Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Cine vrea cu primul GT-R din Romānia? (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/94439-vrea-primul-gt-romania.html)

YCSNHT 05-11-08 20:22

Re: Cine vrea cu primul GTR din Romania cat mai este stock?!?

DIN CE AM AUZIT SE PARE CA GTR-UL ALB E MAI SLAB DECAT CEL NEGRU...DAR O SA VEDEM MAI EXACT CAND SE VOR INTALNI

gabit 05-11-08 20:40

Quote:

Originally Posted by daniwmk (Post 1845386)
oriunde e scris ceva de gtr arunci si tu intepaturi zvonuri etc
ai actiuni la vreo firma concurenta sau esti pe statul de plata la vreuna ?

de vina cred ca e reputatia lui gtr....aia de porsche killer...

blazeyblaze 05-11-08 21:04

porsche sniffer poate

georgerg 05-11-08 22:38

Quote:

Originally Posted by Alex_55 (Post 1845364)
si-a luat-o gtr-ul ce e asa greu !?!?!

n-ai mai vazut asa carcota - ce te mai bucuri - daca se mai strica dracului si transmisia cred ca erai cu sampania in fata:chainsaw:

blazeyblaze 05-11-08 22:39

tu parca te jurai ca nu mai postezi aici

YCSNHT 05-11-08 22:43

Quote:

Originally Posted by georgerg (Post 1846231)
n-ai mai vazut asa carcota - ce te mai bucuri - daca se mai strica dracului si transmisia cred ca erai cu sampania in fata:chainsaw:

AI FURAT-O ....ASTA E ....VEZI CA NU TOATE SUNT ROZ CA IN VISELELE TALE:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:: lol::lol::lol::lol:

DACA VREI ADUC EU SAMPANIA:lol::lol::lol::lol:

georgerg 05-11-08 22:45

Quote:

Originally Posted by YCSNHT (Post 1845937)
DIN CE AM AUZIT SE PARE CA GTR-UL ALB E MAI SLAB DECAT CEL NEGRU...DAR O SA VEDEM MAI EXACT CAND SE VOR INTALNI

cel alb nu a mers prea ok fata de cum mergea la inceput - am facut o proba cu alt GTR de la si parea ceva diferit - verific zilele aste care e treaba cu cel alb - oricum nu se schimba cu mai nimic rezultatul cu DGH - il astept pe cel NEGRU in schimb care am inteles ca e deja modificat - sper sa il modific si pe cel alb intre timp

YCSNHT 05-11-08 22:47

Quote:

Originally Posted by georgerg (Post 1846252)
cel alb nu a mers prea ok fata de cum mergea la inceput - am facut o proba cu alt GTR de la si parea ceva diferit - verific zilele aste care e treaba cu cel alb - oricum nu se schimba cu mai nimic rezultatul cu DGH - il astept pe cel NEGRU in schimb care am inteles ca e deja modificat - sper sa il modific si pe cel alb intre timp

FRATE NE LASI CU SCUZELE
DIN CATE STIAM EU MASINA TA E NOUA S-AU TI-AU SCHIMBAT-O AIA LA REVIZIE:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

YCSNHT 05-11-08 22:49

Quote:

Originally Posted by georgerg (Post 1846261)
intrebare ca eu nu stiu - cel negru il bate rau fiind stock sau modificat???

IN SEARA CAND S-AU INTALNIT ERA STOCK MASINA

georgerg 05-11-08 22:49

Quote:

Originally Posted by YCSNHT (Post 1846245)
AI FURAT-O ....ASTA E ....VEZI CA NU TOATE SUNT ROZ CA IN VISELELE TALE:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:: lol::lol::lol::lol:

DACA VREI ADUC EU SAMPANIA:lol::lol::lol::lol:

am zis de la inceput ca o fur nu asta era problema - din mers nici o sansa - doar cu startul ce am mai furat la cascaval

Quote:

Originally Posted by YCSNHT (Post 1846264)
IN SEARA CAND S-AU INTALNIT ERA STOCK MASINA

atunci nu imi dau seama care e treaba - cu rs6 eram acolo - nu vad cum il bate cel nergu asa rau fiind tot stock - poate avea ceva modificat si nu se stia - de unde atata diferenta intre 2 masini identice

YCSNHT 05-11-08 22:53

VEZI CA CEL NEGRU E PUTIN DIFERIT DE AL TAU.......E CU VOLAN PE DREAPTA...........CRED CA DIN CAUZA ACEASTA FUGE MAI TARE

georgerg 05-11-08 22:53

Quote:

Originally Posted by YCSNHT (Post 1846262)
FRATE NE LASI CU SCUZELE
DIN CATE STIAM EU MASINA TA E NOUA S-AU TI-AU SCHIMBAT-O AIA LA REVIZIE:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

eu te las ca nu ma scuz fata de nimeni - doar spuneam ce am constatat

Quote:

Originally Posted by YCSNHT (Post 1846272)
VEZI CA CEL NEGRU E PUTIN DIFERIT DE AL TAU.......E CU VOLAN PE DREAPTA...........CRED CA DIN CAUZA ACEASTA FUGE MAI TARE

poate ca cele pt Japonia or fi mai tari decat cele pt america dracu stie

YCSNHT 05-11-08 22:59

VEZI CA EXISTA DIFERENTE INTRE CELE DE JAPONIA SI CELE DE AMERICA.....PUTEREA DIFERA......

cata4 05-11-08 23:26

Quote:

Originally Posted by YCSNHT (Post 1846238)
CITIRICA VEZI CA GTR NEGRU BATE RAU RS6 DIN MERS......EXISTA O MARE DIFERENTA INTRE CEL NEGRU SI CEL ALB

Vezi ca s-au mai adunat km de cand m-am dat cu gtr-ul negru , nu mai sunt 300 sunt 3300 km ! ;)

georgerg 05-11-08 23:35

Quote:

Originally Posted by cata4 (Post 1846346)
Vezi ca s-au mai adunat km de cand m-am dat cu gtr-ul negru , nu mai sunt 300 sunt 3300 km ! ;)

hai sa ne mai dam odata - poate cine stie te fac rau ca o vopsesc neagra si ii mut volanul:D:D:D:D:D:D:D

All times are GMT +2. The time now is 11:39.

- Copyright 2026 4Tuning