Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Evenimente Auto (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto.html)
-   -   12 OCTOMBRIE 2008-CURSA DE ACCELERARE-DELTA SPEEDLINE CHALLENGE - TULCEA (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/92424-12-octombrie-2008-cursa-accelerare-delta-speedline-challenge-tulcea.html)

bobby_gsi2 02-10-08 09:40

Re: 12 OCTOMBRIE 2008-CURSA DE ACCELERARE-DELTA SPEEDLINE CHALLENGE - TULCEA

Vorba cuiva intr-un post mai sus....vine omu` la start si te intreaba cat baga.....dar e mai mare satisfactia cand stii ca a dat 10 ron sa iti puna intrebarea asta nu? :))) decat ca a intrat moca. De aici vor aparea si scuzele unor concurenti nu? " nu mi-a tras bine masina ca aerul intrat in admisie a fost expirat de spectatori si de aici pierderea de cel putin 50% din puterea motorului, plus 10% pierdere ca mi-a agatzat presul "type-r" ambreajul plus ca am ratat pe final treapta numarul 6 (am cutie scurta de curse) si asa mai departe.....Dar asa se intampla pe la noi...in loc sa multumim organizatorilor ca se straduiesc sa ne ofere un cadru legal pentru pasiunea asta....e mai bine sa ne legam de ei ca nu baga taxa la spectatori :)))

DJSeba 02-10-08 09:54

in legatura cu expozitia sponsorului avetzi dreptate...da o sa fie mai mult ca sigur expozitie renault......la chestia cu publicul asta e si ideea sa convinga romanu sa-si ia renault .....3 eu unu as fi platit si 50 lei ca sa fiu doar spectator dar numai sa fie concurentzii intr-un numar mare asta chiar daca nu am finantzele necesare sau chiar cunostintzele pentru a face un tuning calumea autoturismului meu si de aceea consider ca e necesar sacrificiu asta din partea voastra....si inca o rugaminte numai facetzi atatea discutzii ca nu-si au rostu , unii se enerveaza, pana la urma ideea e in felu urmator cine vrea sa vina bine, cine nu sau nu poate, vor fi si alte ocazii....ganditi-va si in felu urmator... daca avetzi vreun concurs sau expo prin bucuresti si eu sunt la fel ca voi, nevoit sa consum mult carburant si bani deci chestia asta i se intampla oricui....

Horhe_STI 02-10-08 10:42

Quote:

Originally Posted by SEJ (Post 1787607)
Se tine cont de coeficientul tractiunii pentru incadrarea in grupe?

DA! Apare in regulament la inceputul topicului
Este vorba de :
Tractiune spate 1,00
Tractiune fata 0,95
Motor central 1,10
Tractiune 4x4 1,15

Horhe_STI 02-10-08 10:43

Quote:

Originally Posted by robbyczt (Post 1787650)
Un nr de tel,ceva?Unde se pot obtine mai multe detalii?Sunt obligatorii preinscrierile?

Nu sunt obligatorii pre-inscrierile.
Pentru alte detalii va rog sa dati PM la mine (HORHE_STI), mikafly sau iany_st
Multumesc.

Rebel_Boy 02-10-08 10:45

Sunt de parere ca taxa ar trebui platita de toata lumea .. adik: concurenti, spectatori, organizatori, sponsori (taxa pt expunerea de masini :lol:), animale, avioanele care survoleaza zona, jandarmii, cei de la amenajarea aeroportului .. etc, poate in felul asta e toata lumea multumita :lol:
Cat despre tzaranii "To fast to furios" stati linistiti k nici Bucurestiul si nici alte orase mari nu duc lipsa de ei.. concluzie, acceptatii doar sunt semenii nostri nu?

Gata cu offtopicul .. regurile au fost stabilite de catre organizatori deci punct discutia, ne vedem acolo !!!

Horhe_STI 02-10-08 10:46

Quote:

Originally Posted by kidu2006 (Post 1787925)
...
Si daca totusi pt. spectatori nu se va percepe o taxa modifca,primul idiot care`l aud la geam inainte de strat cu "cat baga frate la ora?",dau peste el!Sau alte soiuri de oameni!!!...

Daca dai peste el saracu ai tu probleme. Nu toti spectatorii de la curse sunt oameni care cunosc situatia si/sau sunt asi in ale masinii. Daca iti citez niste comentarii din public de la Bucharest Ring, dai pe spate de ras/plans. Taxa pentru spectatori NU va fi.

kidu2006 02-10-08 11:31

Pana la urma eu sunt multumuit,50lei nu`i o suma mare,cu sau fara nu ne imbogatim!Si mai da`i dreaq de bani ca nu ne fac ei pe noi!!!Una peste alta pt mine e ok si sincer le sunt recunoscator ca ei incearca si vor sa faca ceva,chiar daca nu este 100% cum vrem noi!Tot respectul si sper sa iasa ceva frumos!
Cat despre grupe,desi se stie ca or sa apara iar mincinosii in goana dupa premii!In fine,m-am obisnuit si cu asta,m-am obisnuit cu toate!
Totusi sper sa fie frumos si sa n-am vreo cadere:???:

bobby_gsi2 02-10-08 11:43

Kidu din experienta la la legale/ilegale cred ca ti-ai dat seama ca daca ai o masina stock e posibil sa o furi de la masini mai slab cotate....aici e toata chestia.....cat de modificata o ai. dar exista si cazuri de dublat puterea si posesorii de astfel de masini se baga la aceeasi grupa si e logic ca o bat fara probleme, fair play ar fi sa urce o grupa doua mai sus. cand o sa fie gata de "preparat" motorul meu...eu singur o sa urc o grupa mai sus sa ma bat cu aia mai rai...dar pana atunci mi se pare normal sa intru la grupa b, 101-130 de cai. Pana atunci stati linistiti.....gsi-ul nu vine la tulcea, va las pe voi sa va bateti cu gtt-urile :))

DragosT 02-10-08 11:59

Intrebare:

Se aplica intreg sistemul de incadrare al LR, respectiv SI coeficientii pentru tractiune ori exclusiv ce s-a postat pe prima pagina?

bogdan 02-10-08 12:49

nu ai citit mai sus?

DragosT 02-10-08 13:07

Quote:

Originally Posted by bogdan (Post 1788368)
nu ai citit mai sus?

Nu vazusem. In cazul asta preinscrierile de pana acum sunt neconcludente. Modificati si in primul post.

alextutunaru 02-10-08 13:07

I-a zi Fly...tu participi? Am o veche curiozitate in legatura cu furia ta albastra...
Si mai bine puneti taxa pe prostie...nu o sa mai avetzi nevoie de sponsori ;)

mikafly 02-10-08 13:41

Quote:

Originally Posted by alextutunaru (Post 1788382)
I-a zi Fly...tu participi? Am o veche curiozitate in legatura cu furia ta albastra...
Si mai bine puneti taxa pe prostie...nu o sa mai avetzi nevoie de sponsori ;)

Furia albastra inca nu e gata...dar daca va fi gata.....tu esti primul cu care o masor.Cat despre participarea mea la cursa d epe 12...sansele scad drastic pe zi ce trece....inca nu e gata.Curiozitatea ta veche nu a fost satisfacuta?....nu ai vazut-o niciodata in action?.....

Horhe_STI 02-10-08 14:38

Quote:

Originally Posted by DragosT (Post 1788302)
Intrebare:

Se aplica intreg sistemul de incadrare al LR, respectiv SI coeficientii pentru tractiune ori exclusiv ce s-a postat pe prima pagina?

Salut Dragos. Si pe prima pagina apar coeficientii de tractiune la sub-punctul e. de la Regulament / Exceptii.

Doar ca se mentioneaza
Quote:

5. Exceptie : In cazul in care masina a suferit interventii majore asupra motorului sau altor componente, interventii de genul : modificarea aspirat -> turbo, compresor, nitro, NOS, modificare chiuloasa, etc, masina se va incadra astfel :
a. Montare suplimentara TURBO : puterea de fabrica x 1.6 = puterea de clasa
b. Montare suplimentara COMPRESOR : puterea de fabrica x 1.3 = puterea de clasa
c. Montare suplimentara NITRO, NOS : puterea de fabrica x 1.4 = puterea de clasa
d. Montare suplimentara mai mult de unul din cele trei posibile modificari de mai sus : se ia in calcul coeficientul cel mai mare, respectiv din exemplele de mai sus cel de TURBO.
e. Coeficientii de tractiune conform Legal Racing.
Este adevarat ca nu apar in ideea ca deja sunt cunoscuti, insa am zis ca se tine cont de ei. Pre-inscrierile oricum au valoare statistica primordial, la fata locului se fac verificari ale incadrarilor.

szilarddobre 03-10-08 01:54

o sa vin si eu la Tulcea cu o Astra Gsi si am niste intrebari pt organizatori..
1. se ia in considerare puterea motorului de pe masina sau cel din talon?? In talon am 125cp si de fapt sunt 170cp.
2. pot sa ma inscriu si la grupa C (0.95 x 170cp = 161.5) si la grupa D??
Astept un raspuns sa stiu ce pregatiri trebuie sa fac.

All times are GMT +2. The time now is 01:06.

- Copyright 2026 4Tuning