt pasuni comune e foarte usor pt 2 persoane sa devina prieteni chiar daca au sexe diferite ;)

riptor 21-10-06 00:12

oameni buni...aici e teren minat!ce sa zic eu..se poate dar cu o singuara conditie:relatia trebuie sa fie foarte sincera si fara ascunzisuri,tu nu trebuie sa iti doresti sa fii cu ea si invers,ca apoi se transforma din amicitie in cine stie ce..si inca ceva foarte important!!
SA NU CUMVA SA TE IMPRIETENESTI CU EA (mai exact sa eviti sa devii prea apropiat ca amic si sa devii un fel de "frate" al ei,un confident) DACA O PLACI!! ca esti terminat! mai ales daca esti nesigur pe tine,nu crezi ca ai sanse cu ea..etc.ca sa fiu mai concis trebuie sa te intelegi cu ea cum te intelegi cu un baiat,cam asta ar fi treaba,altfel "amicitia" poate sa o ia pe carari cam necunoscute si deseori primejdioase..

tfsi 21-10-06 00:21

nu exista asa ceva...e o mare mare greseala...am patit-o pe pielea mea...

DolusD 21-10-06 12:33

Am avut si yo o amik dar pana la primu chef la care am fost amandoi si am baut alcool si pe dimineatza ne-am trezit ca ne luam limba in gat si sa dus draq relatia noastra de amicitie ! respect !

pheerya 21-10-06 12:53

Quote:

Originally Posted by DolusD (Post 593269)
Am avut si yo o amik dar pana la primu chef la care am fost amandoi si am baut alcool si pe dimineatza ne-am trezit ca ne luam limba in gat si sa dus draq relatia noastra de amicitie ! respect !

pai asta s a intamplat din cauza alcoolului sau aveati antecedente dinainte?:-)

DolusD 21-10-06 12:57

Nu aveam antecedente dar pur si simplu nu a mai mers , la alcool nu am mai tzinut cont si na a 2-a zi imi parea rau ca m-am atins de ea dar asa a fost sa fie ! respect !

Trixi 21-10-06 13:39

Quote:

Originally Posted by riptor (Post 592925)
oameni buni...aici e teren minat!ce sa zic eu..se poate dar cu o singuara conditie:relatia trebuie sa fie foarte sincera si fara ascunzisuri,tu nu trebuie sa iti doresti sa fii cu ea si invers,ca apoi se transforma din amicitie in cine stie ce..si inca ceva foarte important!!
SA NU CUMVA SA TE IMPRIETENESTI CU EA (mai exact sa eviti sa devii prea apropiat ca amic si sa devii un fel de "frate" al ei,un confident) DACA O PLACI!! ca esti terminat! mai ales daca esti nesigur pe tine,nu crezi ca ai sanse cu ea..etc.ca sa fiu mai concis trebuie sa te intelegi cu ea cum te intelegi cu un baiat,cam asta ar fi treaba,altfel "amicitia" poate sa o ia pe carari cam necunoscute si deseori primejdioase..

....daca citeam postul tau,acum citeva luni...sa fiu sincera,saream in sus,k nu ai dreptate...dar acum tre sa admit k ai dreptate in mare masura...ptr k se mai intimpla sa lasi garda jos,fiind vorba "doar" d amicitie...apoi te trezesti cu niste sentimente ..si nu mai ai ce face,decit sa dai cu capul d pereti...

dmn 21-10-06 13:48

mda... am patit si eu....
si am dat cu caruta in gard... ca nici relatie nu a iesit si am stricat si prietenia... adik n-am stricat-o dar... nu mai e la fel... ne-am racit...

DolusD 21-10-06 14:14

Cum ai putea sa stai cu o amica care itzi stie majoritatea secretelor ??? adik tre` sa te gandesti ca stie detule despre tine ca sa te refuze sau sa te accepte , depinde si de ce "pacate" ai, oricum nu cred ca as putea sta cu o amica care stie multe despre mine ! dar in acelasi timp ar putea merge relatie fff bine pt ca te-ar intzelege mai bine , te cunoaste mult mai bine .....etc....! respect !

Trixi 21-10-06 14:19

..problema e k ptr mai multe persoane asta ar fi idealul ;) ..sa fii trup si suflet impreuna cu cineva,k sa poti sa te pierzi d TOT in persoana respectiva...sa nu mai fii nevoit sa joci teatru,k sa ai incredere,k poti discuta oricind orice..si vei fi inteles...cred k asta intelegem noi,cind rostim cuvintul "iubire" ;)

DolusD 21-10-06 14:22

posibil .......:evil: :evil: :evil: ! respect !

pheerya 21-10-06 22:09

dar am vazut si cazuri in care prieteni veki si buni cica s ar fi indragostit unul de celalalt...au petrecut cateva nopti impreuna...si si au dat seama k mai bine se inteleg ca simplii prieteni si au revenit la situatia anterioara:-)

DolusD 22-10-06 00:59

Dar sunt cazuri in care din iubiti au devenit prieteni fara sa-si dea seama !

dmn 22-10-06 12:09

cam greu sa revii la situatia anterioara...
stii tu! ata se rupe... o legi si gata! dar ramane nodul....
sincer eu mi-as dori ca perechea mea sa-mi fie cel mai bun prieten... pt ca o rel lunga de fapt pe asta se bazeaza... pe comunicare si prietenie... doar iubirea... nu e de ajuns!

riptor 22-10-06 13:58

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 593352)
....daca citeam postul tau,acum citeva luni...sa fiu sincera,saream in sus,k nu ai dreptate...dar acum tre sa admit k ai dreptate in mare masura...ptr k se mai intimpla sa lasi garda jos,fiind vorba "doar" d amicitie...apoi te trezesti cu niste sentimente ..si nu mai ai ce face,decit sa dai cu capul d pereti...

pai trebuia sa fii de acord cu mine! ca am trait asta deci e adevarat...ma bucur ca ai luat in considerare si varianta mea

Trixi 22-10-06 14:11

...ACUM sunt perfect de acord!!! ;)

riptor 23-10-06 14:35

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 594475)
...ACUM sunt perfect de acord!!! ;)

:) sa inteleg ca lucrurile au mai "evoluat" putin?...de acu in colo daca ai sa dai peste un posibil amic sa il intrebi din prima: "ba! tu ma placi pe mine?!" si daca o sa zica un "nu" sincer atunci aveti unda verde! :) Aaa,sa nu uit,sunt convins ca in "amicitiile" astea barbatilor le pica cu tronc de cele mai multe ori,ei strica cel mai des toata smecheria...recunosc!..

Trixi 23-10-06 14:47

mdea....asa sa intelegi.faza aia cu intrebatul,ar fi tare d tot!!!:D desi nimeni nu s-ar mira de la mine :D :D :D dar ar fi greu sa-ti zica cineva din start CUM te place. daca as sta d vorba numai cu barbati kre ma vad baba cloanta..as putea sa stau intre 4 pereti,bine ms...asa k ,din cind in cind imi asumi riscul,fac tot posibilul k sa ma comport 100% corect,si daca tot m-i se mai da in cap cu declaratii neasteptate,las la aprecierea lor daca mai vor sa fim prieteni sau nu...k despre altceva nu poate fi vorba.

B|shOp-VR6 23-10-06 15:55

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 593352)

Foarte adevarat.. nu vreau sa comentez mai mult dar cam asa se intampla :) si mai mult.. se duce si de rapa totul.. :???:

EvLSant0S 23-10-06 18:00

Quote:

Originally Posted by dmn (Post 593365)
mda... am patit si eu....
si am dat cu caruta in gard... ca nici relatie nu a iesit si am stricat si prietenia... adik n-am stricat-o dar... nu mai e la fel... ne-am racit...

merge.. :) si relatie ,si amicitie , si prietenie .. toate merg :) -cu aceiasi pers.

tre sa gusti din toate cat traiesti , nu ?
daca si cu cine .. e perfect.. merg toate :)

B-83-DAC 24-10-06 02:56

Quote:

Originally Posted by B|shOp-VR6 (Post 595899)
Foarte adevarat.. nu vreau sa comentez mai mult dar cam asa se intampla :) si mai mult.. se duce si de rapa totul.. :???:

mare dreptate ai in cele ce le spui cred ca 90 % stim ca asa se intampla :D

pheerya 24-10-06 21:39

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S (Post 596027)
merge.. :) si relatie ,si amicitie , si prietenie .. toate merg :) -cu aceiasi pers.

tre sa gusti din toate cat traiesti , nu ?
daca si cu cine .. e perfect.. merg toate :)

si daca persoana de langa tine nu le vrea pe toate...nu mai ai parte de nimik..ramai cu buza umflata:lol:

DolusD 24-10-06 21:42

eeeee acu si u ,poate nu le vrea pe toate dar tot vrea una din ele :D :D :D

d3vilish_lips 26-10-06 15:10

Quote:

Originally Posted by B|shOp-VR6 (Post 595899)

:lol:hahahahahahaha ce e cu tine domnule serban? de faci afirmatii dastea :twisted:....

Trixi 26-10-06 15:17

cred k miroase p-aici ceva .....:shock: a da! a arsssssssssssssssssssss!!!!:D :D :D
gluma-i gluma..dar mai mult sau mai putin toti ne-am cam luat ceaiul....:cry:

B|shOp-VR6 26-10-06 15:22

In astfel de situatii nu pot sai numesti ca te-ai ars.. ci doar constati un anumit aspect care se pare ca e general valabil. :D

Devilish.. probleme?? :lol: :lol:

All times are GMT +2. The time now is 11:14.

- Copyright 2026 4Tuning