Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Poze spion: Logan Stationwagon (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/12106-poze-spion-logan-stationwagon.html)

Alpine 14-09-06 09:51

Re: Poze spion: Logan Stationwagon

Din cate vad,ampatamentul este mai mare decat la varianta berlina!Deci spatiul de incarcare va fi impresionant.Sunt curios daca 1,5dci va fi capabil sa o urneasca din loc incarcata!Domnule....pe asa bascula trebuie un motor de bascula.:D .Cred ca aceasta varianta de break va fi modelul de baza pentru camioneta LOGAN si....de ce nu un 4x4.:rolleyes2

GabyRUF 14-09-06 16:20

mama ce urata e s amoara ma-sa ,sa fie neagra geamuri fumurii si sa scrie pe ea SERVICII FUNERARE :))))=)))=))))

nwl_dredd 14-09-06 16:35

e urat masina rau de tot nu puteau cera ceva mai aratos si dacai DACIA!

fuzzy 14-09-06 16:42

mama dar de unde tot apareti mah ?!??? macar aveti permis sau masina sau macar aveti 18 ani ?!?? tot felul de expertzi care mai de care....daca e DACIA automat e nasol....nu conteaza nimic altceva...... e un proiect de care pana la urma eu sunt curios de motorizari si chiar daca nu arata foarte atractiv, este o masina pentru un anumit segment de piata... mai departe sper ca pe viitor sa se invete din greseli....

fuzzy 14-09-06 16:57

Quote:

Originally Posted by fuzzy (Post 553856)
mama dar de unde tot apareti mah ?!??? macar aveti permis sau masina sau macar aveti 18 ani ?!?? tot felul de expertzi care mai de care....daca e DACIA automat e nasol....nu conteaza nimic altceva...... e un proiect de care pana la urma eu sunt curios de motorizari si chiar daca nu arata foarte atractiv, este o masina pentru un anumit segment de piata... mai departe sper ca pe viitor sa se invete din greseli....

si scuze dar era prea tarziu ptr edit: logan stationwagon e un pas inainte, nu??? unde e nova break, unde e supernova combi, unde e solenza stationwagon?!??? toate aceste modele au fost prezentate ca berlina si atat.....doar "vechea" 1300 a fost si pick-up, si break, si berlina.... ba chiar si acea incercare (pacat ca nu a fost continuata:() de decapotabila...
mai ganditi-va si voi putin inainte sa mai scrieti astfel de aberatii...

Cristy65 14-09-06 20:27

yo prima data am crezut ca e daice papuc sau cum ii zice la aia care poarta marfa sh ii cu 2 locuri. oare o so cumpere cineva??

Cr1Sty_xxl 14-09-06 21:38

de cumparat o sa se gaseasca cineva sa o cumpere stai linistit

F_L_R 15-09-06 09:21

-Poate intra un sicriu lejer in ea......deci are si utilitate......cat despre cei 100 de cai ......no comment......alti scoteau masini de 100 de cai in 1928!!! am reusit si noi dupa 78 de ANI..........felicitari Dacia.

Toyo_9J RW Drift Master 15-09-06 11:47

ohohoo ce masina sexy ...ye i am 2 sexy 4 Romania ,cata pasiune intro singura masina , Dacia rupe asfaltul abia astept sa le vad pe strada zburand pe langa mine :shakefist ...abia astept ,abia astept:twisted: o sa fie tara Dacia ...ce tari o sa fim :twisted:

Todorutz 15-09-06 14:30

deci un logan simplu...berlina....arata najpa.....apai asta...break...doamne fereshte....il urasc

Spark 15-09-06 14:36

mai bine nu scoteau husele alea de pe ea ... cand au fost facut pozele alea spion :rolleyes2

Bogdan YBR 15-09-06 17:12

tomberon de masina. dar nu zic decat un singur lucru O SA SE VANDA IN DRACI.....

Toyo_9J RW Drift Master 15-09-06 18:03

:rockon: Haideti nu fiti rai...masina o sa fie folositoare...buna pentru transport piese tuning de calitate pentru regi soselelor

mihaimicron 16-09-06 00:06

[QUOTE=B-10-YBR;554963]tomberon de masina. dar nu zic decat un singur lucru O SA SE VANDA IN DRACI.....[/QUOTE

e logic.........sunt destui tarani.........

mad_mike 16-09-06 12:10

Quote:

Originally Posted by mihaimicron (Post 555271)
e logic.........sunt destui tarani.........

Care o sa care varza; cartofi; ceapa. O sa existe si tuning pe ele:semnul Nike pe spate, pusa o teava de 13 pe post de toba sport etc :lol:

Lucianos 16-09-06 15:13

Mie unul nu-mi plac usile din spate...parca e o utilitara .

aleXpeed 16-09-06 16:11

Un lucru e clar, daca pe el scria alta marca de masina va placea, numa ca scrie DACIA, e adevarat, si mie imi plac masinile straine cum ar fi BMW dar asta nu inseamna ca DACIA e caruta sau cum ziceti voi, caruta e aia cu tractiune animala!!!

stryder 16-09-06 16:31

sincer najpa ... dacia tot dacie ii ea ... ;) ... si loganu nush ii prea prea patratzoasa puteau adopta si ei o forma mai aero dinamica un pic

Toyo_9J RW Drift Master 16-09-06 20:02

Asta da masina ...da clasa ... e Dacia Hummer:drunk: :drunk: :drunk:

Cr1Sty_xxl 16-09-06 22:11

Quote:

Originally Posted by aleXpeed (Post 555753)
Un lucru e clar, daca pe el scria alta marca de masina va placea, numa ca scrie DACIA, e adevarat, si mie imi plac masinile straine cum ar fi BMW dar asta nu inseamna ca DACIA e caruta sau cum ziceti voi, caruta e aia cu tractiune animala!!!

uite un potential cumparator care o sa care cartofi si ceapa...:))))

Lucianos 17-09-06 10:51

Quote:

Originally Posted by aleXpeed (Post 555753)

Aici te contrazic...dak masina e urata,e urata...nu conteaza ca e Trabant,Dacie,BMW,Ferrari, s.a.m.d. Iar noi de asta taclalim pe forumul asta...sa criticam sau sa ridicam in slavi ;) .

Toyo_9J RW Drift Master 17-09-06 11:32

Eu nu sunt nici un potential cumparator cu care vreau sa transport ceapa si cartofi !!!!!!!:anger: /Eu faceam de misto masina:evil_laug

Cr1Sty_xxl 17-09-06 18:40

da nu am zis de tine toyo..:)

cristacke 17-09-06 19:08

frumusica...totusi sa o vedem pe strada...si cand o sa ne obisnuim cu ea o sa ne placa la toti..

Cr1Sty_xxl 17-09-06 20:53

Quote:

Originally Posted by cristacke (Post 557012)
frumusica...totusi sa o vedem pe strada...si cand o sa ne obisnuim cu ea o sa ne placa la toti..

frectie la picior de lemn....:-j:rolleyes2

fratzika 17-09-06 23:04

...mi se pare mie sau "chestia" asta cu 4 rotzi are 7 locuri si nu 5....uitatzi-va si voi la pozele 1 si 2 marite un pic, daca nu ma insel se vad tetierele si centura de sigurantza....oare ma insel?????

...si daca are 7 locuri...sigur va prinde....la public...pe locurile din spate incap doi saci cu cartofi si unul cu faina de malai...

cristacke 17-09-06 23:25

7? de ce nu 8 k park se vad 3 tetiere pe ultimul rand

fratzika 17-09-06 23:38

Quote:

Originally Posted by cristacke (Post 557353)
7? de ce nu 8 k park se vad 3 tetiere pe ultimul rand

hmmm. deci totusi e ceva...o fi primul stationwagon cu 8 locuri.....poate daca se chinuiau un pic faceau ca la Fiat Multipla 3 locuri in fata si era o masina cu 9 locuri....nu vreau sa ma gandesc la un accident urat cu asa o masina....:(

sonik89 18-09-06 13:33

parca ar fi continuarea de la dacia papuc nu de la dacia logan , nu inteleg ce au avut "designerii" aia in cap in afara de heliu , masina e urata si hidoasa , nu mias cumpara asa ceva nici in ruptul capului

RCS. 18-09-06 18:44

Sa nu uitam ce s-a spus si despre Dacia Logan la inceput: ca e urata, ca are un spate groaznic samd...acum totul este ok (poate sa fie si chestie de obisnuinta).Despre Logan Stationwagon la fel se spune si acuma...mai discutam despre ea peste 1 an (mie unul nu-mi place cum arata...dar stai sa o vedem si live...!).;)

sKyNeT 19-09-06 21:18

http://www.resursadefun.ro/gi36_noua...ogan-break.htm

sper sa nu se supere nimeni ca am pus link`u aici...

cristacke 19-09-06 23:42

da de ce sa se supere cineva? :))

vyper2thex 19-09-06 23:59

Quote:

Originally Posted by fratzika (Post 557325)
...mi se pare mie sau "chestia" asta cu 4 rotzi are 7 locuri si nu 5....uitatzi-va si voi la pozele 1 si 2 marite un pic, daca nu ma insel se vad tetierele si centura de sigurantza....oare ma insel?????

...si daca are 7 locuri...sigur va prinde....la public...pe locurile din spate incap doi saci cu cartofi si unul cu faina de malai...

Cam ai dreptate dak te uiti cu atentie la a treia poza poti vedea shi randul doi shi randul 3... deci tinde mai mult catre ce am zis eu o utilitara... Renault-ul Kangoo facut in Romania Dacia Logan SW

sKyNeT 21-09-06 22:26

Quote:

Originally Posted by cristacke (Post 560221)
da de ce sa se supere cineva? :))

fanii dacia :twisted:

cristacke 21-09-06 22:57

exista asa ceva? :shock: :shock: :shock:

aleXpeed 28-09-06 10:26

mie unul imi plac loganurile, si breakul kre se lanseaza azi la paris, chiar imi place cum arata, daca nu scria dacia pe ea va placea, sa fim seriosi

vyper2thex 28-09-06 13:12

Quote:

Originally Posted by aleXpeed (Post 568230)
mie unul imi plac loganurile, si breakul kre se lanseaza azi la paris, chiar imi place cum arata, daca nu scria dacia pe ea va placea, sa fim seriosi

Frate posteaza si u cand o sa mai cresti pentru ca aberezi degeaba nu ne place pentru ca este un Logan taiat inchegat cu un Renault Kangoo taiat...desigur ea va fi folositoare ca si Fiat Doblo pentru cei cu multi copii sau pentru cei care cara mult sau care cara obiecte voluminoase...

All times are GMT +2. The time now is 01:55.

- Copyright 2026 4Tuning