![]() |
Re: Pareri despre 4Tuning Festival
Quote:
Quote:
Quote:
|
Re: Pareri despre 4TuningFESTIVAL
Ma scuzi.
|
eu asa cred
|
si eu cred ca ar fi cazul sa o lasati moale cu afirmatii de genul.
reveniti la pareri despre festival nu la vietile voastre personale/doctrine/gandiri/trairi ok ? |
A fost superrrrr !:-) Intotdeauna se poate si mai bine, dar a fost destul de tare !
|
Quote:
La Festival a fost ok. Ca deobicei, se poate si mai bine, dar speram ca in 2009 sa se rezolve toate micile bubite. :) |
Quote:
intreb si eu, ca nu inteleg in ce masura ne cerem unii altora socoteala pe asa ton... |
Quote:
Quote:
Ma bucur ca mai e cineva care gandeste asa...plus ca eu sunt exact de partea opusa ca sa zic asa...vreau sa VINA TIPE cat mai multe dar care sa aiba ocupatii diverse in domeniul auto nu doar sa pozeze, ca doar sunt si ele capabila...si cred ca am mai zis oricum sunt fata dar am tipi pentru care as garanta ca citez... sunt multumiti de ce au acasa si nu ii intereseaza decat masina in sine la un show ca asta! Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
@ berbeaca:
la fel am zis si eu "nu merita", dar citeste mai atenta ce s-a postat despre punctare si evolutia la drift. Duminica a fost "free", s-au dat doar pt show, nu pt cupa. Finala s-a dat sambata (cand eu nu am fost din pacate) si probabil atunci a evoluat mai bine decat restul, la probele respective. esti prea agresiva, las-o mai usor... ne dam in cap unii altora pt cativa care strigau "uite *****"? Asta e Romania, trebuie sa o acceptam, e tara noastra... |
Combativa asta mica :D
Imi place. Zi-le tu fata :) |
Quote:
Quote:
|
parerea mea e ca a fost drift cat sa te saturi de vazut ...la un moment dat te plictiseai si plecai ... un show care a fost gandit mai mult pentru KOE....si asta nu se intampla in fiecare zi ....
|
http://www.motostyling.hu/c61/extrem...sulasi-verseny
asa fac vecini nostri un festival de tuning si accelerare; e doar o idee dar cred ca am satisface dorintele fiecarui vizitator :) |
EIII...MA SUPARA TARE LUCRUL CA NOI AEROGRAFISTI AM FOST DEGEABA ACOLO...VAD ,CA AICI IN COMENTARII(IN AFARA DE 150,CINE-I TOT AEROGRAFIST),NU SPUNE NIMENI NICI O PARERE,DESPRE MUNCA NOASTRA..:sad:
ADICA PENTRU VOI ,CEI ATI SPUS PARERILE VOASTRE AICI ,NU PREA CONTEAZA ARTA RESPECTIVA....SORRY SI IMI PARE RAU CA ASA ESTE,SI MII DE SCUZE ,PENTRU CEI CARE TOTUSI GINDESC ALTFEL,DAR AU UITAT SA SCRIE MACAR UN CUVINT DESPRE ARTA NOASTRA... SI TOTUSI MULTUMIM LUI Gratzian ,PENTRU INVITATIE ,SI SPER CA REUSIM SA ATRAGEM ATENTIA VIZITATORILOR CIT MAI BINE,IN URMATOARELE ORGANIZATII.. |
Quote:
Restul au salivat la pussy pe acolo nu ai vazut ca erau numai dare de bale pe jos... Data viitoare faceti airbrush pe sani sa vezi cum va salveaza numai mopul de balele alora. |
| All times are GMT +2. The time now is 18:40. |
- Copyright 2026 4Tuning