![]() |
Re: Live for Speed Championship Edition 1
slick mod nu merge pe patchu asta si nu merge pe net.
mai joaca 2-3 ani lfs si o sa inveti.atunci o sa vb altfel |
joc de cand a aparut LFS S1 asa ca nu era nevoie de o parte din postul tau de mai sus.
Daca nu merge slick mod pe Z asta e, facem fara el. Scuze daca nu sunt la nivelul tau sefu, eu n-am timp sa stau toata ziua sa ma interesez ce merge si ce nu merge. Oricum te inteleg, esti ca noi toti...cu preconceptii. |
doar ti-am zis.
|
ai zis gresit ;) next time think again before you post something.
|
face cineva un server de practice?
|
Tine cineva server`u Romanian League ||| ? sau il deschid eu..?
|
deschide tu.
|
Romanian League |||
Password: 4tuning puteti intra sa va antrenati. Server powered by Prodrive Racing team. Mersi Dominic pt ajutor. |
sa intre pe teamspeak toti : 89.43.248.51:8767
|
rod sobolanii la firele de retea? :)
|
au ajuns la cupru deja...mie nu imi mai merge, error while waiting for replay :(
|
tare rau serverul :D
|
in 5 minute e gata un nou server
Romanian League pass 4tuning |
buzz!!!
|
Concluzii dupa prima cursa:
In primul rand scuze pentru cei care i-am acrosat in al 3-lea tur, eram intr-o stare de extazii si nu m-am putut abtine...nu sincer, la world_eye007 am franat prea tarziu, sau el a franat prea devreme si l-am acrosat putin, iar la ovidiu pur si simplu nu l-am vazut, a aparut langa mine ca o fantoma :). Asa, la cursa urmatoare, fara reset in orice caz. Restart numai in primul lap si gata, ca au iesit discutii si pe buna dreptate. Cat despre mine, daca sunteti curiosi ce s-a intamplat de m-am oprit in turul 15, am ramas fara benzina. :) In urmatoarele randuri am sa postez convorbirea de dupa cursa care am avut-o cu world_eye007, eu cred ca el a subliniat niste lucruri importante, bune si rele...mai mult rele, defapt numai rele :) world_eye007: 1). nu inteleg de ce a fost on resetul pentru masina world_eye007: la o cursa normala nu se intampla asta... world_eye007: 2). nu te-a impins nimeni cand m-ai lovit world_eye007: 3), nu inteleg de ce s-ar da restart la cursa cand in reguli scrie clar ca doar in prima tura se poate da, mai ales ca acum era trecut de jumatate GodfatherŽ™: da eu te-am impins....am franat prea tarziu world_eye007: da am vazut ca tu GodfatherŽ™: asa e nu trebuia restart, acum imi pare rau...dar cred ca e si normal pt ca am iesit pe ultimul...am vrut sa fie o cursa perfecta... GodfatherŽ™: de aia am vrut reset GodfatherŽ™: ca sa poata participa si dominic world_eye007: pai vezi tu, in MOE sau cursele lor alea smechere... nu se da restart numa pentru 1-2 la care le-a picat netu sau li s-a updatat antivirusu world_eye007: da aici le convine GodfatherŽ™: aha GodfatherŽ™: asta e...a fost ce a fost world_eye007: daca nu as fi ajuns pe ultimu loc asa cand imi mergea chiar bine poate as fi privit altfel lucrurile GodfatherŽ™: normal world_eye007: coliziunea aia cu peretele mi-a adus din start +1pitstop world_eye007: deci peste o tura pierduta per total GodfatherŽ™: si ovidiu a avut un crash tot cu mine GodfatherŽ™: s-a rasturnat world_eye007: am vazut si asta GodfatherŽ™: si tot a ajuns world_eye007: s-a rasturnat GodfatherŽ™: pe 3 world_eye007: pai da world_eye007: dar el a dat reset world_eye007: care trebuia sa fie interzis din cate stiu GodfatherŽ™: da...nu m-am gandit la asta GodfatherŽ™: am uitat world_eye007: el a dat reset deci nu a trebuit sa faca pitul ala ca mine + ca eu cu el nu ne comparam, e mult mai bun ca mine clar GodfatherŽ™: ... world_eye007: sincer as fi dat si eu reset world_eye007: dar nici nu mi-a trecut prin minte ca ar merge GodfatherŽ™: da.. GodfatherŽ™: putea-i sa dai GodfatherŽ™: nu te penaliza nimeni world_eye007: pai stiu da asta zic ca nu mi-a trecut prin minte nici macar 1 secunda ca ar trebuii sa mearga reset world_eye007: pentru ca la nici o cursa nu se baga GodfatherŽ™: auzi GodfatherŽ™: daca pun reset GodfatherŽ™: in reguli...sa se permita resetul GodfatherŽ™: ce zici GodfatherŽ™: ca sa nu mai iei foc in caz de crash world_eye007: mi s-ar parea cea mai mare prostie world_eye007: hai sa-ti spun de ce GodfatherŽ™: ok, te ascult world_eye007: daca dai reset world_eye007: masina are cauciucuri noi world_eye007: doar benzina e lafel world_eye007: deci world_eye007: in loc de pit world_eye007: o sa te opresti GodfatherŽ™: am observat...ca eu am ramas fara benzina GodfatherŽ™: world_eye007: pe dreapta world_eye007: si o sa dai reset world_eye007: si iti pui la inceput world_eye007: benzina pentru toata cursa world_eye007: si te-ai scos world_eye007: faci un pit de 5 secunde world_eye007: in care nu schimbi nimic world_eye007: numa asa world_eye007: sa faci pitu world_eye007: si voila GodfatherŽ™: ziceam reset numai in caz de rasturnare sau crash foarte grav world_eye007: in + world_eye007: in cursele reale asa ceva nu se poate world_eye007: iar lfs se vrea un simulator cat mai real world_eye007: acuma nush... intreaba-i si pe altii... intreaba-l pe razvan si faceti cum credeti world_eye007: si mie lucrul care mi s-a parut cel mai neserios, clar world_eye007: a fost restartul cursei world_eye007: asa ceva chiar nu se face... nici macar prin vot world_eye007: si e clar ca toti au votat restart world_eye007: 2 clar au votat ptr ca amandoi erau scosi din cursa world_eye007: nu? world_eye007: + ca erau aceeasi echipa world_eye007: daca tot s-a votat mi se parea normal sa voteze numai cei neimplicati GodfatherŽ™: da... GodfatherŽ™: asa e |
| All times are GMT +2. The time now is 03:37. |
- Copyright 2026 4Tuning