Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Nevoie de Imbunatatiri ? ? + (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/87925-e36-nevoie-imbunatatiri.html)

trafy-vr6 03-09-08 08:25

Re: E36 - Nevoie de Imbunatatiri ? ? +

am uitat ca ai pe led, m`am uitat mai bine la spoilere si praguri, ala din fatza era spart si lipit. Oricum sunt urate. Sa vedeem daca il ia zillele astea..

DJSeba 03-09-08 11:07

triplele sa nu le schimbi.....astea sunt genu M numai ca au leduri..lasa-le ca dau bine..spoilere daca vrei si praguri ti-am mai zis toti trebuie sa ii schimbi suspensia pentru ca asa cu spoilere o sa dea naspa...o sa zici ca-i jeep....dar pana la urma tu faci cum vrei ca e a ta si tzie trebuie sa-ti placa nu noua...deci imi cer scuze daca te deranjeaza ce spun eu

UNLORD 03-09-08 12:04

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 1724435)
Revin dupa o absenta.......cu un 323i extraordinar de frumos.....parerea mea :yikes:

Il las la parerile voastre !!!!

E urat cu spume! In primul rand ca replicile ale de jante de M6 nu se potrivesc deloc (nici pe M6, culmea), iar interiorul e tiganesc si f. incarcat.

GOGU_VL 03-09-08 12:05

Trafy....oricum daca il ia ma suna el stai tranquilo :-P

DJSeba....nici nu le skimba tati k doar le`am luat noi + k dau bine pe masina....spoilerele sa vedem daca sunt bune, si normal k o sa skimb si suspensia daca le iau, k dupaia arata k un monstertruck :D......orice idee o puteti spune, eu nu ma supar !!!

DJSeba 03-09-08 12:13

bine tati .....m-am linistit era cat p-eaci sa-mi sara inima din chiept

GOGU_VL 03-09-08 13:20

Quote:

Originally Posted by DJSeba (Post 1730174)
bine tati .....m-am linistit era cat p-eaci sa-mi sara inima din chiept

Asa vezi....tine de ea k dupaia nu mai da scanteie bujia

GOGU_VL 05-09-08 16:04

2 Attachment(s)
Revin prin a posta poze cu ceva nou.....Instalatie de xenon de 6000k...:shock:

Deocamdata pe scurta dar cred k o sa pun si pe proiectoare

DJSeba 05-09-08 20:59

bravo bravo....este bune xenoanele daca esti miop...:))

trafy-vr6 05-09-08 23:35

:)))))))))))))) ce om Dj Seba:))))))

BJP`ule, ce mai zici ? iesim pe undeva ?

GOGU_VL 06-09-08 05:49

Ai dreptate Trafy.......o.....m..... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!

DJSeba 08-09-08 11:57

:)) acuma v-atzi apucat sa radetzi de mine.....ce vrei daca domnu interlop smecher de mic are impresia ca ii folosesc la ceva e treaba lui eu doar mi-am exprimat parerea.....

GOGU_VL 08-09-08 14:41

Quote:

Originally Posted by DJSeba (Post 1739111)
:)) acuma v-atzi apucat sa radetzi de mine.....ce vrei daca domnu interlop smecher de mic are impresia ca ii folosesc la ceva e treaba lui eu doar mi-am exprimat parerea.....

Da dom`ne te`am inteles, dar.....puteai s`o zici in alt fel, nu cum k sunt miop.......poate esti tu.......asa iti convine ?
Tu de exemplu ai masina ? Deskide si tu ceva sa vedem splendida ta masina cea fara xenon, poate tu ai oki de pisica si nu`ti trebuie xenon.....
Interlop.......masoara`ti cuvintele te rog.....

coty_tey 09-09-08 11:40

Scoate proiectoarele din nas!
E super!
Sa o stapanesti sanatos!

IONUT-GBP 09-09-08 11:45

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by coty_tey (Post 1741495)
Scoate proiectoarele din nas!
E super!
Sa o stapanesti sanatos!

Proiectoare ? :lol::lol:

DJSeba 09-09-08 12:21

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 1739563)
Da dom`ne te`am inteles, dar.....puteai s`o zici in alt fel, nu cum k sunt miop.......poate esti tu.......asa iti convine ?
Tu de exemplu ai masina ? Deskide si tu ceva sa vedem splendida ta masina cea fara xenon, poate tu ai oki de pisica si nu`ti trebuie xenon.....
Interlop.......masoara`ti cuvintele te rog.....

Scuza-ma nu am vrut sa o spun intr-un mod ofensator cum ai spus-o tu ci pur si simplu a fost o gluma.......xenoanele sunt super ok din punctul meu de vedere si mashina pe care o am eu nici nu merita un asemenea tratament deoarece pentru mine este un simplu mod de deplasare.....imi cer scuze inca odata daca te-am suparat :D

All times are GMT +2. The time now is 12:44.

- Copyright 2026 4Tuning