![]() |
Re: Machetele mele - bmwh548
chiar ca rara...:shock:
ai grija de ea! nu i-ar strica o culoare mai faina si sa fie lasata un pic de bot, sa nu mai existe discrepanta cu spatele lasat |
12 Attachment(s)
Sa vad cum fac cu oglinzile...si o revopsesc, e pacat de ea sa ramana cu defecte de vopsea.
Pentru astazi: BMW 540i Paul's Model Art 1:24 Unul din modelele mele preferate, nickul meu e imprumutat dupa codul unui E39 modificat de Hamann :) L-am cautat mult timp, e un model foarte greu de gasit. E vorba de versiunea face-lift...seria 5 E39 a fost prima cu angel-eyes din istoria BMW. A fost cumparata second-hand, are niste defecte datorate trecerii timpului (una din siglele de pe jante e lipsa, numarul spate putin "jupit", era inimaginabil de plina de praf cand a ajuns la mine), dar a meritat fiecare minut de asteptare :) Pacat ca nu are geamuri la portierele fata, ca nu se deschide portbagajul...si cam atat. Sunt foarte rare si e pacat sa le ratati daca le vedeti. |
Ultimele 2 machete sunt pur si simplu...extraordinare:shock::shock:. De unde/ de la cine ai luat asemenea raritati? Si la final, partea mai nasoala: cu cat le-ai luat?
|
Ebay...pretul e secret :-P
Urmeaza alte raritati zilele astea :) |
10 Attachment(s)
BMW 325i Schuco 1:24
Pentru ca sunt satul de chinezaria pe care o face Bburago acum la 1:24 m-am decis sa caut putin si sa vad daca nu gasesc si altceva. Tot pe ebay am gasit-o si pe asta... Sasiu metalic, motor metalic (placa din jurul lui fiind plastic), cutia de viteze metalica, bordul realizat din 4 componente si probabil ce sare in ochi la prima vedere: toate 4 portierele mobile. Mi-ar fi placut sa fie putin mai detaliata si mai bine finisata: marginea de jos a lunetei statea cu vreun mimilimetru deasupra liniei portbagajului pentru ca o impingeau in afara niste degajari prost gandite din zona tavitei spate...le-am taiat si am pilit putin...voi finisa cum trebuie zona zilele urmatoare; blocurile optice spate sunt facute din 3 bucati separate, poate la prima vedere pare un lucru interesant, nu e chiar asa, finisajul e prost si nu se imbina cum trebuie; instrumentele de bord sunt realizate in relief dar nu sunt vopsite...ar mai fi, dar cu toate defectele ei mie imi place. |
M-ai innebunit cu astea 3 BMW-uri:o:shock:. Nu mai am cuvinte.. mai ai machete de pe Ebay? Mai faci comanda?? M-ar interesa si pe mine sa fac. Da-mi un pm cu id-ul tau:).
|
12 Attachment(s)
Mai am...dar nu multe :) Nu mai fac comanda, id-ul e in profil: bmwh548
BMW 850i Revell 1:24 VANDUT Macheta e intr-o stare destul de buna, emblemele nu stau prea bine lipite, numarul fata nu sta prea bine, cateva din etichetele interioare n-au fost lipite bine (fiind plasate pe muchii adezivul s-a uscat si stau cam pe aer), numarul spate a fost lipit aiurea, cauciucurile sunt dintr-un material ciudat (destul de tare, crapa repede, deja am o crapatura mica pe unul din ele). Un defect enervant care se vede prima data e unul din stergatoare care sta ridicat de pe parbriz (il aranjez eu cand am timp). Detaliile sunt ok pentru scara ei, interiorul e dintr-un plastic "abraziv" in zona picioarelor pentru a imita mocheta, exista numele "Good Year" pe lateralul cauciucurilor scris in relief... Ca o modificare fata de stock: traseul de esapament a fost vopsit argintiu (ma plictiseam). |
foarte, foarte frumoase Bimmerele...
ai starnit multa invidie p-aici ce planuri ai cu ele? raman stock cu mici retusiri sau la faci ceva mai mult? alte jante, vopsea, etc...:rolleyes2 |
10 Attachment(s)
In general stock...la 750iL e mai complicat, acolo trebuie revopsita toata macheta.
Pentru astazi: BMW 635CSi Racing Bburago Italy 1:26 VANDUT Dulcele stil clasic Bburago: roti din plastic, portiere care nu stau cum trebuie, vopseaua e praf (dar asta se poate pune pe seama timpului), stickerele se dezlipesc, interiorul e foarte simplu (dar lucrat decent avand in vedere varsta), grila radiatorului e montata aiurea... Un plus pentru faptul ca motorul e piesa separata si e lucrat relativ bine (daca facem exceptie de culoare...). |
neaparat alte roti... ceva BBS daca ai gasi
si bara fata... hmmm, trebuie niste decupaje, eventual 2 proiectoare (leduri chiar daca nu se aprind) zici ca-i locomotiva asa... :-P deci... la treaba! |
Quote:
vaii E38!!! foarte tare achizitia si cele doua E36 si E39 daca sar fabrica E38 si E39 la 1:18 ar f isi mai frumos:)sa le stapanesti sanatos si cat mai multe raritati;) |
Quote:
|
Quote:
la mine le creste valoarea amice! ;) |
Numai respect co-oraseanului meu!Rare si frumoase!
|
Multumesc tuturor :)
Eddy esti pe mess ca vreau sa te intreb cate ceva? :) |
| All times are GMT +2. The time now is 10:35. |
- Copyright 2026 4Tuning